Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Το βιβλίο των Ιστολογικών Όντων, Κεφ.3


Πλάσμαν με σώμα ποδοσφαιριστήν, κεφάλι κινηματογραφικής κάμερας κε πένα δημοσιογράφου. Μαζί με τον Πιτσιρίκο θεωρείτω απο τους πιό παλαιά κε γνωστά πλάσματα του ιστολογίου που καταφέρανε να περάσουν τον ωκεανόν του διαδυκτίου δια να χαθούν μετέπειτα είς την ζούγκλαν της δημοσιογραφίας. Το ιστολογικόν αυτό πλάσμαν λόγω της τριαδικής μορφής που προανέφερα, γράφη πότε δια σινεμά, πότε δια μπάλαν κε πότε δια πολιτικήν. Άλλοτε δε, φλυαρή σοβαροφανώς περί ανέμων, υδάτων κε αμπελοφυλοσοφιών. Επηδή όμως δεν το κάνη με χιουμορισθικήν σοβαρότηταν αλλά με σοβαρόν χιούμορ γίνεται ισάξιο με το ανέκδοτον που μπορή να μου πη ο καταψύκτης μου οταν δεν εβρίσκετω είς την πρίζαν. Υπαρχη μια ιστορίαν που τον θέλη αντιμέτωπον με τον E-Layer (πλάσμαν που θα ασχοληθούμε είς καποιο επόμενον κεφάλαιον, αν δεν προβή είς το αγαπημένο χόμπι των δικηγόρων, τας μηνύσεις),μιαν τιτανομαχίαν επικών διαστάσεων κε παραγωγής ισάξιας του "Κίνκ Κόνκ εναντίον Κοτζίλα". Αλλά τελικά όπως γίνετω είς αυτές τις συγκρούσεις, το μόνο που καταστρέφετω είναι οι ίδιες οι πόλεις που τους φιλοξενούν, ενώ οι προταγωνισθαί βγαίνουν αλώβητοι αφήνοντας το κοινό τους να πάρη θέσι.

14 σχόλια:

  1. Αξιότιμε Dr. Φλάντζα,

    Ξεμπρόστιασε τους όλους όσους νομίζουν ότι κάποιοι είναι, επειδή διαβάζει τα κείμενα τους ένας κάποιος αριθμός ατόμων. Ξεχνάνε προφανώς αυτοί ότι ένα μέρος του κοινού τους οφείλετε στο ότι δεν χρειάζεται να πληρώσει κανείς για να τους διαβάσει και στο ότι το λεγόμενο blogging έχει γίνει μόδα και πολύ κόσμος επισκέπτεται blogs από περιέργεια και μόνο. Τσάμπα μάγκες γίνονται μέσα από τα ιστολόγια τους (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις) όπως γίνονται και κάποιοι μέσα από τα free press, ενώ πριν αρχίσουν να γραφούν σε αυτά ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Περήφανοι δικαιούνται να αισθάνονται και να το δείχνουν μόνο όσοι πληρώνει ο κόσμος για να απολαύσει το όποιο έργο τους.

    Με Εκτίμηση
    Confuseacatltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ πολύ μου άρεσε το σχόλιο του αγνώστου. Το οποιο ταιριάζει όχι μόνο στα περιστατικά που αναφέρετε αλλά και σε άλλους blogoλόγους που διανύουν το δικό τους walk of fame είτε αυτό απαρτίζεται από 40 ή 200 θαυμαστές. Με ενοχλεί αυτή η decadence στην οποία περιέρχονται όλοι όσοι νομίζουν ότι άδραξαν τον ιερέα από τα απόκρυφά του. Έχω παρατηρησει την αλλαγή blogoλόγων οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να ταίζουν τους θαυμαστές τους με κάθε παπαρολογία που τους κατεβαίνει στο κεφάλι κι αυτό να το θεωρούν τέχνη.
    Θα μου πείτε, μην τους διαβάζετε αγαπητή. Το κάνω δόκτωρ μου, αλλά καμιά φορά η συνήθεια (χούι λαικιστί) δεν κόβεται τόσο εύκολα. Και κάθε φορά απογοητεύομαι ολοένα και περισσότερο.
    Οι παρουσιάσεις σας μου θυμίζουν λίγο το στίχο "Περασμένα μεγαλεία κ διηγώντας τα να κλαις".
    Μαθαίνοντας και παθαίνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά βρε παδια μην κάνετε έτσι, δεν θα παθουμε καταθglιψη για τη σηψη της ελglηgnικης μπλογκοσφαιρας. Εδω εχουμε μαθει να μη μας επηρρεαζουν θανατοι glιμοι και καταποντισμοι, θα αφήσουμε δυο τρεις μαλάκες να μας χαλάσουν τη βουτυρένια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεβαστέ μου δόκτορα,

    το βιβλίον σας εμπλουτίζεται με ρυθμούς γοργούς, αντιστρόφως αναλόγους με τον αριθμό των σχετικών σχολίων. Το μεταβλόγινγκ πολύ εμίσησαν. Το φανερό βεβαίως-βεβαίως.

    Προσωπικώς ως αναγνώστρια των πονημάτων του εν λόγω όντος ομολογώ τον θαυμασμό μου δια την ευγλωττία του ανδρός και το εύστοχον πολλών σχολίων του. Όσο για τη διαμάχη, σιωπώ. Είναι το καλύτερο εν προκειμένω.

    Σας ασπάζομαι,

    Ιφιμέδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κύριε Confuseacatltd:

    Ο σκοπός μας δεν είναι να ξεμπροστίασομεν απαραιτήτως τα ποιό γνωστά από τα ιστολογικά όντα, όσο να κάνουμε αν γίνεται μιαν μεγάλην καταγραφήν τους. Αυτό σημαίνη πώς αναγκαστικώς αυτό θα ποιήτω κάτω απο κριτικόν πρίσμαν του συγγραφέως κε συλλέκτη (εμού δηλ.)κάτι το οποίον μπορή να φέρη κε πολλάς αντικρούσεις.

    Μείνετε σενδονισμένος δια την συνέχειαν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή κυρία Φλίντστοουν:

    Δύσκολον να μην συμφωνήσω μαζίν σας μιας κε οι περισσότεροι από εμάς, λιγότερο γνωστάν ιστολογικάν όνταν παπαρολογούμεν. Το θέμα είναι βεβαίως βεβαίως πόσο ενδιαφέρον μπορη να έχη το εν λόγω παπαρολόγημαν μας. Πιστεύουμεν πάντως πώς ο εν λόγο αναφερθέντας ιστολόγος εάν κε φανατικός φίλαθλος κάπου είς την διαδρομην εχη χάση την μπάλαν.

    Έστω του έχη ξεφουσκώση,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κύριε Ψυχοβγάλτη:

    Ουδεμίαν βουτιρένιαν ή ζαχαρένιαν δεν επρόκειτω να χαλασομεν καθότι εβρισκόμασθε είς δίαιταν κε πίνομεν πικρό το καφεδάκιον μας.

    Η ομελέτη μας εχη καθαρά ερευνητικόν χαρακτήραν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Υπ.Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Ενα ήτη σίγουρον, οτι με την πράξην μας ανοίξαμεν τας ασκούς του Αιώλου.
    Δεν μας τρομάζουσι η μείωσιν σχολιασμών καθότι γνωρίζομεν την αμηχανίαν των σχολιασθών όταν εβρίσκονται αντιμέτωποι με ιστολόγους που, καλήν σας ώρα, εκτιμούνε.

    Όταν θα συμπεριλάβομεν κε τους εκλεκτούς μας φίλους κε φίλες είς την έρευναν, αι προθέσεις μας θα ξεκαθαρίζουν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιότιμε Dr. Φλάντζα,

    Ασχέτως του ότι ο πρωταρχικός σκοπός σας δεν είναι το ξεμπρόστιασμα των ιστολογικών όντων αλλά η καταγραφή τους, όσα από αυτά έχουν χάσει την μπάλα τους αξίζει ένα γερο ξεμπρόστιασμα. Είναι δεδομένο ότι και μόνο που ένας εξαίρετος και τα μέγιστα καυστικός επιστήμονας όπως εσείς ασχολείται μαζί τους αυτό ενοχλεί τα εν λόγο όντα αλλά ας πρόσεχαν! Ξέρω ότι πολύ δύσκολα θα σταματήσουν το έργο σας. Όσο για τον αν η παπαρολογία σας έχει ενδιαφέρον ή όχι, να είστε σίγουρος ότι και ενδιαφέρον έχει και ψυχαγωγική είναι και περνάει πολύ πιο ουσιώδη μηνύματα από αυτή των όντων στα οποία ήδη έχετε αναφερθεί.

    Με εκτίμηση
    Confuseacatltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο μεγάλε!
    Συνέχισε!
    Ξεμπρόστιασε όλους τους bloggers!
    Έτσι!

    Παραμονές του 2009, κι ανεκάλυψες το meta-blogging, αυτά που έκανε ο Μπρους, τα κακέκτυπα του Μπρους κι ο Αρτ-Αττάκης το καλοκαίρι του 2005!


    Γειά σου Ραν Ταν Πλαν!

    Συγχαρητήρια και σ'ΟΛΟ το ανώνυμο σκυλολόϊ που μάζεψες διά χειροκροτητές/σχολιαστές, στο πως να το πω....





















    ...πως να το εκφράσω τώρα....
























    ...αφού εσύ δεν είσαι blogger....
































    ...είσαι το κάτι άλλο δηλαδής...



























    ...στην ιστοσελίδα σου, τέλος πάντων!

    ΜΙΒ

    (*) Πέρασε με βετεξάκι το μόνιτορ, γιατί το πιτσίλισες λίγο...
    Bγήκε πυχτή-πυχτή η έρμη!
    Εεεεε.... συνήθες φαινόμενο μετά από παρατεταμμένη αγαμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ κύριε Confuseacatltd:

    Σας ευχαριστώ δια τα καλά σας λόγιαν, αλλα σας επαναλαμβανω πώς ως επιστήμων ερευνώ την ιστολογικήν πραγματικότηταν. Κε αν εξαιρέσομεν την εμμονήν ορισμενων ψυχασθενών με ανίατας περιπτώσεις των, τούτη η έρευναν κυλάη ομαλώς.

    Μικροσεισμικάς δονήσεις θα υπάρχουσι,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αξιότιμε Dr. Flantza,

    Πράγματι, ορισμένοι ψυχασθενείς αποτελούν ανίατες περιπτώσεις και το αποδεικνύουν έμπρακτα με τον πιο γλαφυρό τρόπο.

    Με εκτίμηση
    Confuseacatltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εύρωσθε κε συμπλεγματικέ McDuck:

    Δεν σας καλοσωρίζω είς το ιστολόγιον μου καθότι χρωστάτε μιαν συγνώμην είς τους αναγνώστας μας κε κυριώς είς την αγαπητή κα Ιφιμέδεια που της επιτεθήκατε εν αδίκως.

    Πάραυτα, εφόσον δεν έχετε τίποτα άλλο καλύτερον να κάνετε παραμονάς του 2009 από το να μου αφήνετε μόρια μυγοχεσμάτων είς τα σχόλια, είμαι δέσμευμένος πο τον όρκο του Υποκριτή να σας άπαντησω.

    Τίς πταίει πού συμβαίνη αυτό; Μήπως κανιβαλίζοντας εσείς πρώτος όλους τους άλλους μείνατε δίχως σύντροφον; Μήπως η δική σας αγαμία είναι που σας αναγκάζη να έρχεσθε εδώ ζητώντας νέο αίμα;

    Επί του θέματος του ξεμπροστάγματος, ίσως πρώτον εσάς θα πρέπει να βάλομεν πάνω απο την παροιμίαν περί όνου κε αλέκτωρ καθότι συνηθίζετε να αναρτάτε υπούλως προσωπικά δεδομένα των χρηστών, κάτι που εμέις έχουμε την αξιοπρέπειαν σεβώμενοι την προσωπικήν τους ζωή να το προσπερνάμεν. Η κριτική μας είναι καθαρά είς αυτό κε μόνο που αντιλαμβανόμασθε μέσα απο τις ιστοσελίδας τους.

    Ως ιατρός σας συμβουλέυω να προσθέστε ολίγον τσίπαν είς τα μούτραν σας κε να μου τηλεφωνήσθε ξανά το πρωί,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο δίκιο έχετε Δρ Φλάντζας!!

    Error 404a

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;