Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

20 χρόνια μετά #2 - Ο Καναλάρχης της καρδιάς μας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κατάλαβα όταν διαπίσθωσα ότι η τηλεόρασιν μου άρχισε να προβάλει εκπομπές του 2031, είναι πώς όπου κε να γύριζα το τηλεχειρηστήριον έπεφτα πάντα εις ένα κε μοναδικόν κανάλιον: Το "ZORRO TV".

Το κανάλιον τούτο δεν ανοίκη σε κανέναν άλλον παρά μόνο στον λεγόμενο κε ως "Καναλάρχη της καρδιάς μας", τέως "Νομάρχη της καρδιάς μας".


Σε αυτό, ο Πανίκας που πρωταγωνισθεί κε συντονίζη όλας τας εκπομπάς ντυμένος με την παραδοσιακή φορεσίαν των κομάντο, έχη μονίμως καλεσμένον τον Γιώργο Αυτιά ο οποίος περνώντας κρίσιν ηλικίας εις τα 72 του (εδώ η σημερινή ηλικία Αυτιά από αναζήτηση στον Γκούγκλη) μιλάη δια σημαντικά πράγματα όπως τι καιρόν κάνη εις την Χαβάην που βρίκετω εκή εδώ κε 10 χρόνια.

Καταλαβαίνοντας πως οι εικόνες των ανθρώπων αυτών που τόσο καλά γνωριζομεν σήμεραν, μπορή να σοκάρουνε πολλούς από τους αναγνώστες μας βλέποντας τους πώς θα καταλήξουν στο μέλλον, θεωρήσαμε πρέπον να βάλομεν ανάλογην προειδοποίησι:

Μείνετε συνδωνισμένοι. Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά πράγματα που θα χρειασθή να μάθομε δια το έτος 2031 μ.χ.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

20 χρόνια μετά #1

Φαντάζομαι πώς γνωρίζετε τον παπαγάλον μου, κο Λεό.
Ε, λοιπόν εψές που τον είχα αφήση μόνον του να δη εκ της τηλεοράσεως τα "Κηπουρέματα" όχι μόνον μου πείραξε τας κεραίας αλλά κε μου εκουτσούλησε εσωτερικώς τας λεπτεπίλεταν κυκλώματαν της συσκευής από το πίσω μέρος(σημάδι το κωλόπουλον, ε;)με αποτέλεσμαν αρχικώς να τα βραχυκλώση...


Κε εκη που ήμουν έτοιμος να τον μαλώσω κε να μην τον αφήσω να δει αύριον το "1821" εσυνέβη κάτι συγκλονιστικά περίεργον εκ της τηλεοπτικής συσκευής μου! Στην αρχή δεν το κατάλαβα, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα πως άρχισε να μεταδίδει πρόγραμμαν που θα προβάλετω 20 χρόνια στο μέλλον! Κε επηδή αυτά τα μεταφυσικάν παραδοξομπουρδολογικάν, εσυμβαίνουν μόνο σε μένα κε στον Γκούφυ η Επιστήμη θα χρειασθή να ξανασηκώση δια άλλη μια φορά τα χέρια.

Εμείς από μεριάς μας, δράτουμε τας ευκαιρίας δια μίαν καταγραφήν της Καραγκιοζελληνικής πραγματικότητας όπως αυτή θα είναι σε 20 χρόνια προβαλλόμενη από την συσκεύην μας. Κε τα πράγματα φίλοι μου δεν φαίνονται καθόλου αισιόδοξαν. Ως απόδειξιν, παραθέτω το παρακάτω βίνδεον του Εθνικού Ύμνου το οποίο κε κατέγραψα από την συσκεύην:




Ερθυρομελανάν τα πράγματα εις το μέλλον...

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Σωληνώσεις, Εθνικισμός κε άλλα υδραυλικάν

Μεγάλην έκπληξιν μας προκάλεσε το γεγονός πώς ο υποψήφιος δήμαρχος της Θήβας κος Νίκος Πίπιζας (συγνώμην, Τούτουζας) , που συμπαραστεκόταν στην πορείαν των Αγανακτισμένων Κατσικιών Αγίου Παντελεήμονος, διεγράφη από το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Σούσι λόγω όπως δηλώνη μιας παρεξήγησεως σχετικήν με μίαν σωλήναν (γράναν εις την Πολυδωρικήν).

Οι ανενημέρωτοι ας διαβάσουν αυτό!

Η καρδιάν μας όμως επανήλθε ξανά εις την θέσιν της όταν μάθαμε πώς σε μια δύσκολη περιόδον κρίσεως μάλιστα, ο κος Τούτουζας βρήκε μιαν καινούρια δουλειά να ασκίση τα πτυχιάν του κε που επιπλέον είναι κάποια που γνωρίζη καλά την τέχνη της! Δια του λόγου το αλοιφές σας δημοσιεύω τα διαφημιστικά φυλλάδιαν που πέσανε εις τα χέρια μου.