Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Φωτογραφίαν πρώτων Εχμαλώτων

Κε ενώ ο ηρωικός μου παπαγάλος κος Λεό παρολλην την ανάρρωσις απο το κάψιμον των φτερών του συνεχίζη να μας δίνη αναφοράν, εμείς είχαμε την πρώτην μας νίκη είς το Άγιον Μούσι! Επιάσαμεν δε κε 6 εχμαλώτας τους οποίους κε θα επιχειρήσωμεν να ανακρίνωμεν δια να μάθομεν τα μελλοντικάν σχέδιαν κε το πού ακριβώς εβρίσκετω κρυμμένος ο εχθρός.

Είς την φωτογραφίαν αριστεράν πρός τα δεξιάν διακρίνονται οι εξι είς τον αριθμόν εχμάλωτοι, ο Στρατάρχης Sgt.Φλάντζας κε ο πιστός του Στρατηγός Αστραχάν.
Η φωτογραφία είναι του Μπάμπη Ζαβού.

14 σχόλια:

  1. ηλθα να πιουμε το μαρτίνι της επιτυχιας!
    (ψιθ) υπάρχουν κάποιες νέες πληροφορίες για τα σημεία απόβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβαστέ μου Στρατάρχα,

    ήτο ζήτημα χρόνου πριχού τσακισθώσι οι οχτροί και συλληφθώσι οι εχμαλώτοι τούτοι.

    Αναλαμβάνω την ανάκρισιν του στοιβαρού ανθρωποειδούς εις το άκρον αριστερά της φωτο του κου Ζαβού. Μοι φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρόν πρόβλημα να εκφραστεί με συμβατικήν ανθρώπινην ομιλίαν και δια τούτον θα χρησιμοποιήσω λαβές καρατέ και σούμο, χορόν της κοιλίας και τριπλόν τόλουπ δια να επικοινωνήσω επιτυχώς μαζί του.

    Εις το Αννα-με-ταξί σας συνχέρω από τα βάθη της καρδιάς μου και αφιερώνω εις εσάς και τον πιστόν Στρατηγόν Αστραχάν σχετικόν δημώδες άσμα

    http://www.youtube.com/watch?v=xGsaTPkQ95w

    I don't wanna grow up (Tom Waits),

    Ιφιμέδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε μου Φλαντζα,

    πρωτον τη στιγμη που ειδα τη φωτο ημουν ετοιμη να βηξω,ταυτοχρονα μ'επιασε γελιο και ετσι εφτυσα την οθονη μου. Χαλαλι σας.

    Δευτερον, βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι βρεθηκε ματι για τον στρατηγο Αστραχαν. Θα το στειλω με ταχυδρομικο περιστερι, αφου ο κ.Λεως δε δυναται να πεταξει.

    Τριτον, τα μυστικα οπλα που με κοπο κατασκευαζαμε εδω στο καταλυμα μου, ειναι σχεδον ετοιμα και θα αποσταλουν οσονουπω στο μετωπο για να αντιμετωπιστει ο εχθρος.

    Η πιστη και παντα φιλασθενος,

    σ.λ.ε(σ.σ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στρατάρχη Φλάντζα,
    Η μεγάλη αυτή νίκη ανήκει σε εσάς που με την στρατηγική σας ευφυΐα καταφέραμε να τους πιάσουμε στα πράσα.
    Επίσης, η φωτογραφία του Μπάμπη Ζαβού έχει απόλυτη συμμετρική αρμονία διότι:

    1ον. Στις δύο άκρες της φωτογραφίας αριστερά και δεξιά διακρίνονται δύο μουλάρια. Το ένα είμαι εγώ και το άλλο είναι ο μεγάλος διανοούμενος ” ουυυυγκ” του Αμερικάνικου ονείρου, Αυστριακός ηθοποιός και κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, με Ελληνικές βέβαια ρίζες Σβαρτζενεκόπουλος, γνωστός στους κύκλους των Ναζί και ως “Η φουσκωτή Χήνα”.

    2ον. Αντιστρόφως ανάλογα στο κέντρο της φωτογραφίας διακρίνονται από την μία ο αγαπητός μας Στρατάρχης Φλάντζας και από την άλλη ο μαυροφορεμένος Κρητικός (Έλληνας και αυτός μην ξεχνιόμαστε) Μανωλιός Νταρθβαϊντεράκης με το φίμωτρο στην μάπα και τον κόκκινο φακό στο χέρι, γνωστός και ως “Ο τρελός του χωριού”. Ο Μανωλιός έκανε και μεγάλη καριέρα στον Κινηματογράφο με σκηνοθέτη τον επίσης Ελληνικής καταγωγής Γεώργιο Λουκά ,αδελφό της γνωστής Θεούσας Ελένης Λουκά.

    Όπως βλέπεται Δόκτορα και αγαπητοί μου συμπολεμιστές δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως από αυτούς τους μασκαράδες.

    Τώρα που ξανά βλέπω την φωτογραφία, μου θυμίζει Αποκριάτικο πάρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυρική Πρακτωρ Μάτα Πέτρα:

    Εκτακτα αγαπητή μου, έκτακτα.Βάζω το μαρτίνι κλείσθε εσείς την πόρταν κε παραδώσθε μου τας πληροφορίας.

    Κουνημένες όχι ανακατεμένες παρακαλώ,
    Sgt.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεβαστή μου Οπλίτισσα Υπ. Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Σας είμαι ευγνωμων δια την πρωτοβουλίαν σας. Είσθε σιγουρη πώς θα ημπορέσετε να αντιμετωπίσετε κονζάμ βάρβαρον; Μήπως θέλετεν να σας εφέρω κε ενα μεταφραστήν που να γνωρίζην την σβαρτζοβαρβαρικήν;
    Φυσικά θα μου πείτε πώς το λεξιλόγιον του περιορίζεται είς τρείς μόνον ακαταληπτας λέξεις. "Αϊλ", "Μπι" κε "Μπάκ" . Είναι γνωστην η ρίσις άλλωστεν:

    Πάς μη Τζατζουφιώτης Βάρβαρος,
    Sgt.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστή μου οπλίτισα, Περιοχή Χαμένης Λογικης:

    Μας συγγινή η πρόθεσιν σας να επιστρέψετε είς τον Στρατηγό Αστραχάν τον οφθαλμόν του καθότι θέλομεν να τον ξαναδούμεν να φοράει τας Λουί Βογκητόν γυαλιά του πού τόσο του πάνε.

    Αναμένουμε εν αγωνίως το μυστικόν σας όπλον που θα εξολοθρέυση τας εχθρούς απο την Τζατζουφιαν.

    Δεν θα λυπηθούμεν τα εξοδαν δια την κατασκευην τους επαναλαμβανω,
    Sgt.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στρατηγέ Αστραχαν:

    Παρόλλην την απώλειαν είς τον οφθλμον σας, δια τον οποιον θα φροντίση να ξαναποκτήσθε η πιστή μου οπλίτισα, Περιοχή Χαμένης Λογικης, σας βρίσκω ιδιεταιρως οξυδερκην. Η δε φωτογραφίαν σας εθυμίζη παρτυ Μασκέ διατί είς κάποιον τέτοιον που οργανωνε η σιχαμενην A.Bu.D. μπορέσανε οι κατασκόποι μας να δυειδύσουν μεταμφιεσμενοι είς Κουνελάκια του Πλέιμπόυ κε να τους συλλάβουσι.

    Σας ευχαρισυω δια τας παρατηρήσεις σας,
    Sgt.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουουουαχχχχ πριν από μία εβδομάδα ήρθαμε από τον πλανήτη Raxoulax αγριεμένοι για να σας πολεμήσουμε. Τώρα σας βλέπουμε από ψηλά ξαπλωμένοι και κρατάμε τις κοιλιές μας από τα γέλια ουουουαχχχχχ.
    Από την μία ο θεόμουρλος φασίστας Άντολφ Μπούχλερ με τους ψυχοπαθείς στρατιώτες του, και από την άλλη ο ζωολογικός κήπος του ψευτο-σοσιαλιστή Dr. Φλάντζα. Ένα απόλυτο Φρενοκομείο.
    Ο ιπτάμενος μου δίσκος βρομάει κάτουρα από τα γέλια χαχαχαχααααχχχχχχχ τελικά δεν θα σας σκοτώσω, θα φωνάξω και τον υπόλοιπο αστροστόλο να έρθει να διασκεδάσει με την κωμωδία σας ουουουαχχχχχ.
    Εσείς οι γήινοι έχετε τελικά μεγάλη πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εαν ενδυθειτε με υποκαμισα που εχουν φαρδιους γιακαδες και εχουν λαδιες τοτε η θεια νικη θα ελθει στο "μερος" σας ! Καλου κακου εχετε ολιγον μπαρουτι στον κοργο σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποστατη Ούμπαχ:

    Αρχικά σας ευχαριοστούμε που δεν θα μας επιτεθείτε. Ετσι κάνουμε κε οικονομίαν εις τα πυρομαχικάν μας. Αν σας κανουμε δε να διασκεδάζετε σας ευχόμεθα να περασετε καλώς αλλα μην κατουρίεσθε κε πανω σας, είναι κρίμα.

    Μετα το τέλος του πολέμου θα σας πουλήσωμεν αναμνησθικά δωράκια όπως αφίσες, φλάντζα-μπρελοκ ,κουκλακια στυλά κ.α.
    Sgt.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ κύριε Φράχτη:

    Η συμβουλές σας θα μας σταθουν αρκετά χρήσιμες. Πάω να φορέσω λεδομεναν υποκάμισαν ενω θα δωσω διαταγήν να ακολουθήσουν κε αλοι το πραδειγμαν σας.

    Πόσο ψηλός είσθε κύριε Φραχτη;
    Sgt.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οταν εισθε ημικαθημενος παρα εμου φαινεται η κορυφη σας ! δευτερος εξαδελφος του ημιψηλου ( απο του πατερα του το σοϊ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;