Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2007

Ανοιχτός διαλογός με τον κύριο Βενιζέλο

Την ιερήν και ιστορικήν μέραν της Πρώτης Απριλίου, είχα την τύχη να μιλήσω με τον αξιοσέβαστο πολιτικό Ευάγγελο Βενιζέλο είς το δικό του ιστολόγιον «Πολιτικό Ημερολόγιον» . Επι του διαλόγου μας, άδραξα της έυκαιρίας να υπενθυμήσω στον πολιτικό την δίαιτα που συνηθίζει να παραμελεί, προθυμοποιήθηκα δε ως διαιτολόγος να τον βοηθήσω. Θα είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήστε από κοντά την συνεργασία μας αν η ιστοσελίδα του κύριου Βενιζέλου δεν αντιμετώπιζε την νόσο της λογοκρισίας που προακαλείται από το COMENTMODARATIONOSSIS που χτυπάει όλο και πέρισσότερα ιστολόγια.. Ευτυχώς, από την δεύτερη συνέργασία μου με τον πολιτικό κράτησα πρακτικά. Παραθέτω την μέχρι στιγμής συνεργασία:Από την ιστοανάρτηση «Πολιτικού Ημερολογίου" συνέχεια...»

2/4/2007
Αγαπητέ, κύριε Βενιζέλο:
Το σχόλιο που σας άφησα εχθές δεν αναρτήθηκε τελικά εις την ιστοσελίδα σας και θα ήθελα να ρωτήσω αν έγινε αυτό επίτηδες ή παράπεσε της αντιλήψεως σας.
Ως ιατρός-διαιτολόγος, σας έκανα μια μικρή νύξη για την διατροφή και τα λίγα περιττά κιλά που θα ήταν καλό να χάσετε πριν τις εκλογές. Σας παρακαλώ, μην κάνετε σαν μικρό παιδί για κάτι που αφορά την καριέρα σας, είναι βασικό για την μετέπειτα συνεργασία μας.


Καλή Σταύρωση και Ανάσταση
Dr.Φλάντζας


Από την ιστοανάρτηση «Τελευταίες δραστηριότητες/ Ευκαιρίες για συζήτηση»
3/4/2007


Αγαπητέ, κύριε Βενιζέλο:
Βλέπω πώς παρόλο που δεν αναρτάτε τα σχόλια μου εις την ιστοσελίδα σας δώσατε χρόνο να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Αντιγράφω και επικολλώ τα παρακάτω:"Στις 20.3.2007 μίλησα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Dr Φλάντζα, που διοργάνωσε το ομώνυμο ίδρυμα. Η αποτίμηση μίας ιστορικής προσωπικότητας για την οποία η τρέχουσα ιατρική μνήμη είναι ακόμη νωπή από τη σκοπιά της «δεξιάς πλευράς του εγκεφάλου» έχει ιδιαίτερη σημασία για την συλλογική μας αυτοσυνειδησία ως παχιών πολιτικών , αλλά και για την ίδια την ποιότητα της πολιτικής μας δίαιτας"


Και πάλι σας ευχαριστώ,
Dr.Φλάντζας.
Την ιδίασει μέραν….Αγαπητέ κύριε Βενιζέλο:


Συνεχίζω να μην βρίσκω τις οδηγίες που σας έδωσα, αναρτημένες εις το ιστολόγιον σας, κάτι που συμβαίνει αντίθετα στον συνάδερφό σας, κύριο Ανδρουλάκη.
Επειδή φαίνεστε άνθρωπος του διαλόγου, αδυνατώ να πιστέψω πως κάτι τέτοιο γίνεται σκόπιμα από την μεριά σας, άρα το πρόβλημα πρέπει να είναι καθαρά τεχνικό.
Σαν διαιτολόγος σας, αλλά και σαν επιστήμων θα σας πρότεινα προτού προχωρήσουμε στην διαιτούλα μας, να αφαιρέσουμε χειρουργικά το Κριτή Σχολιασμού που σας έχει επιβληθεί , ώστε να υπάρχει ένας πιο συχνός διάλογος μεταξύ ασθενή και ιατρού.


Καλή Πρωτοχρονιά,
Dr.Φλάντζας
Αγαπητέ κύριε, Βενιζέλο:
Χαίρομαι που η συζήτηση μας πάει τόσο καλά ακόμα και χωρίς να αναγράφονται πουθενά οι παρατηρήσεις μου, πρόβλημα μάλλον υδραυλικόν καθώς φαίνεται, και όχι λογοκρισίας όπως κακοπροαίρετα υποστηρίζεται από τους εχθρούς σας. Είστε πραγματικά ένας άξιος ομιλητής, ολίγον εύσωμος, αλλά θα το διορθώσουμε.


Καλέστε υδραυλικό επειγόντως (2106655443-Πάολα),
Dr.Φλάντζας
4/4/2007
Αγαπητέ κύριε, Βενιζέλο:
Πέρασα να σας αφήσω τα κοινόχρηστα, αλλά λείπατε. Κι’ οι από πάνω ρίχνουν πάλι νερά.


Επιστρέφω δημήτριος,
Dr,Φλάντζας
5/4/2007
Αγαπητέ κύριε, Βενιζέλο:
Τολμώ να ομολογήσω πως, παρ’ όλο που συνεχίζεται το τεχνικό πρόβλημα, μη αναγραφής των επιστολών μου εις το ιστολόγιον σας, οι ευκαιρίες για συζήτηση δεν έχουν χαθεί.
Η κούρα μας βαίνει όλο προς το καλύτερο. Όπως υπολογίζω, μέχρι το καλοκαίρι θα έχετε χάσει τα λίγα περιττά κιλάκια που σας ταλαιπωρούν ώστε να βγείτε πλέον στυλάκι στην παραλία για να κάψετε καρδιές. (Κυκλοφορούνε, δε και κάτι μανίτσες…) κχμ! Επί του θέματος:
Προσέξτε, τώρα στην Ανάστασι την δίαιτα σας. Ένα κομματάκι αρνί φτερούγα, μισό ποτήρι κρασί (λευκό) αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι είναι Ανάστασι και επιθυμείτε να ξεδώσετε ως πολιτικός και ως άνθρωπος, θα σας επιτρέψω ένα μπισκοτάκι βουτύρου. Κατά τα αλλά, συνεχίζουμε όπως είχαμε αρχίσει, με τα πολλά νερά , μαρούλια λάχανα αγριοαγγινάρες κι’ ακρίδες, αποφεύγουμε τα λιπαρά εκτός της γαλής.


Καλό βόλι,
Dr.Φλάντζας
9/4/2007
Αγαπητέ, κύριε Βενιζέλο:
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριον , μέραν Τρίτην ώραν 9:45


Καλή επιστροφή στα έδρανα της Βουλής,
Dr.Φλάντζας
11/4.07
Αγαπητέ κύριε Βενιζέλο:
Χαίρομαι που είστε εδώ και απαντάτε στις ερωτήσεις των καλεσμένων σας. Αυτό σημαίνει πώς η δημοκρατία μας λειτουργεί κανονικά. Λιγάκι προβληματίζομαι που βλέπω σε αυτήν την δημοκρατία να αναρτούνται εις το ιστολόγιον σας μόνο δικά σας σχόλια καθώς κε σχόλια, που θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος, ότι σας κολακεύουν.
Πιστεύετε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε το πρόβλημα του πάχους σας; Εμείς, συνεχίζουμε την δίαιτα μας με ένα αυγό βραστό, τρία κολοκύθια ωμά και ένα κοτσάνι σέλινο.


Ο Καραγκιόζης Αστροναύτης,
Dr.Φλάντας
Σήμερα στο ηλεκρονικόν μου ταχυδρομείο έλαβον το εξής εικονίδιον από το πολιτικό γραφείο του κύριου Βενιζέλου:

Εγώ σας ευχαριστώ που μας προτιμήσατε.
Dr.Φλάντας


2 σχόλια:

 1. Σεβαστέ μου δρ. Φλάντζα,

  χαίρομαι πάρα πολύ που ο κος Βενιζέλος, συγκινημένος από τις εναγώνιες και άοκνες προσπάθειές σας, αποφάσισε να ακολουθήσει την δίαιταν που του προτείνατε.

  Μα ο άνθρωπος βρήκε την υγεία του! Τι διαφορά!
  Έλαβα μάλιστα το θάρρος, αν και γνωρίζω ότι αντιμετωπίζετε κάθε περίπτωση χωριστά (σύμφωνα με το διεθνές δόγμα "κάθε άνθρωπος είναι και μία περίπτωση¨) να ακολουθήσω την ίδια δίαιτα κι εγώ. Είμαι εντυπωσιασμένη: αν δεν είμαι στα ίδια κιλά, πρέπει να πήρα τουλάχιστον δύο ακόμη -το παράκανα με τις λιπαρές γαλές...

  Είστε ένας ήρωας δρ Φλάντζα. Η Ακαδημία Αθηνών είναι η δικαιωματική σας θέση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σεβαστή κυριά Ιφιμέδεια:

  Μα, δεν έκανα παρά μόνον το λειτούργημα και το χρέος μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που απο την φωτογραφία δείχνει καθαρά πως υποφέρει.

  Για τα δύο σας κιλάκα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ιδιαιτέρως, καθώς όλοι μας υποκύπτουμε εις ατασθαλείες και πειρασμούς τις άγιες μέρες του σουβλίσματος της γαλής.

  Δώστε στην ειρήνη μια ευκαιρία,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;