Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

Έρευναι Εξοικονόμησεως Ενέργειας

Απεφάσισα να ασχοληθώ με το φλέγον ζήτημα της θερμοκρασίας διατί η κυρά Φλάντζενα ζεσταίνεται, και όταν η κυρά Φλάντζενα ζεσταίνεται, μιλάει. Και όταν λέμε μιλάει, δεν βάζει γλωσίδιον εντός της.

Συνέταξα λοιπόν έναν πινάκιον με συσκευαί που οχι μόνο ανεβούσιν τας θερμοκρασίας άλλα κε σπαταλούν αρκετήν ενέργειαν κε χρόνον από την ζωήν μας. Την προσοχή σας:

Συμπέρασμα της παραπάνω ερεύνης απέδειξε τα εξής:

  1. Μην ανάβετε τον τηλεπομπό σας κατα τις πρωινές ώρες 8:00- 12:00
  2. Κλεινετε τον τηλεπομπό σας κατα τις μεσημεριανές ώρες 12:00-15:00
  3. Αποφεύγετε την χρήση του τηλεπομπού σας κατα τις ώρες κοινής ησυχίας 15:00-17:00
  4. Ο τηλεπομπός σας να βρίσκεται κλειστός είς τας απογευματινάς ώρας 17:00-20:00
  5. Συνηθίζετε να χρησιμοποιήτε το κομβίον «Shut Down» του τηλεπομπού σας κατά τις βραδυνές ωρες 20:00-12:00
  6. Ενας καλός υπνός θα σας έκανε καλό κατα τίς 12:00-8:00
  7. Ενα καλόν βιβλίον είναι καλύτερο από οποιαδήποτε τηλεπομπό.
  8. Εις αντιθέσιν με ένα καλόν βιβλίον, ο τηλεπομπός δεν προσφέρεται επαρκώς δια να κάνετε αέρα όταν ζεσταίνεστε.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

Τα νεα τηλεοπτικά σύμβολα απο το Ε.Σ.Ρ.

Ο Επίσημος Γραμματέας του Ε.Σ.Ρ. βλέποντας την συνεισφορά μου στας τέχνας στον πολιτισμόν κε στας γραφάς, κε αφού διαπίστωσε δια την σοβαρότηταν μου είς ζητήματα ήθους με στρατολόγησεν δια τον σχεδιασμόν πέντε (5) νέων συμβόλων δια την Εληνικήν τηλεόρασι:


Προσοχή:Περιέχει ψευδαί ανδρικαί ομοφυλοφιλικαί σκηναί, αφού καθώς όλοι γνωρίζουμε οι Έλληνες δεν ήσαν ποτέ αδελφαί.

Μικρό διάλειμμα δια διαφημήσεις. Προσοχή: Απομακρύνετε τα παιδιά από την τηλεοπτικήν συσκευήν.


Ψυχαγωγική μεσημεριανή ή βραδυνή εκπομπή. Ειδοποίηση: Ο ενθουσιασμός ή η συμπόνια του παρουσιαστή εις τους καλεσμενους είναι θέατρο.

Μην πεταξτε τα κλούβια αυγά η τα ζαρζαβατικά σας. Η εκπομπή περιέχει ομιλίαι πολιτικών εις υψηλούς τόνους κε σκληρή γλώσσα.


Προσοχή: Η εκπομπή περιέχει καινούρια αστυνομικά βίνδεο από το Α.Τ. Ομονοίας. Είδοποίηση: Αν ακούσετε γιά κάποιον "μαλάκα" τότε αυτός δεν είναι κρατούμενος.

.

Παρακαλώ απομνημονεύσθε τας παραπάνω συμβολισμούς καθώς αυτοί θα ισχύουνε από την επόμενη εβδομάς επι της τηλεοράσεως σας.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

Οι Διδαχές του Όσιου Παστίτσιου

Απίστευτα ντοκουμέντα έφθασαν είς τα χέρια μου μόλις εχθές σχετικά με συγκλονιστικαί προφητείαι που μας ετοιμαζούν για την ελλεύση του Αντιχρηστου με την μορφήν του Μπόμπ Βουλγαράκι.
.
.

.
Ο γλυκυτάτος κε αξιοσεύαστος παππούλης που βλέπετε στην φωτογραφιάν, δεν είναι άλλος απο τον Ιερομόναχο Πάτηρ Παστίτισο, που κατασκεύασε μόνος του είς το κελί του της Μονής του, ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ (μάλιστα κύριε) τα σχέδια της οποίας βρήκε απο Αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα της Μονής. Με αφτίν την μηχανήν (που βλέπωμε να κρατεί υπερήφανος εις την φωτογραφίαν) , αφού αρχικώς ταξίδευσαι είς το κοντινόν παρελθον δια να πάρει αυτόγραφο απο τον νεαρό τοτε Φλορινιώτη, μετα ταξίδευσαι είς το μακρυνόν μέλλον οπου λίγαι μέραι πριν αποδημίσι εις Κύριον, γραφεί τα απομνημονεύματα του.

"Ο Καιροc Κλατc Εγγύc (τρία Θαυμαστικά) " γράφει. "Θα έρθει μία μέραν που ο διάβολος θα τρώγει την κολοκυθόπιτα του κε ΄'κλατς' θα κάνις οταν θα μπαίνις κε 'κλατς΄οταν θα βγαίνις.

"Για στάσου, ρε Δόκτωρα", θα μου πείτε χάρην αστειεισμού. "Αυτό που μας λεεί εδώ ο παππούλης είναι να κλείνουμε το διακοπτη του ρέυματος για οικονομία."

Λαθος κύριε, θα σας ειπώ! Διοτί ο σεβάσμιος Γέροντας εδώ δεν μιλάη δια διακόπτη ρέυματος κατι που δεν θα ήταν άλλωστε κε πολύ προφητικόν. Μιλάει για τα γνωστά Σαηνίν κε Σαηνάουτ του διαδυκτίου! Που ήξερε λοιπόν ο παππούλης για ιντερνέτ κε τα λοιπά εκει είς την Μονήν που καλογύρεβε. ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ έβλεπε στο κελί του; ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ;

Και η κολοκυθόπιτα; Μήπως μιλάει για την ηλεκτρονικήν πίτα, Τον Σκληρόν Δίσκον δηλαδή; Κε παρακατω γράφει:
"Ο Αντίχριστος αρχικα θα είναι ενας ωραίος νέος με λαμπερήν φαλάκραν απόγονος θαλασσινού όντος που αρχικά το όνομα του θα συνδεθή με τον πολιτισμό μας. Προσοχή όμως, η φαλάκρα του στο μέλλον θα μας τυφλώση."

Αυτά έγραψον αρχικά ο Οσίος Παστίτιος κε ελπιζω να σας προβληματίσουν δια το μέλλον της ανθρωπότητας. Περισσότερα θα βρείτε είς το βιβλιον "Ο Καιροc Κλατς Εγγύc" που την εκδοσι θα επιμεληθεί ο αξιότιμος εκδότις Μπάμπης Ζαβός.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2007

Βρείτε Τις Διαφορές

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΝ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ

.



Συγκρίνετε με τας εικόνας της παρακάτω αναρτήσεως
κε βρήτε (αν υπάρχουν) διαφοράς
.
...Κε οταν τελειώσετε μπορείτε να χαλαρώσετε με το υπέροχον Βιντεοκλίπ, παραγωγής Jungle-Report

Κυριακή 10 Ιουνίου 2007

Η Ελλάδα Ή Τεί ο Εξωγήινος

ΣΟΚ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ!

Μετά τα τελευταίας μου έρευνας είς την αρχαιόλογια ανακάλυψα ελληνικάς τοιχογραφίας θα μας προβληματίσουνε σχετικά με το αν υπήρχε προέλλευσι εξωγήινων είς τα Αρχαιοελληνικά έτη. Ας προσέξομεν παρακαλώ την παρακάτω εικόνα.



Ορίστε που βασίστηκε λοιπόν ο "μεγάλος σκηνοθέτις" Στίβεν Σπίλμπερκ! Που τα ήξερε όλα αυτά ο "μεγάλος σκηνοθέτις" Στίβεν Σπίλμπερκ; Είναι σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλουνε να μας προετοιμάσουνε για την αφηξί εξωγήινων;


Αν δεν με πιστέυετε, θυμηθείτε με ποιόν "κάνει πολύ παρέα" ο "μεγάλος σκηνοθέτις" κε παρατηρείστε το παρακάτω εύρημα που έπεσε στα χέρια μας:


ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ;

Ιδού κε ενα τελευταίο εύρημα που βρέθηκε είς σπηλία της Ελλάδος κε μας προβλημάτισε ακόμα περισσότερο: