Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Οι Μικροί Πράσινοι Ευαγγελάτοι

Ο Μικροί Πράσινοι Ευαγγελάτοι

Συνεχίζοντας την έρευναν μου δια τας τηλεοπτικάς εξωγήινους ανακαλύψαμε πώς μικροί πράσινοι Ευαγγελάτοι έχουν κατακλήση όλα τα κανάλια, βγάινουν είς όλα τα παραθυραν, τρυπώνουν είς τας γωνία, κάτω απο τας πόρτας, κε είς κάθε νεροχύτην. Κατέχουν δικό τους δελτίον ειδήσεων κε δικήν τους εκπομπήν εις τας οποίας με λίγο δερματί φούμο που τους καλύπτη το σαπιλί πρασινον χρώμαν τους άσκούνε κριτικήν είς όλους, βγάζοντας είς την φόραν μόνον τας απλύτας των άλλων.

ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΕΖΑ

10 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Doctor,

    Πολύ καλή η έρευνα σας για τους εξωγήινους. Ο Εισαγγελάτος είναι σίγουρα πράσινο πλασματάκι, αν και δηλώνει ότι είναι κίτρινος (οπαδός της ΑΕΚ).
    Να γνωρίζετε επίσης ότι μετά από πυρηνική καταστροφή οι μόνοι που θα επιβιώσουν στον πλανήτη θα είναι οι κατσαρίδες, ο Εισαγγελάτος και ο Ozzy.

    Ο Αστραχάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω την τιμή να αναφέρω πως σήμερον την πρωίαν λίαν, σκότωσα 5 με 6 μικρούς πράσινους ευαγγελάτοι χάριν σε μία φοβεράν εφεβρεσιν την οποίαν προσφάτως εφήβρα και έχει σχέσιν με το κλείσιμο της τηλεόρασης καθώς και την μη αγοράν εφημερίδος τινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δόκτωρ,
    Μια και ανοίξατε τους φακέλλοι, πρέπει να σας αναφέρω ότι ένας μικρός πράσινος ευαγγελάτος ενεμφανίσθη στα περίχωρα της ωραίας μας Πλατανιάς, συνοδευόμενος υπό ενός Θήλεως του είδους του. Ασφαλής πληροφορείε, επιμένουν ότι το θήλυ του μικρού πράσινου ευαγγελάτου, είναι κιτρίνου χρώματος και ονομάζεται τατιάνα.
    Κύριε Δόκτωρ, έχοντας πλήρη επίγνωση της καταστάσεως, σώας τας φρένας και μισό κιλό φέτα, σας εκλιπαρώ όπως λάβετε πάραυτα μέτρα ώστε να επανεξευρεθεί το ζεύγος και να εξουδετερωθεί προτού πολλαπλασιαστεί.
    Λόγω των οικολογικών αντιλήψεών μου σας εκλιπαρώ όπως ΜΗΝ προβείτε εις την φυσικήν εξόντωσιν του ζεύγους, αλλά να το αιχμαλωτίσετε ώστε να υπάρξει ενδελεχής μελέτη του περιεχομένου του εγκεφάλου των.
    Είναι δε γνωστόν ότι το Αττικό Ζωολογικό πάρκο επεκτείνεται, και θα υπάρξουν χώροι δια την έκθεσιν εξωτικών πλασμάτων. Η αποστολή σας λοιπόν, προφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχηγέ μου. Αυτά τα πράσινα ευαγγελάκια ξεπηδούν από το σιφόνι της TV και μας μαγαρίζουν το φαΐ και τον εγκέφαλο. Το θηλυκό ευαγγελάκι το περιέγραψε με ακρίβεια ο έτερος αξιόπιστος μάρτυς Γκρουέζας, μόνο που δεν το λένε τατιάνα αλλά σκατιάνα, και είναι κι αυτό εξαιρετικά επιβλαβές.

    Τέζα και παντόφλα ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκιαχτηκα γιατρε μου, δεν το κρυβω.

    σ.λ.ε(εδω,εδω κρυμμενη πισω απο τον καναπε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητό μουλάρι κούρσας Αστραχάν:

    Εχουμεν γνώσιν της ανθεκτικότητος των Μικρων Πράσινων Ευαγγελάτων κε ο Λιακόπουλος να βάλη την χείραν του, καθότι κάνετε ένα τραγικόν λάθος.

    Είναι περισσότεροι κε ποιό ανθεκτικοί καθότι κάθονται τόσας ώρας είς την ακτινοβολίαν της τηλεόρασης κε συνεχίζουνε να ζούνε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ συνάδερφε κε δόκτωρα είς την Απαραδεκτικήν:

    Η εφεύρεσην σας μας ενδιαφέρη τα μάλα. Θα επιθυμούσα μιαν συνεργασίαν δια προωθήσομεν την παντένταν σας είς την αγοράν.

    Βάζω το κεφάλαιο, βάζετε τον Μάρξ;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κύριε Γκρούεζα:

    Παρακαλώ μέινετε εκή που είσθε κε μην κουνηθήτε απο την θέσην σας ή κρυφτείτε πίσω απο το μεγάλον πλάτανον της πλατείας σας.

    Υπάρχη ενδελεχής κίνδυνος να σας ανακαλύψη κε να σας βάλη να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ οτι δεν είσθε ελέφας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή Υπουργού Του Κλώτσου Κε Του Μπάτσου:

    Να σας δόσωμεν μίαν πληροφορίαν οτι κάθε χρόνον τρώνε το Δένδρον της Ζωής κε ανεβάινουν εις την επιφάνειαν να φάνε τας κουραμπίεδας της Κυρα-Φλάντζενας.

    Πίστεύω πώς ένα μυτερόν τακούνιον είναι ποιό αποτελεσματικόν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή Περιοχήν Χαμένης Λόγικής:

    Σας καταλαβάινω. Εγω είς την θέσην σας θα τύλιγα το κεφάλιν μου με ένα αλουμινόχαρτον κε θα ανοιγα τας πόρτας του ψηγείου.

    Επιστημονικώς είναι ενας σίγουρος τρόπος δια να το αντιμετωπίσετε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;