Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Απόρρητος φάκελος "Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α."

Καταρχήν να ευχηθώ είς όλους καλή κε νέαν σχολικήν χρονίαν με περισσότερας καζούρας, κοπάνας, αντιγραφάς κε σκονάκια. Κε εμπάινω είς το φουρνιστόν ("είς το ψητόν" δια τους ημιμαθείς- συνεχίζομεν το μάθημαν) :

Καθώς σας ενημέρωσα είς προηγούμενην ανάρτησην, εβρήκα βαθέως είς την θάλατταν ένα Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α. (Ακρως Κουφό Ροδαλό Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντκείμενο) , είς την εβραικήν S.T.U.F.O. ( Super Technically Unedifying Flying Object) το οποίον κε ανέλκυσα μεταφέρονδάς το είς την Φλαντζοσπηλιάν μου. (Μόνον ο Μπάτμαν θα έχη τέτοια;)

Το λοιπόν, η ακτιβολίς του ήταν τόσο δυνατήν που με την συνεχήν επαφήν του το μούσιον μου έγινε απο ασημογκρίζον, είς χρώματος βυσσινίν (τζατζουφικόν δια τους διαβασμένους.)

Χρωματολογικάς επιπτώσεις Ακτινοβολίας F επι του Δόκτωρος Φλάντζα

Αυτό όμως κάθόλου δεν με πτόησεν δια να συνεχίσω τας έρευνάς μου κε να το επισκευάσω είς το μυστικόν μου εργαστήριον, με σκοπό να το κάνω να πετάξη. Παρακάτω βλέπετε ακόμα ένα φωτογραφικόν δοκουμένδον απο την ώρα της εκκινήσεως του Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α.

Σκηνή από την ταινία

Το θέμα καθώς φαίνετω θα αποκτήση κε θα πάρη μεγάλας των διαστάσεων (με το συμπάθιον) κε δείχνει να αναλωθεί είς πολλάς υποσχόμενας αναρτήσης.

ΚΑΛΟΝ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΣΜΑΝ

26 σχόλια:

  1. Συνταρακτικόν!
    Να η ανακάλυψις του 21ου αιώνος. Εις S.T.U.F.O.ς απαραμίλλου αισθητικής και τεχνολογίας που γράφει ΕΛΛ στην ούγια.

    Για το μούσι μη σκάτε.
    Μετά απ' όλα αυτά, φέτος το τζατζουφί θα χαλάσει κόσμο στις πασατρέλες και τα κομμωτύρια. Τέρμα η φράντζα- ζήτω η φλάντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Υπουργού Του Κλώστου Κε Του Μπάτσου:

    Δια το ορνιθοσκάλισμα ΕΛΛ, θα το ερευνήσομεν προσεκτικώς, καθώς θα μέλετήσομεν όλα τα βιβλία του προφητερόλ Λιακοκοζανοστραδάμου, καθότι τόσας εκπομπάς ρύπων έχη κανη ο άνθρωπος κάτι μπορή να ξέρη.

    Τα μούσια είναι τζατζουφικά,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσθε υπέροχος ό,τι κι αν σας συμβεί

    μια φαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεβαστέ μου δόκτορα,

    μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνετε και ξανά προς τη δόξα τραβάτε!!

    Μα δεν μπορείτε ούτε να κάμετε ένα αθώον μακροβούτιον! Μα να ευρεθεί έμπροσθέν σας ένα Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α. έτσι εν μέση οδώ (τρόπος του λέγειν δηλαδή). Ευτυχώς που το ευρήκατε υμείς και ουχί κανένας αδαής που θα είχε κάμει μωβ τζατζουφί τας φαβορίτας του και ίσως-ίσως τας τρίχας των μασχαλών.

    Σεβαστέ μου δόκτορα
    θα ήθελα να σας παρακαλέσω μόλις το κάμετε αυτό το Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α. να ξαναπετάξει να σκεφτείτε παρακαλώ την πιθανότης να με πάρετε μαζί σας ως πλήρωμα, διότι πιστεύω ότι ημπορώ να παράσχω πολλάς σχετικάς υπηρεσίας εις την αεροναυτικήν τέχνη.

    Είναι γνωστόν άλλωστε ότι το μωβ χρώμα μοι ταιριάζει πάρα πολύ, όχι να το παινευτώ, και μάλιστα έχω πολλά σχετικά ενδύματα -δεν θα σας βάλω εις έξοδα δια στολήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμη κε Λυρική Πετρούλα:

    Είμαι κε περιέργα μώβ.

    Μια φάντα κε μια κοκακόλα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Υπουργού Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Είμαι η ζωντανήν απόδειξην της εκφράσεως "όποιος ψάχνη βρίση". Ετσι το μούσιον μου απέκτισε το έθνικόν χρώμα της Τζατζουφιάς.

    Οταν θα κάνομεν την δοκιματικήν πτησην θα σας καλέσομεν είς το κάθισμαν του συνοδηγού με την προυπόθεσην να φορέσετε ζώνην.

    Στο διάστημα κε ακόμα παραπέρα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Doctor,
    Σας εύχομαι καλό χειμώνα. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να γυρίσατε από τις διακοπές σας φρέσκος για καινούργιες περιπέτειες .
    Μην στεναχωριέστε για το μούσι, μπορώ να πω ότι η ακτινοβολία F σας έκανε και πιο όμορφο. Θα το κάνουμε μόδα Doctor, εγώ για συμπαράσταση έβαψα την χαίτη μου πράσινη.
    Όσο για το Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α προτείνω να έχετε μια πιο στενή συνεργασία με τον Doctor Λιάκουρα μπορεί η δύναμη Λ να το κάνει να πετάξει .
    Καλή συνέχεια στις επιστημονικές σας έρευνες.

    Ο Αστραχάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητό Μουλάρι Κούρσας Γνωστό Κε Ως Αστραχάν:

    Η χαίτην σας καθώς την παρατήρησα είς μεγάλην ανάλύσιν σας πηγαίνει μούρλια. Προσέξθε μην σας πάρη ο Κέβιν Κόσντνερ να παίξετε είς στην ταινίαν Χορεύοντας Με Τα Μουλάρια.

    Οπώς προανέφερα είς την αγωνίστρια ΥΠ.ΚΛ.& ΜΠ. σκευτόμαστε να αποκτήσομεν στενές επαφές Τρίτου Ορόφου με τον τηλεπροφήτη.

    Χάου,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Δρ. Φλάντζα,

    Χαίρομαι κατ' αρχάς που σας ξαναβρίσκω!
    Τα νέα σας μοι προξένησαν τινήν ανησυχίαν και το τζατζουφικόν χρώμα, καίτοι σας ταιριάζει γάντι (δερμάτινον), είναι μάλλον ανθυγιεινόν.
    Τα Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α είναι ύπουλα αντικείμενα όπως φαίνεται και από το όνομάν των. Και μάλιστα το συγκεκριμένον με το αρχικόν ΕΛΛ είναι διπλά επικίνδυνον.
    Εξ όσων είμαι εις θέσιν από προσωπικήν εμπειρίαν να γνωρίζω, μια συνάντησις με ένα τοιαύτον αντικείμενον πέρα από τας αποπροσανατολιστικάς αλλαγάς χρωμάτων που προκαλεί, ίνα γίνει συμπαθητικόν ως αντικείμενον, προκαλεί και μεγάλας αλλαγάς εις το σώμαν και κυρίως εις το πεπτικόν σύστημαν. Μετά από μίαν συνάντησιν μαζί των,επί μίαν εβδομάδαν μοι εσυνέβη να μην ημπορώ να συγκρατηθώ και να χρειάζεται να ευρίσκομαι διαρκώς κοντά εις το αφοδευτήριον. Είδον και έπαθον ίνα το αποβάλει ο οργανισμός μου το βδελυρόν μικρόβιον και έκτοτε είμαι πολύ προσεκτικός. Ανησυχώ δε μήπως σας συμβεί και εσάς το ίδιον και πάτε από χέσιμον...

    Με συντροφικούς χαιρετισμούς και ανησυχίαν

    Ηνίοχος

    Υ.Γ.1
    Θα ήθελον μίαν ιατρικήν συμβουλήν: Τι χρησιμοποιέιται δια την ακράτειαν; Καλόν είναι να γνωρίζει κανείς διότι τώρα που το Α.Κ.Ρ.Α.Τ.ΙΑ. εμφανίστηκε εις εσάς μπορεί να εμφανιστεί και εις έτερον τινόν πολίτην της Τζατζουφίας, εμού συμπεριλαμβανομένου.

    Υ.Γ.2
    Θα ήθελον ίνα επιστήσω την προσοχήν της Κυρα-Φλάτζενας εις το μαγείρεμα καθότι τας ημέρας αμέσως μετά την έκθεσιν εις την ακτινοβολίαν του Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α. το στομάχι είναι ευαίσθητον. Άρα όχι τηγανητά και πικάντικα. Καλύτερα νερόβραστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δόκτορα και Πρόεδρε μου!

    Επέστρεψα και εγώ από την αυτοεξορία μου στην ακριτική και πολύπαθη Μύκονο. Και τι να δω? την κατάσταση του μουσιού σας που εμπνέει ανυσηχίες-μην πω και αγωνιώδη ερωτηματικά! μήπως θα πρέπει να ερευνηθεί το ζήτημα διεξοδικότερα Δόκτορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ κύριε Ηνίοχε:

    Ουδείς φόβος ανησυχίας. Κατασκευάζομεν ήδη στολαί αντι-Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α.Σ. που θα μας προστατέυσουνε απο κάθε λογής άλλην παρενέργειαν. Πρός το παρόν το χρώμαν του μούσιουν μου φάινετω να έχη κάψη όχι μονον καρδιές αλλά κε το παστίτσιο της Κυρα-Φλάντζενας γεγονός το οποίο μας έσωσε οικογενειακώς την ζωήν.

    Θα αρχίσομεν δοκιμάς είς τας γεμιστάς,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Υπουργέ Αμύνης:
    Καλώς επιστρέψατε απο την πονεμένη Μύκονο. Οσο δια το μούσιον επαναλάμβάνω δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησι-σι-σι-σι-σι-υςςσγγςυγυγχυσυυγ-χιος.

    Dr.gygyfλαντζΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μπαμπάς μπλόκαρε!
    Ο Μπαμπάς μπλόκαρε!
    Ο Μπαμπάς μπλόκαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μμμμμ δικαιολογίες!
    Κάτσε να του ρίξω μία καρπαζία να ξεκολλήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aγαπιτέ μου ΕΔοτα

    χμ συγνώνη


    εεεε συγνομην


    δηλαδη με συγχωρειτε δόκτορα αλλά πότε θα μου καταβάλετε τα δεδουλεβμένα μου????


    ε?

    Γνωρίζω πως το πόνημα μου με τίτλον τόσο μεγάλο που ενδρεπομαι και να αναφέρω διότι φοβάμαι μήπως καταχραστώ τον χωρον σας, το πόνημά μου λέγω με τίτκλον "δόκτορ Φλάτζας Μίλτος Φρήντμαν ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΑΒΟΣ - δοιανοητές κε ανφροποι" υπό εμου του ιδίου εινε ένας ΕΔΟΤΙΚΟ΅΅Σ ΘΡΙΑΜΒΟΣ και πρέπει να αποζιμιοθω τα μάλλα



    Δηλαδή δόκρτορ που είναι τα λεφτα μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλωσηρθατε ιατρε μου! Για αλλη μια φορα απασχολειστε με ολα αυτα που εγω δε δυναμαι ουτε καν να προφερω.

    Καλοψημενα ευχαριστω,

    η μονιμως αρρωστη και μεγαλη θαυμαστρια σας,

    σ.λ.ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φίλτατε και έγκυρε κυρ συνάδερφε, εφκαιρίας δοθήσης επιθυμώ υποβάλλων τα σέβη μου (καθώς και τινα των σκευών σας τα οποία δεν μου εφάνησαν χρήσιμα) και εντέλει να συγχαρώ την αφθεντία σας δια την ανακάλυψιν της α.κ.ρ.α.τ.ι.α.

    πολλάκις έχω και εγώ ακράτια αλλά ουδέποτε τοσούτον μεγαλοπρεπή ωσαν την υμετέρα.

    προσπαθων οπως συμβάλλω εις την επιστημονικήν σημασίαν της αχτινοβολούσας F αχτίνος του ακράτια, πρόσεξον και κατέγραψον συνανθρωπούστινας οι οποίοι λέγουν πως είδον φούτσας μβλε. λέτε η εν λόγω απόχρωσις του εν λόγω μαραφετίου να οφείλεται εις το α.κ.ρ.α.τ.ι.α.????, η μήπως η εν λόγω διαπίστωσις είναι "φούτσες μβλέ?"?????

    αναμονών επιστημονικήν απάντησιν και διψών δια γνώσιν

    ο άσημος πλην φανατικός συνάδελφός σας
    Δρ Απαράδεχτος (εντελώς όμως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αξιολογότατε δόκτωρ, εάν ο βυσσινοπώγων σας σας προβληματίζει, περάστε μία βόλτα από το ιστοκομμωτήριον δία μίαν βαφίν. Καλήν σχολικήν χρονιάν να έχομεν και καλάς δουλειάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Γάμα Γάμα της Κυβερνήσεως:

    Γαρ πλέον πιστεύω ο καιρός εγγύς να μάθετε να χρήσιμοποιήτε το τεχνολογικόν κόμβιον του πληκρολογίου σας με την λέξην backspace (Οπισθιοδιάστημαν)ωστε να μπορείτε να σβήνετε τας λαθάς σας ωστε προς αποφυγήν πολλαπλών σχολίων.

    Κύριε Ζαβέ, Μπάμπή, καλέ μου συνεργάτη κε συγραφέα: Αν ένθυμίσθε σας έδωσα τα δελουλολελαμέναν σας τα οποία αντιστοιχούσαν είς 500.000. Φλαντζοευρά αλλά εσεις ως γυναικάς κε δυνατός πότης τα κεράσατε όλα εν μίαν νυκτή είς τας μπουζούκας.

    Αποζημιωθήκατε δηλαδήν τα μαλλίαν της γλαβός σας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή Περιοχήν Χαμένης Λογικής:

    Είς επόμενην ανάρτησην θα έχομεν καινούριας αποκαλύψεις σε ότι αφορά τα Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α., σοκαρίστικάς ντοκομέντας που θα δωθούν γαργάρ είς την επικαιρότης.

    Ακόμα άρρωστη;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ συνάδερφε κε δόκτωρα είς την Απαραδεκτικήν:

    Δεν μπορω να μην παραδεκτώ πώς το συγκεκριμένον Α.Κ.Ρ.Α.Τ.Ι.Α έχη χρώμαν φούτσας όταν εκην εβρίσκετε κλεισμένην πολλας ημερόνυκτας είς το εσωτερικόν του πανταλονίου. Δια αυτό το συμπέρασμα κύριε συνάδελφε θα ήθελα να σας υποβάλω μίαν ερώτησην:

    Απο που το πήρατε το δίπλωμαν ιατρού; Απο τον Σκλαβενίτην;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Καλώς επιστρέψατε απο τας εξοχάς κι ελπίζω να κάνατε πολλά θαλάσσια σκί, ψαρονδούφεκαν κε θαβωτονμπαμπαστηνάμμον.

    Ο πώγωνας δεν με ενοχλή. Θα περάσω απο το ιστιοκομωτήριον σας όχι δια μίαν βαφήν αλλά δια μίαν καλησπεραν.

    Είς το κάτω κάτω ο παπαγάλλος θέλη μιαν περμανάνδ,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ Δόκτωρ

    Επιστρέφων μαυρότερος από τα μπάνια του λαού, είδα με τρόμο την περιπέτειάν σας με το ΑΚΡΑΤΙΑ. Αρνήθηκα όμως να πειστώ δια τα περί ουφών - ή μάλλον με τα ούφα δεν έχω πρόβλημα, υπάρχουν και όλοι το ξέρουμε και η φωτογραφία που παραθέτετε είναι αδιάσειστη απόδειξη... πλην όμως κάτι υπήρχε εις την άκρην του μυαλού μου... Τελικώς, ψάχνων εις το αστυνομικόν μου αρχείον και ενεργοποιώντας τις διασυνδέσεις μου με τις διεθνείς αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες, κατέληξα εις τα εξής:
    Έχετε πέσει θύμα της φοβερής παγκόσμιας τρομοκρατικής οργάνωσης "PURPLE MUS". Η φριχτή αυτή οργάνωση ιδρύθηκε με πλήρη μυστικότητα εδώ και πολλούς αιώνες σε κρυφές σπηλιές των απάτητων πλαγιών των Ιμαλαϊων από φανατικούς της διαβόητης αίρεσης που τα πρώτα της ίχνη εντοπίζονται από αρχαίους πάπυρους στη Μονή Μωβομουσίου. Από τα μέσα του 20ού αιώνα, χάρη στην προχωρημένη τεχνολογία την οποία απέκτησε, η οργάνωση άπλωσε πλέον τα πλοκάμια της σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο μοναδικός, εφιαλτικός στόχος της PURPLE MUS είναι ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΜΩΒ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!! (παγώνω από φρίκη και μόνο που το σκέπτομαι...) Πριν τον δόκτορα Φλάντζα, τα γνωστότερα θύματά του ήταν ο διάσημος δολοφόνος γυναικών γνωστός ως Κυανοπώγων (το όνομα δόθηκε διότι ο αστυνομικός επιθεωρητής που ερευνούσε την υπόθεση και ειχε συναντήσει τον δολοφόνο έπασχε από αχρωματοψία) και ο αγαπημένος τράγος του γνωστού κτηνοβάτη (μεταξύ άλλων) αυτοκράτορα Καλιγούλα, που όλοι νόμιζαν ότι είχε μωβ μούσι (ο τράγος) επειδή ο αυτοκράτωρ, εκτός από διεστραμένος ήτο και εκκεντρικός...
    Θα χαρώ να συμβάλλω στην περαιτέρω έρευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ κύριε κύριε Βαντιμήριε:

    Με κάνετε κε ανησυχώ με τάς πληροφορίας σας. Λέτε τελικώς οι Ανδρες με τα Μώβ που με επισκέυτήκαν σήμερα το απόγευμα κρατώντας μία βυσσινίζουσα βαφήν μαλλεών να είχανε σχέση;

    Μήπως ήρθε ο καιρός να ερευνήσω πρός αυτήν την κατέυθυνσην;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;