Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Εξωγήινα σύμβολα

Απόψε θα σας αποκαλύψομεν μερικάς αεροφωτογραφίας από οικόπεδαν είς τα οποίαν εχουσι αποτυπωθεί μυστήριαν σύμβολαν, μάλλον από τας τηλεοπτικους εξωγήινους.

ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ TERRENS


ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΝ HATZI

ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΝ BILLIO

Υποθέσαμεν οτι αυτά καθότι φαίνονται μόνο από ψηλά πώς είναι σημείαν προσεδάφισης τηλεοπτικών Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α. κε δια αυτόν τον λόγον αποφασίσαμεν (ημείς ο Dr.Φλάντζας) να πάμε απο κοντά δια να τα εξερευνήσομεν. Θα είναι ενα μακρύν κε δύσκολον ταξίδιν δια αυτό τον λόγον θα παραχωρίσομεν την θέσην μας (εμας, τον Dr.Φλάντζα) είς τα σχόλια εις τον παπαγάλον μας Κο Λεό που εκπαιδευμένος θα σας απαντάει αντ' αυτού (εκείνου, του Dr.Φλάντζα) .

Ευχαρισθώ δια την κατανόησιν σας, θα επισθρέψω ανευλαβής,
Dr.Φλάντζας

21 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Δρ. Φλάντζα,

    Η εμφάνισις εις την επικράτειάν σας των οικοπέδων με τας απαισίας προτομάς των ανωτέρω τηλεοπτικών αστέρων αποδεικνύει ότι έχουν διεισδύσει, τα αντικείμενα ούτα και τα εξωγήινα όντα με το κωδικό όνομα Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α., εις την Τζατζουφίαν.
    Σας εκφράζω την ανησυχίαν μου και την αφοσίωσίν μου ίνα καταδιώξομεν και αντιμετωπίσομεν αποτελεσματικώς και ούτον τον εξωτερικόν εχθρόν.
    Έχω την εντύπωσιν πάντως ότι η εμφάνισις των Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α. έχει διασπείρει μολυσματικάς ασθενείας που σχετίζονται με χέσιμον και την συνονόματήν των ακράτειαν. Για παράδειγμα, η γαλή η μοι ενεφανίσθη τρομοκρατημένη από το σπαθίν σας εις προηγούμενον βίδεόν σας, ήρχισεν ξαφνικώς να ξερνοβολάει και να χέζεται επάνω της. Συνεδύασα λοιπόν το περιστατικόν με την ύπουλην επίθεσιν που δέχεται η Τζατζουφία. Ελπίζω να είστε καλά και να μην υποφέρετε από ακράτειαν.

    Υ.Γ. Το απαίσιον πουλίν σας (sic) με την μεγάλην μύτην που θα ενημερώνει τον λαόν δια τας εξελίξεις εις το μέτωπον του πολέμου μοι είναι αντιπαθητικόν. Το ίδιον και εις την γαλήν εις ην αναφέρθηκα προηγουμένως. Καλόν θα είναι ούτως, ο ψιττακός σας να είναι προσεκτικός αν την συναντήσει, καθότι το κακόμοιρον το ζωντανόν, μετά από το τσιρλιόν, καταλαβαίνετε, έχει γίνει αρκούντως επιθετικόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Δόχτωρ
    Τινέ πληροφορίε αναφέρουν ότι η θεία μορφή του ηγουμένου Εφρέμ, ενεμφανίσθη εις το οικόπεδον του ολυμπιακού ακινήτου. Παρακαλώ, εσείς με τους δορυφόρους σας όπος διερεβνήσετε το γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτον δόκτορ να προσέχετε! θα ξεχάσω εγώ τις ταινίες με τα καλαμποκοχώραφα που μπαίνεις μέσα και χάνεσαι για πάντα ή σε βρίσκουν σε δόσεις?
    Δεύτερον ποιος θα ταίζει το Λεό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιότημε Dr. Φλάντζα,

    Οι φωτογραφίες που μας αποκαλύψατε είναι ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακές. Αποτελούν δε, τρανή απόδειξη ότι οι τηλεοπτικοί εξωγήινοι ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο ταξίδι σας και ελπίζω να γυρίσετε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλές σημαντικές πληροφορίες τις οποίες θα μοιραστείτε μαζί μας. Μεγάλο ενδιαφέρον νομίζω ότι θα είχε να βιντεοσκοπήσετε τις περιπέτειες σας, στα σημεία προσεδάφισης τηλεοπτικών Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α., για να σας απολαύσουμε επί το έργο, όταν θα επιστρέψετε στον τόπο διαμονής σας.

    May the force of Τζατζουφία be withn ou!

    Με εκτιμιση
    Confuseacatltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεβαστε μας πορθυπουργε,θα ηθελα να απευθυνω εις την υμετερην εξοχοτηταν σας δυο ερωτησεις:

    1.εαν δεν ησασταν ο δρ.Φλαντζας,θα ηθελατε να ειστενε ο δρ.Φραντζας?

    2.φοβαστε ολα αυτα που θα γινουν δι υμας ανευ υμας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κροοοοτ!
    Αγαπητέ κύριε Ηνιοχε-Κρρρρρ:

    Μα τι σας επταίει ο παπαγαλίς μας, ενα τόσο-κροοοοοτ-ωραίο και χρησιμον πτηνόν; κρρρ...

    Δεν έχη ωραίον πούπουλον;κρρ
    Δεν έχη ωραιον πορφυρόν χρώμαν; Τιουϊ Τιουϊ!

    Το δε ράμφος του δεν είναι ενα χρήσιμον-κρααααα-όπλόν δια να τσιμπάη τας απρόσκλητας γαλίς;

    Αν'αυτού,
    Κος Λέό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγ-γρρρρρρρρ-απητέ κύριε Γκρούεζα:

    Στέλνω μύνημαν-κρρ-κατεθείαν στον μπαμπά να εξερευνίση!
    Στέλνω μύνημαν-κρρ-κατεθείαν στον μπαμπά να εξερευνίση!
    Στέλνω μύνημαν-κρρ-κατεθείαν στον μπαμπά να εξερευνίση!

    Αντ' αυτού,
    Κος Λεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κύριε Μάλερ-κρρρρ:

    τρομερό αγαπητέ μου Μάλερ!
    τρομερό αγαπητέ μου Μάλερ!
    τρομερό αγαπητέ μου Μάλερ!

    Πάλι καλά που δεν είν κε φοβερόν!
    Αντ'αυτού,
    Κος Λεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή κυριά Σίμσον-κρρρρρ,λάθος-Φλίντστόουν:

    Θα είμασθε πουλί-κρρρ-προσεκτικοί με τας τηλεοπτικάς-κρρρ-εξωγήινους κε τας-πρρρ-καθότι αφήσαμεν είς την θέσην μας-κρρρρ-εναν άξιον πτηνον-κρρρρ-με ωραίον πορφυρόν φτέρομαν-κρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -κρρρρ! Αμέσως!

    Αγαπητέ(τσιομπ-τσιομπ)Confuseacatltd:

    Οι έξωγήινοι όχι μόνον ζούν(χλόμπ-χλόμπ)αναμεσαν μας αλλα (τσιμπ) χρησιμοποιούν κε τα οικόπεδαν μας (κλατς μιαμ) δια να προσεδαφίζονται.(μιαμ)

    Αντ'αυτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σούς! Οταν τρώμε δεν μιλάμε!
    Πρώτα θα φάς και μετά θα πάς να πάιξεις τον αντ'αυτού!
    Βρε τι πάθαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Ανώνυμε, εσείς που ρωτάτε και δεν με αφήνετε να ταΐσω το πουλί, από πού είσαστε; Από κάποια ομάδα δημοσκοπήσεως; Από διαγωνισμό ομορφιάς; Από την αστυνομία; Ένταλμα έχετε; Το ξέρετε ότι τέτοια ώρα που μας τηλεφωνείτε, ενοχλείτε; Θέλετε να σας κάνω μήνυση; Θέλετε να κρατήσω τα στοιχεία σας και να τα πούμε στα δικαστήρια; Γιατί δεν μιλάτε κύριε;Το αμίλητο νερό ήπιατε; Εμπρος;....
    ...ΕΜΠΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπή σας “πολιτισμένοι” άνθρωποι.
    Ένα ακόμα
    video ντοκουμέντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ελεεινε φλαντζα,η συζυγος σου με αναγνωρισε αμεσως...αλλα καλα λενε πως πισω απο καθε πετυχημενο πολιτικο ανδρα ευρισκετε μια εξυπνη συζυγος...απο μπροστα,τι καθεται ομως,αναρωτιεμε...

    τεσπα,ειμαι ο "πεντε ποντικοι βαρβατοι",παρακρατικος της ακρας παστιτσιαδας...να ηξευρης οτι σε παρακολουθουμε νυχθημερον,ουτε κακα σου δεν ημπορεις χωρις να το ηξευρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχω ένα πόνο που χει στοιχειώσει κι από
    τη γή που βγήκα, θέλει να με χώσει.
    Φτου Κύριε φυλακήν το πτώματίν μου.
    Ευελπιστώ προς αποστολήν συνταγογραφίας.

    (Με σεβαστικούς χαιρετισμούς ο Ενστέρνης σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε ούστ που δεν θα σε αναγνωρίσω με τέτοιες αυτάρες που έχεις! Εσυ και τα ψέυτικά βίντεο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητ-κροοοοκ-τε κύριε Πατόσμεπατήστας:

    Να προσθέσομεν-κροοοοτ-το ασμαν
    "Αμνάκι άσπρο κε σκαμνί της θέιας του γομάρι, ευγήκε είς την χαραυγή να φάει ενα κοντάρι"-Κραααααουτς!

    Αντ αυτού,
    Κος Λεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ παπαγάλε,

    Θα ήθελα να μεταφέρετε στον δόκτωρ ότι τελείωσα ήδη τη προβολή της δεύτερης ταινίας, και τα αποτελέσματα είναι τόσο εντυπωσιακά που λέω να συνεχίσω και με τρίτη. Όμως με ποια; Το "Υπαστυνόμος Βαρβάρα" ενδείκνυται;
    θα ήθελα επίσης να μεταφέρετε στο δόκτωρ ότι η σκέψη μας είναι μαζί του και προσευχόμαστε να τον έχει καλά ο θεός σε αυτή τη δπύσκολη αποστολή προκειμένου να επιστρέψει πάλι κοντά μας το συντομότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα σύμβολα αυτά είναι πολύ τρομακτικότερα αυτών που έψαχνε ο Μελέτης Γίβσονας στον ανεκδιήγητο "Οιωνό". Δεν γνωρίζω δια τους δύο άλλους, αλλά ο Τέρας Κουίκ (=Γρήγορο Τέρας, say no more, say no more...) είναι πασίγνωστο ότι όταν βγαίνει εις την εκπομπήν του εκπέμπει μικρά αόρατα πλην όμως πράσινα ανθρωπάκια, τα οποία εξέρχονται εκ του στόματός του, βγαίνουν από τον τηλεοπτικόν δέκτην και μπαίνουν εις το σκρίνιο ή την ροτόντα μας, εις τα οποία εναποθέτουν μικροσκοπικά εξ ίσου πράσινα και εξ ίσου αόρατα αυγά, που μια μέρα θα εκκολαφθούν και θα μας κατακτήσουν, εξοντώνοντας πρώτα τας κατσαρίδας, τον φυσικό διάδοχο του Ανθρώπου, ώστε να μείνουν μόνα τους αυτά, ως είδος, εις την έρημη Γη.
    Αυτά είχα να καταγγείλω.
    (Χε χε χε... 3 μέρες έχω να πάρω το χάπι μου. Κάνω ότι το καταπίνω και μόλις φύγουν οι νοσοκόμοι το φτύνω. Χε χε χε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;