Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Επείγον μήνυμα!

41 σχόλια:

  1. Doctor κράτα γερά, φοράω τα πέταλα και έρχομαι για βοήθεια.
    Θάνατος στους εξωγήινους αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It sounds like ejaculation!
    Isn't it?

    Manda Lucky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δόκτορα τα ήθελες και τα έπαθες. Ποιος σου είπε να ασχοληθείς με τέτοια πράγματα? Και εγώ έτσι την πάτησα παλιότερα.

    Λοιπόν κοίτα τι θα κάνεις για να σωθείς.

    Πήγαινε στο τρίτο δωμάτιο δεξιά στο διάδρομο μετά την τουαλέτα. Είναι το δωμάτιο του Λιαντίνη του μάγειρα δηλαδή των aliens. Για τον Λιαντίνη θα σου πω παρακάτω. Εκεί έχω κρύψει ένα μπουκαλάκι με αγιασμό που μου είχε δώσει ο Εφραίμ όταν είχα επισκεφτεί τη μονή Βατοπεδίου πριν λίγα χρόνια όταν αντάλλαξα με αυτόν ένα κουτί Camel Τούρκικα άφιλτρα που γούσταραν στον Ηγούμενο. Θα το βρεις σε μία τρύπα στον τοίχο πίσω από την κρεμασμένη πράσινη ηλεκτρική κιθάρα του Jimmy Hentrix που χάρισε ο Jimmy στον τότε μάγειρα όταν τον απήγαγαν το 1970 οι aliens αλλά δεν κατάφερε ποτέ να αποδράσει και τελικά έγινε βοηθός του μάγειρα. Άμα βρεις τον Jimmy δώσε του ρε συ χαιρετισμούς και ευχαρίστησε τον για το τσιγαριλίκι που μου είχε δώσει τότε που με είχαν απαγάγει και μένα αλλά το έσκασα ξαφνικά ένα βράδυ με φεγγάρι από το λούκι και δεν πρόλαβα να τον ευχαριστήσω. Το τσιγαριλίκι το έχω μάλιστα κρατήσει για σουβενίρ μιας και εγώ καπνίζω μόνο τα δικά μου.

    Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να ρίξεις λίγο αγιασμό μέσα στη φασουλάδα που τρώνε καθημερινά τα aliens αυτά και που τη συνταγή την έμαθαν από τον Λιαντίνη όταν τον είχαν απαγάγει και αυτόν από τον Ταΰγετο τη στιγμή που έτρωγε φασουλάδα την οποία την απήγαγαν και αυτή μαζί. Τελικά ο Λιαντίνης έγινε μάγειρας στη βάση γιατί άρεσε στα aliens η φασουλάδα του.

    Το μαγειρείο θα το βρεις αφού πρώτα παρακολουθήσεις τον Λιαντίνη που θα σηκωθεί το πρωί για να πιάσει δουλειά. Ακολούθησε τον κρυφά και αυτός θα σε οδηγήσει στο μαγειρείο. Βρες την ευκαιρία λοιπόν και ρίξε στο καζάνι με την φασουλάδα τον αγιασμό. Θα χεστούν πάνω τους τα aliens και θα πέσουν όλα αμέσως σε κώμα με το που θα φάνε την πρώτη κουταλιά.. Τρέξε μετά όσο είναι καιρός γιατί το κώμα κρατάει για κάνα 10λεπτο και βρες το λούκι που οδηγεί προς τα πάνω και έξω από τη βάση. Θα σε περιμένω εκεί με στολή παραλλαγής και τη Moto Guzzi μου αύριο το μεσημέρι στις 2 μετά το μεσημεριανό γεύμα των aliens.

    Δεν είναι δύσκολο και άμα αναλογιστείς ότι ο αγιασμός θα έχει μπαγιατέψει τόσο καιρό, μπορεί και το κώμα να είναι μόνιμο.

    Καλή τύχη και στηρίξου πάνω μου.

    ΥΓ. Πάντως τότε που με είχαν απαγάγει εμένα με ρωτούσαν συνέχεια, «μήπως είσαι γιατρός»?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουουουαχχχχχχ Σίγουρα θα έχεις πρόβλημα δυσκοιλιότητας για να είσαι στην τουαλέτα, μόνο που το πρόβλημα δεν είναι το έντερο αλλά ο εγκέφαλος σου. Είσαι ψεύτης και προβοκάτορας. Κάποιοι ηλίθιοι σε πίστεψαν και τρέχουν να βοηθήσουν, ντροπή σου, είσαι και επιστήμονας ουουουουαχχχχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Δρ. Φλάντζα,

    Τα ΑΚΡΑΤΙΑ λοιπόν έχουν επηρρεάσει κι εσάς...

    Μήπως έβαλαν κάτι στο φαϊ σας; Ή μήπως ανακάλυψαν το χαλασμένο αγιασμό του κυρίου Ιμάτζινου τον οποίον έβλαν εις την ροφή σας με αποτέλεσμα να έχετε κλειστεί εις το χεστήριον μέχρι νεωτέρας;

    Όποιος και να είναι ο λόγος, ημείς εις την απεδώ όχθην έχομεν τρομοκρατηθεί. Πρώτα και κύρια διότι το επέκεινα, μάς είναι τελείως απεχθές. Έτερον, διότι ο αποκλεισμός εις το χεστήριον, μη υπάρξεως άλλου τινός δωματίου ελευθέρου μας προκαλεί κλειστοφοβίαν αλλά ταυτοχρόνως αλγειναί αναμνήσεις έρχονται εις τον νου.

    Ενθυμούμαι ότι μίαν φοράν είχα εύρει έις ένα χεστήριον τινός κινηματογράφου των Αθηνών έν παπάν με ράσον να πεοθηλάζει γονυπετής το πέος ενός νεανία και ταυτοχρόνως να θωπεύει το δικό του.

    Ελπίζω να βγείτε συντόμως από κει μέσα, άλλως θα χρειαστώ την βοήθειαν του ψυχολόγου μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τέρας Κουίκ! Ο Τέρας Κουίκ! Σας τα' λεγα εγώ! Η επίθεση άρχισε! Η ανθρωπότη κινδυνεύει! Δέστε τι συμβαίνει στα χρηματιστήρια! Οι γιάπηδες αυτοκτονούν (γαμώτο, ακόμα πολύ λιγοπι το έκαναν)! Τα δομημένα ομόλογα μετατρέπονται από μόνα τους σε μπλου τσιπς (ή ΄το αντίστροφο)! Δε εντ ιζ κάμινγκ! Δε χόρρορ! Δε χόρρορ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΛΑΝΤΖΑ!!!

    πεντε ποντικοι βαρβατοι σου χαλασαν το κρεβατι κιαλλοι τρεις δυστυχισμενοι σου το φτιαχναν οι καημενοι (εξωγηινοι εννοειται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hnioxos!

    Ο παπἀς φορούσε καλυμμαύχι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε, ο παππάς φορούσε καλυμαύχιον και έναν σταυρόν με 69 διαμάντια κατασκευής γνωστού οίκου εξ όσων ημπορούσα να διακρίνω. Εκείνη την στιγμήν ήτο απησχολημένος με τον πεοθηλασμόν, ούτως δεν ηδύνατο ίνα καλύψει την ταυτότητάν του. Εξ όσων επίσης είμαι εις θέσιν να γνωρίζω ο νεανίας ήτο απεσταλμένος του διαβόλου και είχε με αυτόν τον τρόπον καβαλικέψει τον εκπρόσωπον του Θεού εις την γην. Ο παππάς μετά τον πεοθηλασμόν μετέβη εις παρακείμενον μο(υ)νήν, από αυτάς ξέρετε που υπάρχουν σκόρπιαι εις την επικράτειαν εις περίπτωσην που ένας αμαρτωλός θέλει να μετανοήσει δια τας πρόσφατας αμαρτίας του, και προέβη εις μετανοίας εξήκοντα εννέα και μίαν επιπλέον δια παρακαταθήκην εις περίπτωσιν υποτροπής. Ο αριθμός των μετανοιών έχει καθοριστεί από εσωτερικήν εγκύκλιον της Ιεράς Συνόδου η οποία καθορίζει τον αριθμόν των μετανοιών εις τας οποίας πρέπει να επιδοθεί τις, αναλόγως με το αμάρτημαν που έχει επιτελέσει. Μετά τον πεοθηλασμόν και τας μετανοίας μετά των οποίων ρεφάρησε, ο παππάς ετέλεσε την θείαν λειτουργίαν και ακολούθως προέβη εις την καταμέτρησιν του παγκαρίου. Τα δε χρήματα τα κατέθεσε έπειτα εις τον κοινόν λογαριασμόν που διατηρεί με την αδερφήν του δια να τα χρησιμοποιήσουν εις κοινωφελή έργα, όπως ανέγερσιν κατοικίας δια τον εαυτόν του εις ιδιόκτητον οικόπεδον πέριξ της Λίμνης Βιστωνίδος που του είχε παραχωρηθεί προσωπικώς από τον αυτοκράτοραν του Βυζαντίου Κωνσταντίνο τον Κοπρώνυμο με χρυσόβουλον του σωτηρίου έτους 744.
    Αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιστό μουλάρι του μπαμπά μου:

    Σας ευχαριστώ με την καρδιά μου μέσα από όλα τα πούπουλα που θα διακινδυνεύσετε την ζωήν σας δια τον μπαμπά. Το σήμα δυστυχώς εχάθη όμως κε μπορή να ξέρομεν οτι εβρίσκετω εις το μέρος, δεν ξέρομεν όμως ποιο είναι το μέρος αυτό....ΚΡΟΟΟΟΤ!

    Αντ'αυτού,
    Κος Λεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυρία Μανταλάκη:

    Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να αστειευόμαστε με σπερματικά υγρά ή άλλες ενασχολήσεις του διαβόλου! Να μην ειρωνευόσαστε το οικογενιακό μας δράμα σας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ Ιμάτζινε παιδί μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.Χαλάλι σου που έχεις καθυστερήσει να μας παραδαώσεις εκέινο τον πίνακα με τον άθεο Μάρξ. Έχουμε στην αποθήκη ενα παλίο γιόκι τόκι, έτσι θα προσπαθήσει το πτηνό μας να επικοινωνήσει μαζί του. Περάστε απο δώ να σας κεράσω καμία παστιτσάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ, και εγώ σας είχα παρεξηγήσει κύριε Ηνίοχε, αλλά τώρα που βλέπω πόσο έχετε ανησυχήσει όπως και με πόσο ευλάβεια παρακολουθείτε τις Θείες Λειτουργίες του Καμπινέ δεν μου κάνει πια διάθεση να σας λιντσάρω, όπως σας είχα απειλήσει παλαιότερα. Να με συχωρέσεις καλό μου αγόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άμα πάρω τον πλάστη άθλιο ωοειδές υποκείμενο, θα σου πω ποιος θα έχει πρόβλημα με τον εγκέφαλο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κροοοοτ!Πουιιιιιιι!Κραααατ! Κύριε κύριε Βάντιμίρ!!!!
    Δε εντ ις κάμινκ μπατ μαϊ νταντ ιζ μίσινγκ!
    Δε εντ ις κάμινκ μπατ μαϊ νταντ ιζ μίσινγκ!
    Δε εντ ις κάμινκ μπατ μαϊ νταντ ιζ μίσινγκ!
    Κροοοτ!
    Χουζ κονα φιντ ναου ολ δε πάροτς ιν δε γιουρλτ;
    Αντ' αυτού,
    Κος Λεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Hnioxos!

    Απ΄ότι κατάλαβα ο παππἀς με τον νεανία του καμπινέ απ΄το.. λεκανοπαίδιον πρέπει νάναι και όχι απ΄το βατοπαίδιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΩΝΥΜΕ!Κρααααατ!:

    Από την πόλη έρχομαι στου κουφού την πόρτα βάρα! Κρατς!
    Από την πόλη έρχομαι στου κουφού την πόρτα βάρα! Κρατς!
    Από την πόλη έρχομαι στου κουφού την πόρτα βάρα! Κρατς!

    Αντ' αυτού,
    Κος Λεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mαντάμ μου ψυχραιμία .
    Το ροπαλόν μου το καταθέτω είς τον αγώνα .
    Υπερέχουμε τεχνολογικώς .
    Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει ο Ιατρός μας είς την εστία του.
    Αναμένω οδηγίας διότι πρέπει να κάνομεν χρήση του ροπάλου ευστόχως ,και να μην σπαταλόμεν τάς δυνάμεις μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. habilis!

    Τί θέλει να πεἰ ο ποιητής;
    Εμείς εδώ θελουμε να ξέρουμε τί συμβαίνει με τον Δρ Φλάντζας!
    Δηλαδή τί κάνει στην τουαλέττα με τον Ἀλιεντ!
    Χύνει ο Δρ Φλάντζας ή όχι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σεβαστή μου κυρα-Φλάντζαινα, ούτε 20 χρόνια δε μπορεί να λείψει κανείς και του αρπάζουν τα ΟΥΦΟ τον λατρευτό ηγέτη. Αναμένω οδηγίες, είμαι στο πλευρό σας, το νου σας μην καεί ο μουσακάς, κι όλα τ΄άλλα αφήστε τα σε μας.

    Αστραχάν, Habilis και λοιποί συναγωνιστές εμπρός για νέες περιπέτειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σεβαστέ μου δόκτορα,

    δεν ξέρω αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές από το σκοτεινό κελί σας.
    Είναι φανερόν ότι εκμεταλλεύτηκαν την απουσίαν πολλών εξ ημών δια να σας απαγάγουν.

    Δεν ξέρω δόκτορά μου, κάνοντας την αυτοκριτική μου διαπιστώνω ότι φταίω κι εγώ πολύ για όλες αυτές τις εξελίξεις, καθόσον δήλον εστί ότι αι εργασίαι μου με κρατούν μακριά από τας επάλξεις του αγώνος μας...

    Να είστε σίγουρος όμως ότι τώρα που επέστρεψα θα σπεύσω εις τον κατά μέτωπον αγώνα. Δεν φοβάμαι, όπως δεν πρέπει να φοβάστε και εσείς ο ατρόμητος αρχηγός μας.

    Καταφθάνω με διαστημόπλοιόν μου δια να τους ανατινάξω να δουν αυτοί, να μάθουν. Προηγουμένως όμως πρέπει να σκεφτώ έναν τρόπο να σας βγάλω από εκεί.

    Σκεψ εντατίκ -που λέει και ο Πρόβατος.
    Χμ, που λέει και Μίκυ,
    Βάλτε κανά κοψίδι να ψήνεται που λέω κι εγώ,

    Ιφιμέδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βρε, άντε τράβα στον φίλο σου τον αυτιά ανώνυμε πράκτορα των εξωγήινων που μας έβαλες την φωτογραφία της ξαδερφούλας σου να δούμε πόσο χαριτωμένη είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι να σου πω, Χάμπιλις αγόρι μου....Περιμένουμε ακόμα να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μας πούνε οτι το βρήκανε και είναι ζωντανός και είναι καλά. Αλλά κάθε μέρα οι ελπίδες μειώνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στέλνουμε παντού και ζητάμε βοήθεια κυρία Ινκοντινέντια, αλλά όπως και εσείς φαντάζεστε το σύμπαν είναι ένα απέραντο φρενοκομείο, όπως έλεγε και ο αείμνηστος. Και καλά που μου το θυμίσατε. Πάω να κοιτάξω τον μουσακά να μην μου καεί γιατί δεν θα αντέξω και μια δεύτερη τραγωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητή Υπουργού Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε τα λοιπά κε τα λοιπά....Κροοοοτς!

    Θα προσπαθήσω να στείλω το μύνημαν σας είς τον μπαμπακούλην μου που τόσο πολύ χρειάζετω μίαν συμπαράστασιν!....Κροοοτ!

    Αντ' αυτού,
    Κός Λεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητή οικογένεια Φλάντζα, κρατάτε γερά. Ηδη ετοιμάζομεν μέγα τηλεμαραθώνιον με παρουσιάστριαν την Ευγενία Μανωλίδου δια να μαζέψουμε το ποσό των λύτρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αχ τι καλά που θα κάμετε κυρία Πάσταφλώρα! Και ότι περισσέψει από τα λεφτά, να αγοράσουμε και ένα διαστημόπλοιο να πάμε επί τούτου να τον βρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ Dr. Φλάντζα,

    Ελπίζω η περιπέτεια σας να έχει αίσιο τέλος. Η δύναμη των εξωγήινων τελικά είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι νομίζαμε και η απαγωγή σας αποτελεί τρανή απόδειξη. Άλλο ένα δείγμα της απίστευτης επέλασης των εξωγήινων μπορεί κανείς να βρει στην διεύθνυση http://www.in.gr/tech/arxaia.asp. Νομίζω ότι δε χρειάζονται σχόλια.


    Με εκτίμηση
    Confuseacatltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Περίμενα και περίμενα και περίμενα τον Δόκτορα να βγει από το λούκι όπως του είχα πει για να τον πάρω και να φύγουμε, ε βαρέθηκα και μπήκα και εγώ μέσα στη βάση των aliens και τι να δω!!!

    Ο Δόκτορας "χαριεντίζεται" με την μικρή κόρη του εξωγήινου διοικητή την Pritsipilla! Την έχει καταβρεί μαζί της και ο διοικητής μάλιστα τον θέλει και για γαμπρό του επειδή είναι ο πιο όμορφος απ' όλους εκεί μέσα!

    Αφού του έριξα ένα ξεχέσιμο αφού δεν αισθάνεται καμία ενοχή που απατά την κατά πολλών 10ετιών σύζυγό του κυρά Φλάντζενα και που σκέπτεται στα σοβαρά μάλιστα να μη γυρίσει ποτέ πίσω, έφυγα από την πόρτα της βάσης κανονικά αυτή τη φορά και όχι από το λούκι, ξεφτιλίζοντας τον διοικητή και όλο το σινάφι του που δε σέβονται αρχές και αξίες καταστρέφοντας ξένες οικογένειες και μάλιστα γήινες. Μη έχοντας τι να πουν όλοι τους έσκυψαν το κεφάλι από ντροπή οι ξεδιάντροποι αυτοί!

    Κυρά Φλάντζενα έχεις την συμπαράσταση μου! Ντροπή στο Δόκτορα! Μόνο αυτό μπορώ να πω.

    Και έχω μια πείνα μετά από όλα αυτά, τί φαί έφτιαξες σήμερα κυρά Φλάντζενα μου, ισχύει η παστιτσάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ιατρε μου,

    ολοι οι κατοικοι της περιοχης της χαμενης λογικης ειναι στο πλευρο σας. Σημερα κατασκευασαμε ενα γουοκι τοκι αλλα καποιος ανοιξε την τιβι, βγηκε ο ακατανομαστος και φανταζεστε τη συνεχεια. Δουλευουμε ολημερις και ολονυχτις ινα κατασκευασουμε ενα μηχανισμο που να μας φερει σε επαφη μαζι σας για να σας βοηθησουμε να αποδρασετε.

    Αγωνιστικοι χαιρετισμοι,

    σ.λ.ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συναγωνιστη Αστραχαν,

    μεγεια το νεο λουκ! Εξαισιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κρουαααα! Αγαπητέ κύριε Confuseacatltd!

    Η διευθυνσήν σας δέν εβρίσκετω πλέον εκη! Κροοοοτς!Οι εξωγήινοι καλύπτουν κάθε ίχνος τους.Πρρρρρρρ!

    Είμεθα είς το έλεός τους!Προοόκ!

    Αντ' αυτού,
    Κος Λεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ααααααχχχ, αγαπητέ μου Ιμάτζινε, που ο Άδωνης να σε έχει καλά! Δεν είναι έτσι όπως τα λες...Ο Δωρόθεος δεν με έχει προδώσει ποτέ του! Ότι και αν άκουσες, αυτό είναι η λάσπη που θέλουν να περάσουν οι άθλιοι Συριζιώτες γιατί ζηλεύουνε την φήμη και την δόξα του....
    θα δεις. Όταν επιστρέψει θα σας λύσει κάθε παρεξήγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητή Περ-ρρρρροοκ-ιοχή Χαμένης Λογικής:

    Μην-κροοοοτς-ξανανοίξετε την συσκευήν σας διότι μας επαρακολούνε-κραααατς!

    Αντ'αυτού,
    Κος Λέο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλέ κυρά Φλάντζενα αφού σας λέω τον είδα με τα ματάκια μου και τον ξέχεσα κιόλας.

    Αχ πόσο με συγκινείτε με τη στάση σας να ξέρατε!

    Εσείς ακόμα τόσο ερωτευμένη με το σύζυγο σας και ας πέρασαν 174 χρόνια γάμου μαζί του και εκείνος να "παίζει τις κουμπάρες" με την Pritsipilla...

    Πόσο πολύ στεναχωριέμαι... αχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κατασκοπευτικώς , επιτέλους , επικοινώνησα με τον Ηγέτη μας .
    Μαντάμ μου ,ηρεμίσται .
    Ο Ντόκτορ ευρίσκετε εν ζωή .
    Δεν υμπορώ να σάς πω περισότερα ,διότι υπάρχουν και προβοκάτορες που μας βλέπουν .
    Φτιάχτε κάτι ,ένα οσο μπούκο ,ένα στυφάδο,πρόχειρα ,και καταφθάνω οσονούπο να Σάς ενημερώσω εις την οικία του σπιτιου σας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπητέ Κύριε Λεό,

    Η διεύθυνση που ανέφερα υπάρχει, απλά είναι http://www.in.gr/tech/arxaia.asp χωρίς τελεία στο τέλος. Όποιος μεταβεί σε αυτή θα διαπιστώσει ότι ένας γνώριμος, στο ιστολόγιο του εξαίρετου Dr. Φλάντζα, εξωγήινος χτύπησε ξανά!

    By the way, μήπως έχετε κάποιο νεώτερο σχετικά με το αφεντικό σας;

    Με εκτίμηση
    Confuseacatltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αχ πιδάκι μ' Ιμάτζινε δεν καταλαβαίνεις ότι τον στρίμωξαν και τον βάζουν να κάνει πράγματα που δεν θέλει; Εγώ έχω πίστη. Και στον Δωρόθεο αλλά και στον Θεό που μας απήλαξε από τον κομμουνισμόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Από το στόμα σου και στου Άδωνη το αυτί, κύριε Χάμπιλις! Πείτε μου, έχασε κανένα κιλό ή δεν θα του μπαίνουν πάλι τα παράσημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κροοοοοτ! Πάλι αυτός! Πάλι αυτός! Πάλι αυτός! Πάλι αυτός! Πάλι αυτός!
    Κροοοοοτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;