Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Το βιβλίο των Ιστολογικών Όντων, Κεφ.4

Αν κε πλέον έχη απομείνη μόνο ο σκελετός κε το κεφάλι, ο Νίκος Δήμου ήταν από τα πιο γνωστά επώνυμα ιστολογικά όντα. Με σώμαν τυρρανόσαυρου κε κεφαλή λύκου, στέκετω πάνω εις ένα λόφο από υπολογισθάς που κατά καιρούς έχη χρησιμοποιήση. Το πλάσμαν αυτό εχη πίσων του μιάν πολλήν δυσάρεστην ιστορίαν. Δια πολύ καιρό επειδή λόγο του ονόματός του κε διαφόρων ιστολόγων που πίστευαν οτι η ζωή τους θα είχε νόημα αν σχολιάζανε τη κάθε μοσοχομυριστή του, νόμιζε οτί ήτω μπλόγκερ. Είχε σκάψη γύρω του κάποιες ιστολογικού τύπου τρύπας είς τα οποίες κάτω από το αυστηρό του βλέμμα να ελένχη τούς σχολιαστάς του κε με την έπαρσην που αποκτάη ένας δαφνοστεφανωμένος , Νίκος κερνούσε, Νίκος έπινε. Φυσικά όπως συμβαίνη είς κάθε ιστολόγο που δέν σέβαιτω αντίθετην απόψην, που δέχετω μόνο κόλακες, η που δέν χτίστηκε δια επικοινωνίαν, αλλά διά αυτοπροβολίν, έβλεπε σιγά σιγά η χλιδήν του να καταρέει μπροστά σε νεότερα κε ποίο ανοικτά ιστολόγιαν .
Το όν Δήμου, πονηρό κε με εγκαθιδρυμένον είς παλαιότερα μέσαν, κάλεσε δημοσιογράφας, έκανε συνεντεύξεις είς περιοδικάς που παρουσίαζε τον εαυτό του ως μεγαλοφυϊα του διαδικτίου, κε μετά τα έκλεισε τουλάχισθον δύο φοράς, ισχυριζόμενος με έπαρση οτι δέν αντέχη τόσα πολλά σχόλια! Πάνω είς αυτην την αστείαν ιστορίαν, να προσθέσομεν οτί ο δίκός του σχολιασμός είς αυτά, δέν ξεπερνούσε το ένα δέκατον!
Όμως, συνεχίζανε να τον επισκέπτονταν όλο κε λιγότεροι. με κίνδυνον όλη η αυτοκρατορία του όντος να εξανεμιστή εν ρυπή. Είς μίαν κρίσην αυτοσεβασμού κλείνη απότομα μια καινούρια του τρυπούλα κε εξαφανίζετω πρός ένα κε μόνο δυαδυκτικό λαγούμι. Την ιστοσελίδαν του. Απο κεί κε έπειτα τα ίχνη του όντος χάνονται. Μόνο κάποια βράδια βγαίνη λίγο να γρυλίσει με λίγα δικά του άρθρα που ανεβάζη εκεί, ουδείς τον ακούη ή μαθαίνη δια αυτόν κε μετά ξαναμπαίνη όλο κε περισσότερο μαδίζοντας είς στο λαγουμιόν του...

21 σχόλια:

  1. Δρ Φλάντζας

    Σε λίγο θα χτυπήσει η ώρα 12 τη νύχτα σε μας.!

    Είναι η ώρα που θα βγούν τα φαντάσματα..

    Εύγε για τι Θάρρος Σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα βλέπεις σοβαρότητα 24 καρατίων και βάλε ,είναι βρώμα η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα μπορούμε να ψηφίζουμε και εδώ !
    Γουστάρω.
    Επιτέλους Γιατρέ μου ,άσκησα τα εκλογικά μου δικαιόματα.
    Είμαι βαριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ, κύριε Ανώνυμε:

    Δεν θα έλεγα ακριβώς θάρρος, καθότι δεν πιάνομεν πλέον κάνέναν σφυγμόν από εν λόγω όν. Κάνομεν απλώς μίαν ιστορικήν αναδρομην αφιερώνοντας ένα πόστ είς ένα μεγάλον δεινόσαυρον.
    Θάρρος θα χρειασθούμε όταν θα έρθη η στιγμή να ερευνήσομεν τους ιστολογικούς μας φίλους.

    Με την καλή έννοια πάντα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κύριε Χάμπιλις:

    Η σοβαρότητα είναι πάντη η μίση αρχοντιά. Η άλλη μισή είναι ο αυνανισμός που τους βαράει.

    Το να θεωρείτε "ενδιαφέρον" την ανάρτησην σας κατατάση είς τους πολύ βαρεά άρρωστους,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

    Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον την επιστημονικήν ομελέτην του Κού Δήμου κε πραγματικά δεν επιστευα τον κίνδυνον που ελοχεύει όταν κανείς τρώει κοτόσουπαν.
    Μετα από αυτο Θα προβώ εις έκκλησην στον Οργανισμό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όχι μόνο να αποσυρθούν όλες οι κοτόσουπες απο την αγορά αλλά κε την απαγορευσιν τους ως χημικόν όπλον είς έναν ανερχόμενον πόλεμον.

    Πείτε ναι στην ζωή.Οχι Στις κοτόσουπες,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρετε όταν νιώθει κάποιος σημαντικός, θεωρεί αυτονόητο ότι θα ενδιαφέρει το φιλοθέαμον κοινόν ο πνιγμός από κοτόσουπα. Φυσικά οταν μέσα από τέτοια μεγαλειώδη περιστατικά θυμάσαι και τον Rabelais νιώθεις δικαιωμένος για άλλη μια φορά που αναφέρθηκες στο συγκεκριμένο συμβάν.
    Προτείνω επίσης τα εξής συναρπαστικά θέματα προς ανάλυση:
    1. πως έβγαλα τις κάλτσες μου
    2. ατύχημα με νυχοκόπτη στον παράμεσο
    3. το λούσιμο με νέο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας.
    Αγαπητέ δόκτωρ έχω την αίσθηση ότι κυκλοφορώ στο μουσείο Blogoλογίας και βρίσκομαι στο Τμήμα Τέρατα και σημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δρ Φλάντζας!

    Μήπως- ρωτάω μήπως- θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε γιά ποιό είδος κοτόσουπα μιλάτε;;

    μετα τιμής

    Γρηά Κότα
    (που έχει το ζουμί...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή κυρία Φλίντστοουν:

    Πόσο δίκιον σας βάζω. Ερευνούμεν τάχιστα την περίπτωσιν Αρ.2 καθότι αι νυχοκόπτας μπορουν να αποβούν μοιραίοι.

    Είσοδος είς το μουσείον, ελεύθερη (κε ωραία),
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή Γρηά Κότα:

    Περισσότερας πληροφορίας θα πάρετω από το εν λόγω προϊστορικόν Όν που είχε την εμπειρίαν να Βιώση το θείον Δραμα-Καρδίτσα.

    Εύχομαι μόνον να μην ήτω καμία συγγενής σας η κότα που ρόφηξε, διατί δεν είναι καιρός δια να τρέχετε ως μάρτυρας υπερασπίσεως της είς τα διαστήριαν.

    Η γρηά κότα εχη το ζουμί ή το ζουμί την γρηά κότα;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Φλάντζα, εΦχαριστώ για την απάντηση!
    Πιστέψτε με ειλικρινά, δέν ξέρω τίποτα για τήν "Δράμα-Καρδίτσα"
    Ζώ στό Εκσωτερικό!

    Ενημερώστε με και θα Σας πληρώσω με Stainless steel!

    Φίλος για πάντα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιστολή Νο 1

    Σεβαστέ μου Πρωθυπουργέ,

    πράγματι ένα αξιοσημείωτον όν. Νομίζω οτι αν εθέλατε να κάμετε το χατήρι του θα έπρεπε να του τοποθετήσετε κεφαλήν γαλής -του αγαπημένου του καθ'ομολογίαν κατοικιδίου.

    Ως παλαιά κι εγώ ερευνήτρια τοιούτων όντων, μανθάνω ότι προσφάτως κινείται με νέαν φαντασμαγορικήν θα έλεγα μέθοδον, δημιουργώντας "μυστικά" ιστολόγια και ταυτότητας τα οποία και τας οποίας -ω του θαύματος- αποκαλύπτονται μόνον εις τους απανταχού θαυμαστάς του! Αν δεν είναι θαύμα αυτό δεν ηξεύρω τι είναι.

    Πιστεύω, ναι πιστεύω!

    Ιφιμέδεια

    *****
    Επιστολή Νο 2

    Σεβαστέ μου ιατρέ,

    πράγματι η δυσκολώτερη ώρα θα είναι η παρουσίασις των "φίλων", ίσως και ορισμένων ημών των υπουργών. Όσον αφορά την πτωχή μου διαδικτυακή περσόνα, σας βεβαιώ ότι καλό θα μου έκαμε μιά οξεία κριτική και είμαι έτοιμη να την δεχτώ, ειδικώς από εσάς.

    Όπως βλέπετε τα τελευταία χρόνια, θέλετε τα πολλά κιλά, θέλετε οι σφαλιάρες της ζωής, ίσως-ίσως και ο πόλεμος που περάσαμε στο μετερίζι της Τζατσουφίας με έχουν κάμει αρκούντως ανεκτικόν ον.

    Χτύπα κι άλλο, θα τ'αντέξω

    Ιφιμέδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Dr Φλάντζα,

    Δεδομένου ότι καταπιαστήκατε με το συγκεκριμένο ιστολογικό ον το οποίο είναι (άσχετος της ποιότητας και αξίας του λόγου του) μια προσωπικότητα me μεγάλη ιστορία όχι μόνο στο χώρο των blogs αλλά και της δημοσιογραφίας, φαντάζομαι ότι θα ασχοληθείτε και με πολικούς που διατηρούν ιστολογία. Χαίρομαι που από το «μικροσκόπιο” σας δεν περνάνε μόνο απλοί πολίτες, που θέλουν να το παίξουν κάποιοι μέσα από τα blogs τους, αλλά και γνωστές προσωπικότητες!

    Με εκτίμηση
    Confuseacatltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητή Ελενα Κ:

    Καλώς ορίσατεν!

    Το "ορίσατεν", όπως γράφομεν το "ογκρατέν",
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή Υπ.Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Πρός επιστολίν 1:

    Το σκεπτικόν μας είναι περισσότερον συνειρμικόν παρά αυτό που θα επιθυμούσε ο παρουσιαζόμενος. Ετσι Ο κός Δήμου παρόλλο που δηλώνη γαλολάγνος, με την στάσιν του είς το διαδύκτιον μας ομοιάζει περισσότερο είς λούποντα.

    Πρός επιστολίν 2:

    Αν κε δέν σας λισμμόνησα ως συμαντικόν ιστολογικόν όν , δεν επρόκειτω να σας χτυπήσω αλυπήτως, οταν θα ήνηκεν η ώραν. Εσταθήκατε κε με υποστηρήξατε πολλάκις, ακόμα πρίν ακόμα καλώς καλώς ανοίξομε τας οφθαλμάς μας.

    Δεν κάνομεν καφρίλας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειναι λυπηρον να αναφερομαστε εις προσωπαν που καποιαν εποχην ηντουσαν καταλυτικα δια την διαπεδαγωγησην μας,(βλεπε, 4ροδες).Οχι μονον δια τον συγκεκριμενον, αλλα παμπολλοι του φανταστικου παρελθοντος μας, που... γιατι να το κρυψουμεν αλλωστε :)) ,ηταν ινδαλματα μας ...και δυστυχως ηταν ...δεν ειναι πια...σνιφ,σνιφ...Παντως ειναι σε καλυτερη μοιρα απο εμας ...ΓΙΟΥΠΙΙΙΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ κύριε Confuseacatltd:

    Πολλάν απο τα ιστολογικάν όνταν τα οποίαν κε εχομεν ασχοληθη ήδη πατάνε με το ενα τους πόδι είς την δημοσιογραφίαν. Είς αυτήν την έρευναν πάντως θα υσχοληθούμιν κε με ορισμένους απο τας πολιτικούς.(Αν μας υποσχεθή μάλιστα ο κός Βενιζέλος να αδυνατίση κε ο κος Ανδρουλάκης να κόψη τον μύστακα)

    Υπολογίζομεν βιβλίον με 10 - 15 κεφαλαιαν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητή κυριά Aenima (κε ελπίζω να μην σας άλλαξα το φύλλον) :

    Θεωρούμεν πώς μίαν καταγραφήν των ποιό γνωστων ιστολογικών όντων είναι εγκυκλοπαιδικως απαραίτητην. Μερικοί δε απο αυθούς φυσικόν είναι να έχουν πλέον υποχωρήση αλλά αυτό δεν σημαίνη πώς συνχωρούνται αι ιστολογικάς τους αμαρτιάς. Είς τα επτά θανάσημα αμαρτήματα καταλογίζετω η αλάζονείαν κε ο κος Δήμου είχε αρκετήν από αυτην.

    Λυπούμεθα, αλλά αυτό πιστεύομεν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είδα ότι έχεις είκοσι σχόλια και είπα να κάνω black jack. Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;