Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2007

O κύριος Ερμόλαος από Μοσχάτο, μας γράφει:

« Ο αδερφός μου, που είναι ενας από τους καλύτερους φωτογράφους στον κόσμο έχει ανοίξει πρόσφατα δικό του μπλόγκς στο οποίο βάζει μόνο δικές του φωτογραφίες καί καμιά δική μου. Λέει, οτι οι δικές μου είναι πολύ συγκεκριμένου καί σπάνιου θέματος καί δεν του κάνουν. Φταίω εγώ πού μού αρέσει να φωτογραφίζω μόνο UFO; Αιτία γιά πολλούς καυγάδες καί δεν θέλω να επεκταθώ. Ακόμα ,ο αδερφός μου, που είναι καί μεγαλύτερος, βάζει συνέχεια αυτοφωτογραφίες του στό μπλόγκς καί εχει τρελαίνει ολα τα κορίτσια του ιντερνέτ, ενώ εμένα μού δίνει όλο σφαλίαρες! Τι να κάνω;»

Αγαπητέ κύριε Ερμόλαε, από Μοσχάτο:

Ποτέ δεν είναι αργά γιά μιά καινούρια αρχή.

Αγαπητέ κύριε Ερμόλαε, από Μοσχάτο:

Σταματήστε να στηρίζεστε αποκλειστικά στο ιστολόγιο του αδερφού σας αλλά ανοίξτε αλλού τα δημιουργικά φτερά σας. Ο αδερφός σας το μόνο που θέλει είναι να σας καπελώσει. Όλοι γωρίζουμε πόσο καθημερινό φαινόμενο είναι η εμφάνιιση A.T.I.Ω.Ν. πάνω από το λεκανοπέδιον της Αττικής από αρχαιοτάτων χρόνων. Μελέτες άλλωστε που έχω γράψει καί στο βιβλιό «Όλα Όσα Δεν Είπε Ο Dr. Φλάντζας» (θα κυκλοφορήσει συντόμως από τις εκδόσεις ΦΛΑΝΤΖΑΣ) αποδεικνύουν οτί μέσα στις επόμενες 10 μέρες, θα υπάρχει καινούρια εμφάνιση Α.Τ.Ι.Ο.Υ. σε πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας.

4 σχόλια:

 1. Dr.Φλάντζα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω πάθει ακράτεια από τα γέλια. Τι να κάνω; Τα μπεμπιλίνο έχουν καταργηθεί; Δεν ξέρω άλλη μάρκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή, κυρία Μίνκ:

  Θα πάρετε μια χαρτοπετσέτα κουζίνας (κίτρινη) αρ.45 με ραβδώσεις ΓΟΡΙΛΑΣ. Την τυλίγετε στα τέσσερα προσεκτικώς ΟΚΤΩ φορές και σκουπίζετε με αυτό την ακράτεια σας.
  Τέλος, τυλήξατε γύρω απο τις κόγχες των ματιών σας φρεσκοβουτηρωμένο βραστό κουνουπίδι και κοιτάξτε κανα 2ωρο προς την σελήνη. Η ξηρασία του δορυφόρου θα απορροφήσει τα δάκρυα του γέλιου σας.

  Ευχαριστώ για το ποδαρικό σας ,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ, κύριε δ.σ:

  Ενα ταξίδι στην Σουηδία, με κρατάει δέσμιο, μακριά απο την πατρίδα μου, αλλά είμαι στην διαθεσή σας καθώς το ξενοδοχείο διαθέτει διαδύκτιακτό χώρο.

  Vann dann logour der ferr broungher yoal,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;