Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Κάποιους ακόμα τους ψεκάζουν!

Είναι αλήθειαν! Μας το λέγαν οι γεροντάδες άλλα δεν τους πιστεύαμε! Μέχρι που αποφασίσαμε να στρέψουμε τα περισκόπια μας εις τα ουράνια κε να φωτογραφήσωμεν τας αποδεικτικάς αεροπλάνας...


 Καθότι τα αεροπλάνα ψεκασμού φαίνεται να ειναι η μοναδικήν απάντησιν στο βαθιά φιλοσοφημένον ερώτημαν «Πώς ύστερα από τόσες αποδείξεις, ντοκουμέντα, βίνδεα κε φωτογραφίαι υπάρχη ακόμα κόσμος που πιστέυη οτι τα Χρυσά Αυγά δεν είναι νοσταλγοί του Αδόλφου, δεν μαχαιρώνουν κόσμο, δεν είναι μπράβοι κε δεν οργανώνουν στρατό, αλλά αντιθέτως είναι ένα πατριωτικόν ελληνικόν κόμμα καθαρό σαν διαμάντι (sic) που βοηθάη τις γριούλες στα ATM;»


  Τελικά ο κόσμος υπήρξε θύμα ψεκασμού! Τον έκαναν να πιστεύη πως πρόκειτω δια σκευωρίαν παγκοσμίας συνωμοσίας η οποία ενοχλείται από τον οικογενειάρχη Μιχαλολίακο με τα καθαρά χέρια (αυτά τα χέρια), τον συλλέκτη ναζιστικών κειμηλίων Παππά (άλλοι μαζεύουν γραμματόσημα), τον συμπαθή καλλιεργημένο Χριστιανό Παναγιώταρο (βλ. Corpus Christi), τον καλοσυνάτο χιουμορίστα με κλίση στην μουσική Καιάδα (βλ.Θέμο), τον ντροπαλό ερωτευμένο νεαρό Κασιδιάρη (βλ. περιοδικά lifestyle), τον βαθύτατα σκεπτόμενο αναλυτή του ελληνικού χρώματος κε DNA Λαγό (βλ. Χίο) κε τον Μπαρμπαρούση που παραμένει απλά…Μπαρμπαρούσης! (βλ. Μπαρμπαρούση). Οπότε βάζη όλα τα μέσα να τους πολεμίση.


Ένας τόσο καλά προσχεδιασμένος ψεκασμός δεν μπορεί παρά να προκαλέση μιαν παραίσθησιν ωσάν το παράδειγμαν που ακολουθή με το παρακάτω ζωον:
 Α) Το ζώον είναι μεγάλο, γκρίζο, με μικρή ουρά κε σκληρό δέρμα.
 Β) Το ζώον έχει ένα ή δύο κέρατα αναλόγως αν είναι Ασιατικό ή Αφρικανικό.
 Γ) Το ζώον μοιάζει να έχει πολλές ομοιότητες με αυτό που ονομάζουμε Ρινόκερο.
 Δ)  Το ίδιο ζώον όμως λέη για τον εαυτό του πώς είναι καναρίνι!

Οπότε τί βλέπη τελικά ο ψεκασμένος; Μα φυσικά δεν μπορή παρά να πιστέψη κι αυτός ότι το ζώον μπροστά του είναι καναρίνι (αφού το λέη το ίδιο το ζώον δεν μπορή να λέη ψέμματα).
Άρα καλά μας τα λέγαν οι γεροντάδες (κε όχι μόνον)! Οι άνθρωποι αυτοί δεν ήταν απλά Ναζίκουλες αλλά το κυριότερο  πρόκειται περί μπράβων της Νύχτας με βουλευτική ασυλίαν! Είναι ακόμα κανείς τόσο αθώος που δεν το περίμενε;


Ας αφήσουμε όμως τας φλυαρίας κε να κοιτάξομεν μια τελευταίαν φοράν τα ουράνια δια εντόπιση αεροπλάνων ψεκασμού. 

Αλλά μια στιγμήν! Τι είναι είναι αυτό το καινούριο ουράνιο σώμα;  Δεν είναι αεροπλάνο!  Δεν είναι πουλί!…Ούτε ο Σούπερμαν! 


…Είναι ο Πρετεντέρης που πέφτη από τα σύννεφα!!!!