Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Εκεί που ο Dr.Φρόιντ έπεσε έξω, μέσα μπήκε ο Dr.Φλάντζας

Αρχίζοντας μίαν μελέτην που πολύ θα συζητηθεί εις τους ψυχαναλυτικούς κύκλους κάτω από τον γενικόν τίτλον «Ο Τσελεμεντές Του Ονειροκριτή» θα σας αποδείξω τα μεγάλα λάθη του συνάδελφου κε εσφαλμένως Πατέρα Της Ψυχανάλυσης Dr.Φρόιντ που εις την πραγματικότηταν ήτω ο Κομπογιαννίτης της Ψυχανάλυσης.

Κεφ 1: Ψάρια στο Τηγάνι.
Εμπράκτως έχει αποδειχθεί από πολλούς ασθενείς μου πώς όταν στον ύπνον σας βλέπετε να τηγανίζετε ψάρια θα πάρετε πολλά λεφτά. Αν το ψάρι που τηγανίζετω δε, είναι συναγρίς τότε το ποσόν κειμένετω εις τα 200 με 226 Ευρώ Τσατζουφιάς. Αν το ψάρι είναι ξιφίας, εις τα 500 Ευρώ Τσατζουφιάς.

Σημασία δε, παίζει κε η θερμοκρασίαν του τηγανίσματος. Αν το ψάρι τηγανήζετω εις χαμηλήν φωτίαν το πόσόν σας συνοδεύεται κε από ένα ταξίδι εις θαλάσσιαν περιοχήν. Αν είναι υψηλή, εις βουνόν. Προσοχή εδώ όμως. Αν ο ιχθύς σας αρχίζει να τσιγαρίζετω εις το τηγάνιον του, θα δεχθείτε μίαν δυσάρεστην επίσκεψιν από κάποιον που του χρωστάτε τα παραπάνω Ευρώ Τσατζουφιάς.


Το παρακάτω αναλυτικόν σχέδιον πιστεύω να σας είναι ευκρινές.

35 σχόλια:

  1. Ευρισκω το πονημα σας εξαιρετο .Το δε σκαριφημα οντως ευστοχο.Εχω καποιες επιφυλαξεις τας οποιας και κρατω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κυριε Χάμπιλις:

    Θα ήθελα πάρα πολύ πάντως να μοιραστώ τις ψυχαναλυτικές σας απόψεις.

    Θα σας κεράσομεν κε μίαν δωδεκαδαν πούρα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην κατατοπιστικότατην εικόνα, καταλήγετε εις "ασυνείδητον οδηγόν".
    Ημείς οι ευσυνείδητοι οι οποίοι τηρούμεν τον Κ.Ο.Κ. και δεν παρκάρουμε στας διαβάσεις, δυνάμεθα να ονειρευθώμεν οψάρια τινά, έστω γαύρους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα γινει ομως αν δουμε εναν ασυνειδητο οδηγο να μαγειρευει ενα συνειδητοποιημενο ψαρι πανω σε ενα τηγανι στο οποιο συνειδητα δεν εβαλε λαδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δρ Φλάντζας!
    Το πρωί σήμερα, πήγα στον καφενέ της "Μιχαλούς" , κι ήπια καφεδάκι.. Τής πλήρωσα αυτα που της χρώσταγα (22.5€) ,και μετα με ρώρησε για Σάς. Της είπα ότι δέν γνωρίζω τίποτα, έχω καιρό να σας δώ..Μού είπε να σας «υπενθυμήσω ένα παλαιό χρέος που της έχετε βάλει, και το χρωστάτε ακόμη..»
    Σάς παρακαλώ Δρ Φλάντζας, πληρώστε τα χρέη Σας ,and let us know ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κύριε Παράλληλε:

    Ο διανούμενος κε ποιητής Θωμάς Περιμένης (εις την βαρβαρικήν Tom Waits) ειναι ξεκαθαρος είς το ζήτημα τούτο:

    "Είσαι αθώος όσο ονειρεύεσαι" ,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητή Περιοχή Χαμενης Λογικής:

    Μα φυσικά θα τον καταγείλουμεν δια παρανομην ψαρομαγειρείαν.

    Τηλεφωνο Καταγγελιων FISHPOLICE-100,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητό μου Τεσσαρακοστόν Τεταρτον Πρώτον Λάθος:

    Εντάξη, εντάξη με πείσατω! Θα πάω να την πληρωσω! Εγω φταιω που δανειζομαι απο την Μιχαλου!

    Πάλι ο Dr.Φλάντζας θα βγάλη τον όφη απο την οπή,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εποχή ντόκτορ, εποχή της χαμένης λογικής. Ένιγουει, εννοώ τι θα γίνει αν δούμε το προαναφερθέν σκηνικό στον ύπνο μας. Σε πόσα ευρά τζατζουφιάς αντιστοιχεί? Από που θα τα πάρω? Μήπως θα τα δώσω εγω και μετά θα δώσω και γω μια και θα σαλτάρω?Επίσης αν το συνειδητοποιημένο ψάρι είναι μπαρμπούνι υπάρχει περίπτωση να μάθω πούθε κλάνει??

    Απαντήστε μου παρακαλώ,φλέγομαι να μάθω η αδαής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητό μου παιδί, θα παρατηρούσα πως
    το ασυνείδητον(εως και αναισθητον και ανάλγητον) τηγάνιον, ετσουρούφλησε τόσο πολύν το εν λόγω συνειδητόν οψάριον(μου ομοιάζει ως παλαμίς),ούτως ώστε να προκληθεί τροφική δηλητηρίασις στον συμπαθήν οδηγόν και να τον μεταλλάξειν εις ασυνείδητον λόγω βιασύνης καθοδόν προς τα επείγοντα.Το τηγάνιον καταζητείται,το οψάριον φέρει εγκαύματα 4ου βαθμού ,ο οδηγος διέφυγε τον κίνδυνον ,οι πεζοί δυστυχώς όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Δόκτωρ,
    είχα διδαχθεί παιδιόθεν, πως έτερη ονειρική παράσταση δηλώνει επικείμενον πλουτισμόν. Η έτερη αύτη παράσταση, δυστυχώς ουδεμία σχέση έχουσα μετά των ιχθύων, πολλώ δε μάλλον με δύσοσμα ανθρώπινα παράγωγα.

    Διευκρινήσατε μου παρακαλώ , διότι ευρίσκομαι εις σύγχισην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπημένε Δόκτωρα ,αν και είναι άκαιρο με το παρόν θέμα ,θα ήθελα μιαν απάντηση στην πρόταση μου εις το θέμα , οι 4 γιγανται της Τζατσουφιας.Θα περιμένω την απάντηση σας εις εκεινο το αρθρο σας, το σχόλιον μου είναι το τελευταιο.Περιμένω ενα γωνίως δια να την μεταβιβάσω στον πτωχον Αιφελ. Να το βοηθήσομεν το μειράκιον Ιατρέ μου. Ευχαριστώ, με αφοσίωσην Μανδάμ Ντουβαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Δόκτωρα,

    Είδα τις προάλλες στον ύπνο μου ότι κάμαμε μπάρμπεκιου και ψήναμε γαύρο. Ένιωθα μια σκετική δυσφορία και ουχί αδίκως καθώς ο γαύρος τσουρουφλήθη σε κάποια σημεία και στο τέλος ήτο αδύνατο να φαγωθεί, οπότε και τον πετάξαμε στον κάδο απορριμάτων. Αν έχετε κάποια ονειροκριτική απάντησις περί τούτου, περικαλώ όπως μου εξηγήσετε το όνειρο.

    Μόνο να μην μου πείτε πως θα χάσει ο γαύρος καθώς εν συνεχεία ενδέχεται να χάσω και τον ύπνο μου,
    Σουσού

    ΥΓ: Νομίζω πως πρέπει να αφήσετε μετεξεταστέα την κυρία όνομα&πράγμα ακριβώς από πάνω μου. Μα είναι δυνατόν να έχει δαπανηθεί τόσο Τζατσουφικό χρήμα και να αγνοεί αυτό το έργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άσκετο αλλά επείγον: Μιας και ανέκυψε το θέμα με τας προτομάς θεωρώ σκόπιμο και σώφρον να αντικατασταθεί η μούρη του Αλογοσκούφη με τη δική μου. Θα αποκτήσει άλλο κύρος και αισθητική το έργο. Νεσπά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ερίτιμε δόκτωρ, μετά τις συγκλονιστικές σας αποκαλύψεις δεν δύναμαι παρά να αναφωνήσω στον κύριον Φρόιντ "Αντίο κι ευχαριστώ για τα ψάρια!"
    τα σεβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ήθελα να εν όψει του πανηγυριού της Μαυροκκλησιάς Ζαγοροχωρίων ,να καλέσετε τον Παναγιώτη τον Ντέκια με την ορχήστρα του, αν φυσικά δεν έχετε ήδη κλείσει.Οπως διάβάζω κι εδώ περιμένετε πολυ κόσμο. Αν μπορέσω γιατί δουλευει και η σύζυγος θα ρθουμε. Λατρεύουμε και δύο τα Ηπειρωτικα γλέντια.Συνεχίστε να προβάλετε την Ηπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβάστε σήμερα στον ΟνειροΚρήτη (Ζωνιανών): "Ασυνείδητος ψαράς τράκαρε με τηγάνι. Αγνοούνται μισή ντουζίνα κουτσομούρες".

    Υ.Γ. Έχει τύχει να δω σουπιές με σπανάκι (κατσαρόλας εννοείται). Κερδίζω τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητή Περιοχή Χαμενης Λογικής:

    Φαίνετω πως οικονομικές δυσκολιες που έχετε δεν σας αφήνουν να κοιμηθήτε δίχως να σκευτόσασθε τα Φλατζοευρά άρα θα σας πρόεινα ενα ελαφρύ ψαρι δια δείπνον κε η απαντησις θα σας δωθεί είς δαφιστικήν μορφήν.

    ΟΔΗΓΕΙΑΙ ΧΡΗΣΕΩΣ:
    Αφου καθαρείσθε προσεκτικώς το μπαρμπούνιον σας, μυρίσθε το οπισθεν μέρος υπό της πισινής του φτερούγας.
    Αν το μπαρπούνιον δεν αερίζετω τελικώς απο κεί τότε προφανώς χρησιμοποιή αυτό που χρησιμοποιούσε κε ο πάππούς μου, δηλαδή μιαν καλής
    ποιότητος Κανιέρα καθότι μετά την ασύδωτην φημολογίαν της εκφρασεως "απο που κλανη το μπαρμπούνι"
    έχουνε γίνη πολύ ευάισθητα είς θέματα υγιηνής.

    Φάτε μάτια ψάρια,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ γιατρέ του γιατρού μου:

    Ως Πρωθυπουργός ακόμα της Τσατζουφιας θα επιβαλω νόμον ωστε πλεον είς τον κάθε ασυνηδειτον δηλητηρασμενον οδηγόν να του κόβετω αυστηρότατον πρόσωθημον όταν δεν τσουφλίζει το συνειδητόν του δίχως ζώνην.

    Μετα θα τον κερναμε κε απο ενα κ.ο.κ.,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπ, Μετεορολογίας Κε Ανεμοδαρμένων Υψών:

    Η ψυχιατρικήν κε η ψυχανάλισις βρίσκετω συνεχως είς αναζήτησην κε εξερευνησιν. Σας πληροφορούμε πάντως κε δια να μην χασετε τον ύπνον σας πώς εδώ εχουμε αναρτήση πολύ καινούριας και αναπτρεπικάς μελέτας που ουδείς σοβαρός ψυχαναλυτης δεν μπορή να αρνηθεί ωστε να μην τον πάρουνε κε με τας κοτρώνας.

    Τους βαθύτατους χαιρετισμούς μου είς τον κύριον Αιωλο,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητή μαδάμ Ντουβαρί:

    Η Υπουργός Ιματισμού Κε Αισθητικής Καλλιέργειας σας απανταη ευκρινως είς την ερωτησίν σας.

    Ισως γινουνε κάποιαι αλλαγε αλλα αυτό αφορά εμού, τον γλύφτην του έργου κε την Υ.Ι.Κ.Α.Κ.,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητή Υπουργού Ιματισμού Κε Αισθητικής Καλλιέργειας:

    Το ονειρόν σας είς τα ψυχιατρικάν μου μάτια μούσιαν κε τσουλουφιαν είναι ξεκαθαρον καθώς ο τσουρουφλησμενος γαυρος συμβολίζει τον αριθμόν 6534278.
    Αν προσθέσετε τωρα τον αριθμόν με την ημερομηνία τέλους εγγυήσεως του τηγανιού σας θα σας αποκαλυφθει ενας τριψήφιος αριθμός που είς κάποιον οδηγό δρόμων κε που στον οποιον θα βρείτω πεταμενο ενα πορτοφόλιον με 355,67 Ευρω Τσατζουφιας. Δεν μπορω να γίνω ποιο ευκρινης.

    Ο κάδος απορυμάτων που ονειρευτηκατε πως το πεταξατε με προβληατιζη ακόμα ως ψυχολόγο,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Ξερετε πως ακόμα κε ο κύριος Φρόϊντ "διαβαζε" τα ψάρια, οπως εκεινος ο μάγος είς το ανυπότακτον γαλάτη Αστερίξ;

    Η επισθημην προχωράη με σταθερα βήματα πρός μπρόστα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ κύριε ανωνυμε:

    Μηπως έχετε καλέση λάθος νούμερον;

    Δεν εχουμε κανέναν Παναγιώτη Ντέκια εδω,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ κύριε Νεφέλικα:

    Πραγματικά με προβληματίζετε κε βαζετε είς αμφι-σβήτισιν τις τεκμηριωμενες μου ψυχαναλυτικαί βάσεις.

    Κερδίσατε φυσικά μια υπέροχον σαβρόν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αναφέρω παροιμίες με πσαρια λόγω επικαιρότητας. Φάτε μάτια και πσάρια ,ή με πσάρια ,κατα προτιμησην ελαφρως σωταρισμένα(ανεκπληρωτοι γαστρονομικοί πόθοι).Πσάρι το πσάρι γεμίζει η πσαροκασέλα(αποταμίευση που μυρίζει θάλασσα).Τον γαυρο κι αν τον πλένεις ,βαζελος δε γίνεται (ποδοσφαιρο και πσάρια). Και θα παρακαλούσα τους λόγιους της Τζατσουφιας να εφεύρουν ενα μονό συμφωνο για την απόδοση του πσ εισ το Φλαντζοαλφάβητο ,διότι αισθητικώς κάτι δεν μου κάθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε Φλάντζα, έχω βάσιμες υποψίες ότι εσείς είσαι ο Άνθρωπος που διαχειρίζεται μυστικά όλα τα μπλογκ της μπλογκοσφαιρός εκτός απ' το δικό μου. Παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ποια ατέρμονη ενασχόληση;Ποιες μαγικές χορδές;Ποιο ανώτερο μεγαλείο με συνεπήρε όταν άκουσα τα λόγια του ποιητή: Από την πόρτα σου περνώ και βλέπω σαπουνάδες και τότε εκατάλαβα πως τηγανίζεις ψάρια.Αποσύρομαι ξανά στο μουντό του ουρανού και στα
    θλιμμένα πέπλα της σιωπής.Ακολουθώ τις συμβουλές σας δόκτωρ και νιώθω ήδη καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ κύριε Ανωνυμε:

    Είναι λοιπόν αίτημα του Τσατζουφικού Ανώνυμου Λάου αλλά εμείς θα παμε ποιό μακρυάν.

    Απο σήμερα όλα το Ψ θα γίνουνε ΠΣ, τα Ξ θα γίνουνε ΚΣ, τα ΤΣ θα γίνουνε % κε τα ΤΖ θα γίνουνε $,
    Dr.Φλάν$ας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητέ κύριε Θρόγκο:

    Λυπόμασθε, κάνομε ο,τι περναει απο την χείρος μας.

    Αλλα κε δια το δικό σας πως είσθε τόσο σίγουρος;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ κύριε Ευλαμπιε:

    Σας ευχαριστάω δια τα καλά σας λόγια καθως κε δια τα λόγια του ποιητά.

    Η πρωτην επίσκεψην σας γνωριμίας είναι δωρεάν. Αν θέλετε να νιώσετε ακόμα καλυτέρως μπορείτε να κλεισετε τα επόμενα ραντεβού με την γραμμα-τεος μου,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για το δικό μου είμαι σίγουρος, διατί δεν ανήκει εις την Βλογόσφαιραν. Ανήκει στον Ανδρέα Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αποκωδικοποίηση....: ψυχής, σιωπής, θρησκειών, μυθολογιών,....
    Σχηματοποίηση λόγου, κοσμογονία, θεογονία,....
    URL : www.siopi.gr
    Γεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ κύριε Ζηβα:

    Πανικός! Σεισμός κε κανταοπδισμός! Καλυφθέιτε επογόνδως είς το καταφύγιον!

    Ο Ζαβός Γάρ Εγγύς,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Υπαρχει και αλλη εκδοχη
    http://panosz.wordpress.com/2008/05/29/isidoros-36/#more-2654

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;