Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

Οι Διδαχές του Όσιου Παστίτσιου

Απίστευτα ντοκουμέντα έφθασαν είς τα χέρια μου μόλις εχθές σχετικά με συγκλονιστικαί προφητείαι που μας ετοιμαζούν για την ελλεύση του Αντιχρηστου με την μορφήν του Μπόμπ Βουλγαράκι.
.
.

.
Ο γλυκυτάτος κε αξιοσεύαστος παππούλης που βλέπετε στην φωτογραφιάν, δεν είναι άλλος απο τον Ιερομόναχο Πάτηρ Παστίτισο, που κατασκεύασε μόνος του είς το κελί του της Μονής του, ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ (μάλιστα κύριε) τα σχέδια της οποίας βρήκε απο Αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα της Μονής. Με αφτίν την μηχανήν (που βλέπωμε να κρατεί υπερήφανος εις την φωτογραφίαν) , αφού αρχικώς ταξίδευσαι είς το κοντινόν παρελθον δια να πάρει αυτόγραφο απο τον νεαρό τοτε Φλορινιώτη, μετα ταξίδευσαι είς το μακρυνόν μέλλον οπου λίγαι μέραι πριν αποδημίσι εις Κύριον, γραφεί τα απομνημονεύματα του.

"Ο Καιροc Κλατc Εγγύc (τρία Θαυμαστικά) " γράφει. "Θα έρθει μία μέραν που ο διάβολος θα τρώγει την κολοκυθόπιτα του κε ΄'κλατς' θα κάνις οταν θα μπαίνις κε 'κλατς΄οταν θα βγαίνις.

"Για στάσου, ρε Δόκτωρα", θα μου πείτε χάρην αστειεισμού. "Αυτό που μας λεεί εδώ ο παππούλης είναι να κλείνουμε το διακοπτη του ρέυματος για οικονομία."

Λαθος κύριε, θα σας ειπώ! Διοτί ο σεβάσμιος Γέροντας εδώ δεν μιλάη δια διακόπτη ρέυματος κατι που δεν θα ήταν άλλωστε κε πολύ προφητικόν. Μιλάει για τα γνωστά Σαηνίν κε Σαηνάουτ του διαδυκτίου! Που ήξερε λοιπόν ο παππούλης για ιντερνέτ κε τα λοιπά εκει είς την Μονήν που καλογύρεβε. ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ έβλεπε στο κελί του; ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ;

Και η κολοκυθόπιτα; Μήπως μιλάει για την ηλεκτρονικήν πίτα, Τον Σκληρόν Δίσκον δηλαδή; Κε παρακατω γράφει:
"Ο Αντίχριστος αρχικα θα είναι ενας ωραίος νέος με λαμπερήν φαλάκραν απόγονος θαλασσινού όντος που αρχικά το όνομα του θα συνδεθή με τον πολιτισμό μας. Προσοχή όμως, η φαλάκρα του στο μέλλον θα μας τυφλώση."

Αυτά έγραψον αρχικά ο Οσίος Παστίτιος κε ελπιζω να σας προβληματίσουν δια το μέλλον της ανθρωπότητας. Περισσότερα θα βρείτε είς το βιβλιον "Ο Καιροc Κλατς Εγγύc" που την εκδοσι θα επιμεληθεί ο αξιότιμος εκδότις Μπάμπης Ζαβός.

20 σχόλια:

  1. Καλημέρα Δρ Φλάντζας!
    Ο Όσιος Παστίτσιος , κρατάει στα χέρια Του τα Αθάνατα ελληνικά σύμβολα και μάς θυμίζουν πάντα πώς «τρέχουμε αλλά δέν φθάνουμε ποτέ», εμείς οι έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δρ.Φλάντζα, όλα αυτά τα λέει καθαρά το άσμα "Μπέσαμελ μούτσο", αν παίξετε τους στίχους ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ και καλλιεπή Δόκτωρα,

    Η εΛλιπής μόρφωσίς μου δεν μου επιτρέπει να σκολιάσω τα επιστημονικά κείμενα που αναλύετε. Πάραυτα, αν μου επιτρέπετε να ερωτήσω τα εξής:
    1. Αν εκγυμναστώμε στη Χρονομηχανή μπορούμε να αποκτήσομε το σώμα που είχαμε στην τρίτη λυκείου, να επιστρέψομε δηλαδή σε μια εποχή στην οποία τρώγοντας ένα ταψί παστίτσιο ημπορούσαμε να φοράμε το λαμέ κολλάν αλα Φλωρινιώτη χωρίς να διαγράφει;
    2. Αν καλέσομε εΛεκρολόγο και προσθέσουμε διακοπτάκι στο οπίσθιο μέρος της φαλάκρας δυνάμεθα δι' ενός κλατσόφ να αποτάξομε το σατανά; Ο παπα-Λούτσος λέει πως γίνεται.

    Εσάς θα πιστέψω όμως,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητό μου ανώνυμο:
    Ειθε ο Αγιος Βέγγος προστάτης των πρακτόρων να βάλει το χέρι του!

    Ξέρεις απο βέσπα;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιογραφότατη κε λογομίλητη Ου Μίνκ:

    Πρεπει να σας πληροφορήσω πως τόλμησα να πάιξω το άσμα ανάποδα.
    Αποτέλεσμα;

    "Οστύομ Λέμασεπμ"

    Είναι τρομακτικό,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή μου μανδάμ:

    1.Φυσικά, αρκεί να μην παρασυθείτε κε γυρίζοντας το πετάλι πολλές φορές προς τα πίσω, γυρίσετε αθελά σας περισσότερον στο παρελθόν απ' οσο υπολογίζατε στο οποίον κε θα είναι δυσκολότερο με τις πάνες σας να φορέσετε το κολάν αλά Φλορινώτη.

    2.Ο παπα-Λούτσος είναι μέτοχος της Osram κε μπορεί να λέει οτι θέλει προκειμενω να πουλήσει! Ο Μπόμπ Βουλγαράκης έχει αυτόφωτη φαλάκρα ως σαν της κωλοφωτιάς κε δεν σβήνει απλώς με ενα κλατσόφ.

    Μην τα ισοπεδώνουμε κε όλα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Δόκτωρα,

    Οι απαντήσεις σας με διαφώτισαν και υπήρξαν κατατοπιστικές. Θα περάσω εκ του ιατρείου σας άυριο για να γράψετε στο βιβλιάριο την επίσκεψις. Για να σας ευχαριστήσω για την καινοτόμο δίαιτα που μου υποδείξατε σκοπεύω να σας φέρω συμβολικώς ένα νέον σινδί που καλείται "Με τη μηχανή του χρόνου".

    Εκτός κι αν η κυρία Φλάντζενα έχει αλλεργία στα κατοικίδια και σας απαγορεύει την ένταξιν της Μάρως Λύτρα στην σινδιθήκη σας,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποσα πολλα ξερετε εσεις δοκτωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oσον αφορά την σπανακόπιταν, βεβαίως και περί σκληρού δίσκου πρόκειται, δεδομένου ότι εις το Ορος αι πίται παραψήνονται και σπάνε δόντια λέμε...
    Ως προς τα "κλατς μπαίνει" και "κλατς βγαίνει" ηχητικώς δεν το βρίσκω και τόσν ταιριαστόν. Μήπως εννοείται "πατ μπαίνει" και "πατ βγαίνει"..? Ισχυρίζομαι ότι η λαμπερή φαλάκρα τα χρειάζεται τα "πατ πατ" της...

    :-) μερσί πάντως δια την σφοδράν ενημέρωσιν. Κάμνετε επιθετικήν ιατρικήν μετά μεγίστης επιτυχίας και ορθών οργάνων -σπόγγων, κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή μου μανδάμ:

    Μπορείτε να περάσετε είς το γραφείον μου οποτε θέλετε. Θα μου κανετε όμως ενα τηλεφώνημα 30 λεπτα ποιο πρίν καθώς θέλει 20 λεπτά να δράση το αναισθητικόν του ελέφαντα κε αλλα δέκα διατι τόσο κάνη να δράση ειδικά πανω στην κυρα Φλάντζενα.

    Ευχαριστώ της κατανόησης σας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ βαχ. Αχαχαχαχ:

    Θα σας το αφιερώσουμε. Μόνο λίγο διακριτικότερα σας παρακαλώ, διατί δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα ο νόμος με την σενδόνη.

    Κωσταντάρας ρουλς,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή κυρία Ροδιά:

    Οι Διδαχές ομιλούνε δια κλάτς. Να' μαστε λογικοί μην είμαστε κε πλεονεκτες.

    Μην είμαστε κε πλεονέκτες,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αξιολογότατε δόκτωρ,
    αναρωτιέμαι εάν τα αρχαία χειρόγραφα ομιλούν δια τους ΕΛ και την στοάν Χογκ και ποίαν η σχέσις των με τον ομοιοστατικόν κρυπτο-τοπο- σκοπικογράφον δε Τζούλια*. Επίσης αναρωτιέμαι ποίος ο συμβολισμός της κολοκυθόπιτας εις το όλον πρότζεκτ. Τέλος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου εγχειρήσετε το πολύτιμον αντίτυπον του πονήματος P.s.My bush pig's name is Boris. Εχομεν πολλά να διδαχθόμεν από τον επιφανήν βρετανόν φαρσέρ.

    βαθύτατα προβληματισμένη
    πασταφλώρα

    *ο ομοιοστατικός κρυπτο-τοπο-σκοπιγράφος Δε Τζούλια ανήκει στο φιλόξενον σύμπαν του αξιολοτότατου συρρεαλιστή συγγραφέως Πάνου Κουτρουμπούση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταγγέλλω τον Μπομπ Βουλγαράκι διότι στον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας, αφίχθει στο οακα-στέιντιουμ συνοδεία 10 (!) ανδρών της ασφάλειας!!! Και ερωτώ: Γιατί δεν προτίμησε να αφιχθεί συνοδεία 10 γκομενάρων δίμετρων; Γιατί προτίμησε τους νταγλαράδες; Αν δεν είναι αυτό επικοινωνιακό λάθος, τότε δεν υπάρχουν επικοινωνιακά λάθη!
    Δηλαδή ο Χιου Χέφνερ, είναι μαλάξ που εμφανίζεται παντού με 15 κουνελάκια;;; Όχι, πείτε μου γιατρέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αξιότιμη κυριά Πασταφλόρα:

    Τα χειρόγραφα αυτά μιλάνε για τους ΛΑΛημένους κε την στοαν Πινκπόνκ κε ουδεμίαν σχεσι έχουσι με το ομοιοστατικόν κρυπτο-τοπο- σκοπικογράφον δε Τζούλια.Πιθανως την δουλεία την χει κανει "απο μεσα" ο δίδυμος αδερφός του, ο ομοιοστατικός κρυπτο-τοπο- σκοπικογράφός δε Τζιμ.

    Υστερόγραφον πρώτον:
    Η κολοκυθόπιταν μπήκε είς το κειμενο ελήψεως χυλοπίτως .

    Υστερογραφον δεύτερον:
    Πολύ εφοβούμαι πως το σύγγραμμα του βρετανου τούτου δωθέντως έχει εξαντληθεί ή εβρήσκετο αποκλειστικώς είς την Μεγαλην Βρετανίαν.

    Ρωμαίος μεθυσμενος στον Οβελιξ:
    Εσείς οι δύο οι χοντροί ελατε εδω!
    Οβελίξ προς Ρωμαίο:
    Υπάρχει μόνο ενας χοντρός εδωπέρα και αυτός δεν έίναι χοντρός! (Μπάφ!)
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητε τρομοκράτα Μουτζαχεντιν:

    Πιθανότατα αυτό είναι ενα ακόμα σατανικόν σχέδιον του Μπόμπ Βουλγαράκι δια να μας δείξη την ισχήν του.

    Και οχι.Ο Χιου Χέφνερ δεν είναι μαλάξ που εμφανίζεται παντού με 15 κουνελάκια. Είναι απλώς κτηνοβάτης.

    Γουατς απ ντόκ;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δόκτορα,
    Η απωκάλυψί σας με πεφώτικε. Είμαι πλέον ενας ιλλουμινάτος και μάλιστα τουλάχιστον 100 βάττ.
    Αααααλαλά τα χείλη των ασκεπώωων.
    Αν θέτε αμπαζούρο στο γραφείο σας παρακαλώ όπως επι-κοινωνήσετε μαζί μου εις εκκλησία αγίου Ποταπίου Μπυροβλήτου κάτω Αχαγιάς.
    Να παραγγείλω ένα κιβώτιο κούγιες θα ήθελα επίσης. Μου τελείωσαν και δεν έχω να τρατάρω τους καλεσμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ κυριε ΕστΆριαν:

    Σας ευχαριστούμε δια την προσφορά σας κε θα την εσκεπτούμε καθώς έχομεν είδη μιαν πρότασιν δια ιλλουμινάτα πορτατίφια απο τας αυτόφωτας φαλάκρας του Γεωργίου Παπανδρέου κε Κωστα Τσάκωνος καθως κε δια μίαν συλλεκτικήν του Τερενς Κουικάρος.
    Θα πρεπει δυστυχώς εδω να σας ενημερρώσομεν δια την μεγάλη μας έλληψη εις το στόκ των κούγιων λόγω μεγάλης ζητήσεως. Θα βολευόσασταν αναρωτέμαι με ενα κιλόν βογκολίθρας;

    Πολύδωρα Πολύδωρα ρίξε τις φάπες γρήγορα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αι βογκολίθραι αποτελούσι το αγαπημένο μου ακσεστόριον. Παρακαλώ όπως τις αποστείλετε στο μοναστήρι μου.

    Ο φραπές γαρ γλυκύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είστε Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ο-Σ !!!!!!!




    Τα-έχουμε βαρύ ντουβρουντζά με Μπομπ Βουλγαααααράκη-7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;