Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Το τέλος της Χρυσής Αυγής

Δεν έχω μαντικές ικανότες, αλλά το μόνο σίγουρο που μπορώ να προβλέψω είναι πως η μαύρη φαρσοκωμωδία που ονομάζεται Χρυσή Αυγή κάποια στιγμή θα τελειώση κε μάλιστα όχι τόσο δοξαστικά όσο πιστέυη. Μέσα σ΄ αυτήν την αισιόδοξην προοπτικήν φαντάστηκα το εξής σενάριο: Πώς θα καταλήξουν τα πρώην μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όταν κανένας πια δεν θα ασχολείτω μαζί τους;

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Εδώ το πιο αισιόδοξο κε απίθανο σενάριο ενός φασίστα. Γερασμένος κε φανερά αδυνατισμένος  αποφυλακίζεται κε μετανιωμένος δια το εγκληματκό ρατσιστικό κε ναζιστιστικό  παρελθόν του αφήνη τα πάντα κε μεταναστεύη στην Αφρική δια να βοηθήση τους πεινασμένους ανθρώπους της. Η αλήθεια είναι οτι του επέλεξα αυτό το μέλλον μπάς κε κάνη κάτι χρήσιμο στην ανθρωπότητα πρίν κλείση τα μάτια του.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Επιστρέφοντας σπίτι με τα πόδια την μέρα που αποφυλακίζεται, ένα μεγάλο δοκάρι από  οικοδομή πέφτη στο κεφάλι του με αποτέλεσμα να χάση τη μνήμη του. Για πολλές βδομάδες κυκλοφορή χαμένος στο δρόμους χωρίς κανένας να τον μαζέψη καταλήγοντας ζητιάνος. Τελικά χάνη τελείως τα μυαλά του (είχε πιο πρίν;) κε οδηγείται στην τρέλα. Καθησμένος ασυνείδητα έξω από τα εγκαταλελειμένα γραφεία της Χρυσής Αυγής  τον βρίσκουμε να κατουριέται πάνω του...


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ
Μέσα στη φυλακή θα ανακαλύψη την πραγματική του φύση. Οταν θα βγή πλέον απο κη χωρίς ούτε ενα ευρώ στις τσέπες του αποφασίζη να δουλεψη τελικά μαζι με άλλες drug queen  κάτω από το καλλιτεχνικό όνομα "Χρυσή Κουνέλα". Η επιτυχία του είναι τεράστια.



ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Τελικα φυλακίζετα με την σοβαρότερη των ποινών, πηγαίνοντας από την μία φυλακή στην άλλη στις οποίες κάνη διάφορες αποτυχημένες απόπειρες απόδρασης. Τελικά καταλήγη στη Σαν Κουεντίν  στην πτέρυγα με μαύρους βαρυποινίτες στην οποία είναι υποχραιωμένος σε καθημερινή βάση να καθαρίζη τις τουαλέτες τους...Μόνος! Την συνέχεια την φαντάζεστε!



ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ κε ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ
 Οταν το Mega αποφασίζη να κάνη το ριμέικ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς "Το Ρετιρε", τους πάιρνη στους δύο βασικούς ρόλους: Του Φοίβου κε της Χαρούλας. Πολλές από τις κριτικές θα  υποστηριξουν οτι παίζουνε καλύτερα τους δύο ρόλος από τους προκατόχους τους, ενώ κυκλοφορούν φήμες κε δια αναγωνιστικό σίκουελ της "Λαμψης" από τον ANT1 στην οποία το ρόλο του Γιάγκου Δράκου θα ερμνεύση ο  Στάθης Μπούκουρας. Δια αυτό το δεύτερο οψόμεθα.




ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ
Αφού εγκαταλείπη την μουσική του καριέρα του ως "Καιάδας" μετά την σχέση του με την Χρυσή Αυγή (στο σενάριο μου, ο κόσμος έχη καταλάβη τί ρόλο επαιζε τελικα  η οργάνωση)  αποφασίζη να δουλέψη ως κλόουν για παιδικά πάρτυ. Δυστυχώς χωρίς μεγάλη επιτυχία...



ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
 Δουλεύοντας εθελοντικά ως πειραματόζωο σε μια εταιρία καλυντικών κε σαμπουάν παθαίνη ένα ατύχημα με τις τρίχες του. Τις μέρες που ακολουθούν προσπαθή να μυνήση την εταιρία για που του κατέστρεψε μόνιμα το παλίο του λουκ χάνοντας όλα του τα λεφτά σε δικηγορους. Τελικά πέφτη σε βαθειά κατάλθιψη μέχρι που τελικά προσλαμβάνεται από ένα περάστικό τσίρκο με το όνομα "Ο Άνθρωπος-Μουστάκι".