Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων -2-

Οι Έλληνες Πρεσβευτές


Η Γυμνή Αντωνία


Η Νυχτερινή Περίπολος της Χ.Α.
(Εμπνευσμένον από τας προεκλογικάς δηλώσεις του Μιχαυγουλάκου)

Αυτή Είναι Κραυγή!

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τι να ψηφίσετε:

Ας συμφωνήσωμεν σε κάτι: Αι δημοτικαί εκλογαί είναι πληκτικώς υπερβαρετές. Κε αυτό διατί πρώτον δέν περιέχουν σασπένς, δεύτερον ποιός πραγματικά πιστεύη ακόμα τα ψευτικα τα λόγια τα λόγια τα μεγάλα που μας λένε με το πρώτο τους το γάλα οι υποψήφιοι δήμαρχοι ωστε να σηκωθή να τους σταυρώση κε κατα τρίτον δεν δύναται να ελπίζεις τουλάχισθον είς κάποιαν αντιπολίτευσιν. Εις την τελικήν ψηφίζομεν αυτόν που θα μας καθαρίζη (θεωρητικώς ομιλούμε) τα πεζοδρόμιαν.

Είμαι αισιόδοξος να υλπίζω πώς εκείνοι που συμφωνούν μαζί μου την ερχόμενην Κυριακήν θα καταλήξουσι είς δύο δυνατάς λύσεις: Κρεβατι κε σεχ ή λευκόν κε ακυρον. Εκ της δευτέρας κατηγορίας κε όσο αφορά τας άκυραν, πολλάς μούτζας θα ζωγραφισθούν, πολλές ύβρεις θα ενγραφτούν, κε πολλά σαλαμάκιαν αέρος θα εσωκλειστουν εις τους φακέλλους προκειμένου να υπαρχη με σαφήνειαν η πολιτικήν έκφρασιν δια τα άτομα που θέλουν να ονομαστούν δημάρχοι.
Τους αξίζη όμως οποιουδήποτε τέτοιου είδους πολιτικήν έκφρασιν; Μήπως κε πάλι θα εχαρίσομεν μαργαριτάρια εις τους χοίρους; Θα λάβουσι υπόψιν τους τας μούτζας τας μπινελίκιας κε τας σαλαμάκιας; Πιστεύω πώς όχι. Συνηθισμένα τα όρη απο τους χιονοδρόμους. Προτείνω λοιπόν να αντιμετωπίσωμεν την κατάστασιν διαφορετικά. Τούτη τη φορά τα άκυρα να είναι απολιτίκ χωρίς κάποιο συγκεκριμένον πολιτικόν μήνυμαν! Με αυτό το σκεπτικόν κατέληξα εις την δημιουργίαν των παρακάτω κολλάτων (post it στα Ουγγαρέζικα) τα οποία αφού κόψετε όποιο σας αρέση, μπορείτε να κολλήστε με Ωχου Στίκ πάνω είς το ψηφοδέλτιο κε στην συνέχεια να τους τους εσωκλείσετε.
Καλήν χαρτοκοπτικην!