Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ανοιχτή Επιστολήν στον Πρωθυπουργό της Καταγκιοζλαδος

Αγαπητέ κύριε, Καραμανλή:

Μέσα απο την καρδιά χιλιάδων Γνωστών Άγνωστων Κουκουλοφόρων, Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην παρεκτρέπεσθε εκ των ελαφρών επεισοδίων που λαμβάνουν θέσην είς την χώραν σας αφήνοντας την οργήν σας να σας κυριεύση καθώς κε να μην προχωρείτε εις συλλήψεις αυτών που τις προκαλούν. Πρέπη η κυβερνισίν σας να επιτέλους να καταλάβη κε να κατανοήση πως οι ελάχισθες ζημιές που προκάλεσαν εκ του ενθουσιώδη ζήλου τους δεν είναι παρά μεμονομένα περιστατικά παρόμοιας φύσεως με την εν ψυχρώ δολοφονιάν ενός 15 χρονου απο αστυνομικόν όργανον Ανήθικων Δυνάμεων, την ώρα που εκείνος γυρνούσε εκ της διασκεδάσως του κε με είπε μίαν κουβένταν παραπάνω είς τας Αρχάς, κάτι που είμαι σίγουρος πώς θα εκφράζτε κε εσείς αν είχατε την έπαρσιν των νεανικών του χρόνου. Επιτρέψθε μου να παραπέμψω κε είς παλαιότερα μεμονομέναν περιστατικά της αδικοχτυπημενης Αστυνομίας σας.
Με όλο το σέβας που τρέφω είς την Πρωθκυπουρικήν σας ιδιότητα κε ώς πατέρας δίδυμων τεκνών όπως εσείς, πιστεύω να καταλάβετε πώς κε οι Γνωστοί Άγνωστοι Κουκουλοφόροι είναι άνθρωποι οικογενειάρχες που μπορή να έχουν να θρέψουν ακόμη κε τρία παιδιά. Διατί να σαπίσουν είς την φυλακήν λόγω του ζήλου τους που δείξανε έναντι μίας τζαμαρίας ταχυφαγείου; Ακολουθώντας την πολιτικήν σας ως Πρωθυπουργός της Τζατζουφιάς, κατακρίνω το μεμονωμένο περιστατικόν τους κε υπόσχομαι να αποδοθούν ευθύνας εκη που χρείαζετω. Δεν θα δεχθώ φυσικά την παραίτησιν που μου υποβάλε ο Υπ.Γνωστων Αγνώστων, αλλά ήδη αυτήν την στιγμήν καταγράφω συγγράμματα συγνώμης είς τους κύριους ιδιοκτήτας των ταχυφαγείων, αντιπροσωπιών αυτοκινήτων,τραπεζών, κε Αστυνομικών Τμημάτων που υπέστησαν ελαφράς ζημιάς. Ελπίζω αυτό δια εσάς να είναι αρκετόν καθότι είδα πώς ενεργήσατε με τον ίδιον γενναίον τρόπον εις την περίπτωσιν Αλέξη.
Πρωθυπουργός της Τζατζουφιάς, Dr.Φλάντζας

17 σχόλια:

  1. Αξιότιμε Dr. Φλάντζα,

    Στην επιστολή σας προς τον πρωθυπουργό της καραγκιοζλάδος θέτετε τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν. Χαίρομαι που έχετε πολύ σωστή κρίση και λειτουργείτε με αυτόν τον τρόπο. Λέτε αυτά που θα ήθελε η πλειοψηφία του λαού να πει.

    Με εκτίμηση
    Confuseacatltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχηγέ μου, σας ζητούν στο κόκκινο τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λόγω της μεγάλης οργής που έχουμε κάναμε ένα λάθος, σας ζητούμε συγνώμη.
    Η επικήρυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπειτέ Προθυπουργέ

    Νομίζω πως είναι η ώρα να κατεβάσει ο Καραγκιοζαίλλην Πρωθυπουργός τα τανκζ .... συγνώμην, τα πανταιλόνια του, ήθαιλα να πω.

    Σε αντίθετη περίπτωση αιτούμαι πωλητηκόν άσυλον εις Τζατζουφήαν, ή ό,τι άλλον άσυλον σας βρίσκεται (ανιάτων, πσηχιατρικών, κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι χρονοβόρες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δια τους αιτούντας άσυλον εις την χώραν σας; Σκέπτομαι να πάρω την οικογένειαν και να την κάμωμεν με ελαφρά από το Ελλαδιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δρ Φλάντζας!
    Λέτε πώς είστε πρωθυπουργός της Τζατζουφίας..
    Πού βρίσκεται τελικά αυτή η χώρα;;

    Έψαξα προσεχτικά σ΄αυτόν τον παγκόσμιο Χάρτη, αλλά δέν την βρήκα,,
    Μπορείτε να μου δείξετε με το δάχτυλό σας ;;

    Κωνσταντίνος Καραμανλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κύριε Confuseacatltd:

    Σας ευχαρισθώ, αν κε δεν κα΄νω τίποτα παραπάνω από το να μεταφέρω αυτά που είναι είς την σκέψη κάθε Τζαζτουφιώτη ή κε κάθε ανθρώπου, γενικότερα.

    Ντροπή κε αίσχος τους,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Υπουργού του Κλώτσου Κε Του Μπάτσου:

    Αν είναι ο κος Καραμανλής πείτε του δεν είμαι εδώ.

    Πάω να τον συναντήσω εκ Βρυξελών,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φριχτέ κε απαίσιε Ούρμπαχ:

    Πρώτη φοράν δεν μου φαίνεσθε κε τόσο φριχτός. Με την επικήριξίν σας κάνατε πάρα πολύ καλά. Οσο δία το λάθος της καταχωρήσεως σας συνχωρήσθε λόγω διαταραγμένης περιόδου. Όλοι είμεθα εκνευρισμένοι.

    Διαπισθώνω πάντως ότι συνεχίζετε να με παρακολουθήτε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Μελανέ Γαλή:

    Ο φόβος "Καραμανλής ή Τανκς Από Την Ανάποδη" κλονίζη τας καρδίας όλων μας. Εμείς απο Τζατζουφιάς στέλνομεν τας αγωνιστικάς μας χαιρετισμούς είς όλους εκείνους που κατεβαίνουν ειρηνικά είς τον δρόμον κε δέχονται το δακρυγόνον της άρκτου.

    Περισσότερα μεμονωμένα περιστατικά σε λίγο,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή κυριά Παυλόβα:

    θα σας δεχθούμε με ανοιχτάς αγκάλας. Μόνο φέυγοντας πρόσέξιε μην σκοντάψθε είς καμάιν διμοιρία ΜΑΤ κε βρεθέιτε εκ ατυχήματος εις τα κρατητήριαν.

    Καλό ταξίδι,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Υπ.Θ:

    Φυσικά.

    Διατί όχι;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κύριε Κωστάκη:

    Αν κοιτάξετε πολύ προσεκτικότεραν το δάχτυλόν μου (πράγμα το οποίον διόλου δεν αμφιβαλώ ότι κάνετε, την στιγμήν που σας δείχνω το χάος που δημιουγήσατε) θα προσέξετε μίαν μικρήν εγκοπίν είς την περιοψή του όνυχα. Εκεί εβρισκόμεθα εμείς.

    Εσείς εβρίσκεσθε ποιο κάτω είς την βουβωνικήν μας περιοχην,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κήριε Προθυπουργιέ

    Αιτούμαι την παρέτισιν σας δηώτη δείχνετε ρατζιστικήν συμπαιρηφοράν¨:
    ανοίγετε δηάπλατα τας αγκάλας της Τζατζουφήας δια την θήλυν και προφανώς λευκήν καν Ντάρι Ντάριαν, ενώ εμάς τους μπάκουρους και μαύρους μάς στέλνεται απλώς τους αγωνηστηκούς σας χερετίσματα.

    Ντρωπεί. Θα πάω στον Μπάρακ να με περιμαζέπσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;