Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

H Γέννηση Ενός Φλάντζα

Επιτελους η ταινία που αφορά την ζωήν μου εβρίσκετω ηδη είς τας κινηματογραφικάς αίθουσας με πλειάδαν γνωστών ηθοποιών να με παίζουζη.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με την Γεννηση Ενός Εθνους κε την Οδυσσειαν Του Διαστηματος είναι τελείως συμπτοματικήν.

23 σχόλια:

  1. Λατρεμένε Δόκτωρα, Πρόεδρε και Καθοδηγητά,

    Όταν με προσκαλέσατε στην επίσημη πρώτη του ντοκυμαντέρ έπρεπε να με είχατε προειδοποιήσει να απενεργοποιήσω εκτός από το κινητό μου και την πόση υγρών καθώς τώρα υποχρεούστε να μου κάνετε αντικατάσταση οθόνης.

    Σκέπτομαι επίσης να σας κάνω ασφαλιστικά για μαλπράκτις επειδή δεν μου αφήσατε άντερο, πάσχω δε από ακατάσχετο γέλωτα και πρέπει να ράγισα τον κόκκυγα πέφτοντας από την καρέκλα.

    Πάω να βρω τον Βογκολίθρα-Σπλιγούλα,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιερόν δέος και συγκίνησις.Όλη αυτή η στρατιά διασήμων και επιτυχημένων δε μπορούν να αποτυπώσουν καλύτερα το οξυδερκές και επίμονο βλέμμα του δόκτορος από τον ίδιο τον δρ. Φλάντζα.

    Ζήτω ο Φλαντζισμός, Ζήτω το Έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα τρομαγμενο βλεμμα διακρινω αρχηγε? Διατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους, θα μάθει ο κόσμος.
    Νοιώθω δέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρισαγαπητέ Δόκτορα, εδώ έχομε να κάνομε με υπερπαραγωγή αντάξια του βαρέως ονόματος που φέρετε!

    Αι μυσθικαί υπηρεσίαι ημών έχουσι την τιμήν όπως γνωστοποιήσουν υμάς, ότι διά τηλεφωνικών υποκλοπών, ακροάσεως κοριών και μπανιστηρίου εις λουτρά (νδουζ) και κρεβατοκάμαρας εν νυκτί, επληροφορήθειν ότι η κινηματογραφική υπερπαραγωγή περί της βιογραφιώς σας έχει ήδη προταθεί δια 2 βραβεία Όσχαρ (εως τώρα).

    Συνεχίζομε ταις παρακολουθήσεις και θα σας ενημερώνομε εις κάθε εξέλιξην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός ταρκόβσκυ; ποιός πέκινπα; ποιός αντονιόνι; Όλοι αυτοί είναι Τίποτες μπροστά στην ιδιοφυία - τριχοφυία του μέγιστου Δόκτωρος.
    Αγαπητέ Φλάντζα, σας ευχαριστώ για την ύπαρξή σας στο στερέωμα της Τέχνης, σας ευγνωμωνώ που μέσω της Δημιουργίας σας θέσατε νέα όρια, πρότυπα και κριτήρια στο σύμπαν του Κάλους μ'ένα λάμδα.

    Ο σινεμάς θα είναι διαφορετικός μετά από Σας (παρακαλώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγαλιοτατε !!!!Τιεποποια!Τι μεγαλουργημα!Τι παρασημα!Με δοο λογια "Αριστουργημα".Εχω μεινει με ανοιχτο το στωμα [μολις καταφερω να το κλεισω θα σας τηλεφωνισω να σας εκφρασω τον θαυμασμο μου]...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λατρεμένε δόκτωρα, νίωθω συγκίνηση και ρίγος με το έπος αυτό! Το ομολογώ, δάκρυσα! Έχω να νιώσω έτσι σε κινηματογράφο από την προβολή του "Κλείσε τα πόδια". Πρέπει να το δει όλος ο κόσμος το έργο αυτό, να προβληθεί στα σχολεία μας, στα καπηλιά και στα καφενεία!
    Είστε ο, είστε ο,
    είστε ο πρωθυπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλαπ, κλαπ, κλαπ...(Χειροκροτηματα χαρας). Η γνωστη σε ολους οπερα του Συδνευ εδεχθη να προβληθη το ντοκιμαντερ με την ζωη του αρχηγου.
    Ο πρωθυπουργος μας ο Γιαννης ο Χαουαρτ (John Howart) κυριξε την μερα μνημης της γεννησεως του δρ. Φλαντζα...

    Νεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερίτιμε δόκτωρ, ένας νέος Αϊζενστάιν εγεννήθη! Το σύγχρονο αυτό Θωρηκτό Ποτέμκιν θα πρέπει να προβληθεί σε κάθε ελληνικό σπίτι, σε κάθε καφενέ, σε κάθε στάνη. Σπεύδω να αναζητήσω χρηματοδότας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί μου Υπουργοί κε Υπουργίνες, φίλοι κε φίλες:

    Σας ευχαρισθώ όλους σας που ήρθατε στο ραντεβού με την κινηματογραφικήν ιστορίαν που γράφετω τούτην εδώ την μοναδικήν στιγμήν. Δηλώνω πολύ συγκινημένος, τόσο που λέω πρώτη φορά να επιτρέψω στον εαυτόν μου να αφήσει να κυλήσει εις το μαγούλιον του. ένα μικρόν δάκρυ ευγνωμοσύνης

    Θα ήθελω με της ευκαιρίας να ευχαρισθήσω την μάναν μου, τον πατέραν μου κε την γυναίκα μου κυρα-Φλάντζενα που αρνήθηκαν να έρθουν εις την προβολήν διατί προτίμησαν όπως είπανε να χώσουσι το κεφάλι τους εις έναν κουβά κοπριάν από το να δουν έστω κε ένα λεπτό από την ταινίαν μου, κάτι το οποίον μάλλον κε κάνανε . Κε ο λόγος που τους ευχαρισθώ είναι ο εξής: Γλιτώσαμε τας ντοματοβολάς κε την ρήξη από τα κλουβιοαυγάς τους.

    Θα ήθελα περαιτέρω να ευχαρησθήσω τους ηθοποιούς καθώς κε όλους όσους βοήθησαν στην δημιουργίαν της ταινίος ειδικώς τον ανερχόμενο εις το σκηνοθετικόν στερέωμα Στήβεν Φορντ Σκοτσέζε, που κάτω από το τις οδηγίες μου μεγαλούργησε.

    Πολλές ευχαρισθίες επίσης εις την κυρίαν Έφη Ζαρατούστρα-Τάδε που έγραψε κε
    επιμελήθηκε το ηχοκομμάτιον της ταινίας ( εις την βαρβαρικήν, Soundtrack) καθώς κε τον κύριον Γιουτιουμπή δια ευνόητους η άλλους ανόητους λόγους.

    Ευχαρισθώ ακόμα τον Θεό, την Παναγιά, τον Βούδα, τον Δία, τον Μανιτού κε τον Γούντυ Άλεν δια το σθένος κε την ψυχικήν ανατασην που μου δώσανε δια να συνεχίσω παρόλλας τας δυσκολίας που αντιμετώπισον.

    Τέλος να ευχαρισθήσω την γειτόνισσα μου Μπάρμπα-Μαγδάλω που μου τάιζε τα ζωντανά μου όσο εγώ βρισκόμουνα επί τα πλατό. Δίχως την συνεισφοράν της ο μικρός μου πτεροδάχτυλος εις το κλουβίν του θα εψοφούσε τας πείνας.

    Ευχαριστώ το Κυριάκο Μητσοτάκη δια την έμπνευση, τον Ευάγγελο Βενιζέλο δια τα σάντουιτς κε τον Άδωνη Γεωργιάδη δια την πνευματικήν του συνεισφορά.

    Ευχαριστώ υστερογράφως την Ζωήν ,το Σύμπαν, τα Πάντα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φεύγοντας,πέταξε και τα σκουπίδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λατρεμένε πολυφίλητε Δόκτορα και λοιποί συγγενείς,

    with the power invested in me by the city of Las Flantzas, δίνω πάραυτα την εντολήν να μεταδωθεί το παρόν κινηματογραφικόν αριστούργημα σε όλα τα σχολεία της Φλαντζοεπικράτειας.


    Με εκτίμηση, χωρίς ανάσα, with or without you,

    Υπουργός Εκπολιτισμού και λοιπών πολιτιστικών δράσεων, αντιδράσεων και δεν συμμαζεύεται.

    Υ.Γ. Εμένα, δάσκαλε, μου θυμίσατε την αξέχαστη φωτογραφία στον Αντρέϊ Ρουμπλιώφ! Είστε ασύγκριτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φλάντζα γαμείς και δέρνεις!!

    αλλά όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε...

    γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή Υπ.Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων&Δράσεων:

    Να το κάνετε σας παρακαλώ, διτι αυτη η ταινία είναι απαραιτητη να διδάσκετω είς κάθε σχολείον όπως η ιστορίαν, τα θρησκευτικάν κε η αλχημίαν.

    Στον δάσκαλό μας με αγάπη,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ κύριε Γιώργο:

    Σας παρακαλώ , μην προδίδετε το θέμα της επόμενης ταινιάς μας με καράτε ξύλο κε σεξ!

    Ευχαρισθω δια την ανωνυμίαν σας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυβερνητηκές δηλώσεις για την πατρίδα μας.. (συνέντευξη του Δρ Φλαντζας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δρ. Φλάνζα. αι μυσθικαί υπηρεσίαι ημών και υμών ενδόπισαν εις το πανίερο βλογ σας ανέρασθα Μανο-ειδή που βρίζουσι και συκοφαντώσι με την ψευδονομασίαν "γιώργος" (αυτή τη φορά).

    Η τακτική των είναι, να σπείρουν κόμμεντς εις πολλά βλογ με την ψευδονομασίαν "γιώργος" δια να ειπούν αργότερα εις την Ζούνγλαν:
    "Κοιτάχτε χωριανοί το όνομά μου είναι όντως γιώργος και δεν είμαι ο γνωστός ψεύτης και συκοφάντης Μάνος (με τα 15 ψευδώνυμα** που ξεσκεπάζει συνέχεια ο Spy και δεν αφήνει να κάτσει σε χλωρό κλαρί). Εδώ οι αποδείξεις! Κοιτάχτε εδώ τα σχόλια που κάνω και αλλού ως γιώργος"

    Κούνια όμως που τον κούναγε, αν νομίζει πως με τέτοιους φτηνοκολπαδορισμούς που σίγουρα έμαθε από τον ηγέτη του Καρατζαφύρερ, ο οποίος είναι και πολιτικός σας αντίπαλος αξιότιμε Δόκτορα, θα καταφέρει να ξεγελάσει το θρυλικόν Υπουργείον Κατασκοπίας & Μυσθικών Υπηρεσιών.


    Μετα τιμής, ο Υπουργός.



    ΥΓ
    Περισσότεραι λεπτομέρειαι εις το μυσθικόν μας chat και σας υποσχόμαι γέλωταν μετά δακρύων.
    (κώδιξ: "ьфтщ-诶-ещт-贼-ЗЩЯДЩ")




    **: manos4732, γιώργος, skeptikisths, eleni, νικος, giannis gr, AlekaPaparhga και μυριάδες άλλα ανώνυμα.

    Και με σχόλια άτονα, τονισμένα, με κεφαλαία γράμματα, με μικρά γράμματα και πολλούς συνδιασμούς εξ αυτών δια να ρίψει στάχτη εις τους οφθαλμούς του Υπουργού σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Υπουργέ Κατασκοπίας κε Μυστικών Υπηρεσιών:

    Σας ευχαρισθούμεν βαθύτατα δια του ξετρυπώματος κάθε ανωνύμων κε ως ιατροί αλλα κε επιστημονες θεωρούμε πώς η ανωνυμίαν κε εναλαγήν πολλαπλών προσωπικοτήτων αποτελεί σχιζοφρένειαν κάτι το οποιον πάσχουμε όλοι μας.

    Συνεχίσθε το κατασκοπικό σας έργον,
    Dr.Φλάντζας,
    ή Dr.Spock,
    ή Τερέζα,
    ή O Γιαννης ο Φονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ δόκτωρα.

    Όταν παρακολούθησα στο φεστιβάλ της Ρώμης το πολυαναμενόμενο δοκιμανδέρ για την ζωήν σας, έμεινα έκπληκτος. Είχα ακούσει πολλά να λέγονται για σας στην ανταρκτική απ' όπου κατάγομαι, άλλα πίστευα ότι ανήκαν στη σφαίρα του μύθου. Ότι ο μεσσίας θα αργήσει να έρθει. Τώρα όμως πίστεψα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σας ψηφίσω στις εκλογές της ανταρκτικής άλλα πάραυτα έκοψα το ψηφοδέλτιο και το έριξα σε μια κάλπη που είναι κάτω από το σπίτι μου. Τι τύχη να την βρώ τόσον καιρο μετά τις εκλογές. Όμως δεν μπορω να καταλάβω γιατί γράφει "κάλπη" με σπρευ και επιτρέπουν στον κόσμο να αφήνει δίπλα τσάντες με αποφάγια. Έλπίζω η μεγαλειώτητά σας να επιμεληθεί επί του θέματος
    Σας χαιρετώ δουλικά
    με τιμη: ο δουλος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ κύριε Αλτάνε:

    Σας ευχαριστω δια την έστω κε καθυστερημενη σας ψηφο είς τον σκουπιδοτοπον της γειτονείας σας, οπως κε ευχαρισθω τον Θεόν δια την αμελεια των σκουπιδιαραίων να μαζεψουσι τα σκουπίδια μετα τας εκλογάς.

    Το μέλλον μας χαμογελά με τα σάπια δόντια του,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ Δόκτωρα,

    Προτείνω σαν επόμενο βήμα της κινηματογραφικής σας καριέρας να διοργανώσετε τελετή βραβείων κινηματογράφου με τίτλο "Χρυσός Φλάντζας". Εννοείται ότι κατά την απονομή οι νικητές καλλιτέχναι θα λαμβάνουν ένα αγαλματίδιο του "Χρυσού Φλάντζα" για τη συμβολή τους στην Τέχνη και στον Πολιτισμό.

    Επειδή βλέπω πως με ρωτάτε πού πονάω να σας πω ότι εξακολουθώ να παρουσιάζω τα ίδια συμπτώματα κάθε φορά που πατώ το πλέη στο βίδεό σας. Τα συμπτώματα δε δεν έχουν υποχωρήσει σε ένταση. Λέτε να είναι σοβαρά η κατάστασις γιατρέ μου;
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;