Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ανοιχτή επιστολή του Μιχ.Λιάπη απ΄την Κουάλα Λουμπούρ

Εδώ αναγκάσατε ρε,τον άνθρωπο να πάη
Σήμερα  δεν θα έχομεν φώτοσοπ. Σήμερα, ο σύντροφος κε συνάδερφος μας στην μπουρδολογία, Μιχαλης Λίαπης, πρσφάτως αυτοεξορισμένος στην μαρτυρικήν Κουάλα Λουμπούρ μας έστειλε μέσω email μιαν ενδιαφέρουσαν επιστολήν την οποίαν προσωπικώς ζήτησε να δημοσιεύσωμεν προκειμένου όπως δηλώνη να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις που πιθανόν έχουν δημιουργηθή από τα ΜΜΕ:

<<...Ναι, ρε βόδια! Έσφαλα! Γιατί πίστευα ότι σ' αυτή τη χώρα της διαφθοράς ο μπάτσος δεν πρόκειται να συλλάβει ποτέ  υπουργό! Αλλά για αυτό δεν γκρινιάζατε τόσα χρόνια; Ορίστε που έγινε! Τώρα τι παραπάνω θέλετε; "Ευχαριστούμε κύριε Λίαπη", θά' πρεπε να μου πείτε, ρε κοπρόσκυλα, "που χάρη στη θυσία σας αποδείξατε την εντιμότητα της χωροφυλακής!"...Μπουχέσες! Νομίζετε ρε, οτι καταλάθος πέρασα εκείνο το κόκκινο; Οτι δεν είδα τα μηχανάκια της Διάς; Πρώην Υπουργός Μεταφορών ήμουν!

Επίσης, ναι! κυκλοφορούσα με πλαστή πινακίδα! Μαγκιά μου! Αντίσταση δεν μου θέλατε; "Βολεμένους" δεν μας λέγατε; Ορίστε λοιπόν , που ένας ξάδερφος πρώην πρωθυπουργού από μεγάλο συντηρητικό τζάκι όπως των Καραμανλήδων, αψήφησε την τάξη και τα αξιώματα του, επαναστάτησε και βγήκε στους δρόμους μαζί με τους άλλους ανθρώπους. Γιατί μη μου πείτε, βρωμο-υποκριτές οτι αν γουστάρετε εσείς δεν παρανομείτε  στη λούφα ή δεν θα φτιάχνατε πλάστες πινακίδες αν μπορούσατε; Για να έρθω στο σπίτι σας να δω πόσες παράνομα κατεβασμένες ταινίες έχετε στους σκληρούς σας;...Ο Λιάπης σας φταίει μετά! ...Που ήθελε να φορτίσει τις μπαταρίες του!

Και δεν κατάλαβα δηλαδή; Να μην κάνω ενα  χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι; Να ξεσκάσω, ρε αδερφέ σαν συνταξιούχος! Τί θέλατε; Να σκίσω το πανάκριβο εισιτήριο και να περιμένω μπάστακας στην Ελλάδα πότε θα παρουσιαστώ στα δικαστήρια; Πάλι πρώτοι εσείς δεν φωνάζετε για την οσφυοκαμψία του κράτους έναντι στις υποχρεώσεις των πολιτών του; Ότι μας κρατάει σιδηροδέσμιους μέχρι να εκτελέσει μια απλή υπόθεση; ...Αριβεντέρτσι, πρόβατα!  Όχι θα χάσω εγώ την αξία του εισιτηρίου ή θα το χαρίσω σε κάποιον τρίτο, να σας δώσω μετά το δικαίωμα να με κατηγορείτε και για δωροδοκία! Για μαλάκα ψάχνετε;

Τέλος, μιλάτε όλοι εσείς για Ηθος, Εντιμότητα, Καλό Παράδειγμα και άλλες τέτοιες βαρύγδουπες έννοιες που θα έπρεπε να είχα ως πρώην υπουργός. Παπάρια Μάντολες!...Ναί, Παπάρια Μάντολες! Που είναι όλα αυτά όταν βγάζετε τους νεοναζί τρίτο κόμμα στη βουλή; Που είναι όταν συνεχίζετε να βγάζετε τον Σαμαρά πρώτο στις δημοσκοπίσεις όταν αυτός και η στουρναροπαρέα του σας έχουνε ανήθικα γαμίσει στην φορολογία ή δεν σας επιτρέπουν να ζήσετε; Πάλι ο Λιάπης είναι ο μόνος ανέντιμος! Αυτός δηλαδή δίνει το κακό παράδειγμα!...Ου να μου χαθείτε! 

Επειδή κάποιοι ρωτάτε: Θα έρθω πίσω όποτε γουστάρω! Ή μέχρι να ζητήσετε συγνώμη σε έναν ανένταχτο αγωνιστή της Ελευθερίας, έναν σύγχρονο μποέμ, εναν μπίτνικ! Μου το οφείλετε ρε ρεμάλια! Γιατί αν η ζωή μου γυριζόταν ποτέ ταινία με τον Μπραντ Πίτ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όλοι μαζί του θα ταυτιζόσασταν! Ψέμματα;

Φιλάκια,
Μικελίτο "Τσέ" Λιαπάρα...>>


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Grand Theft Liapis


-ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!
- ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ! 
-ΠΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ!

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Μία βόλτα στα σούπερμάρκετ

Μάθατε τα νέα;  Το πρώτο είναι πως έχομεν Πρωτογενές Πλεόνασμα! Βεεεεεέβαια! Το δεύτερον είναι πως ο Σαμαράς ζηλεύοντας την δόξα της Καγκελαρίου να πηγαίνη μόνη της στα σουπερμάρκετ της Γερμανιάς απεφάσισε να πράξη το ίδιο κε στην Καραγκιοζλάδα. Πήρε δυό-τρείς φωτογράφους ωσθε να αποθανατίσουν το ιστορικό αυτό γεγονός κε ξεκίνησε! Όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν ακριβώς όπως με την Φράου...


 "Τι γίνεται εδώ" ρωτάη έκπληκτος τους φωτογράφους του. "Το μαγαζί αυτό είναι κλειστό! Δεν...δέν καταλαβάινω!"
"Είναι η Κρίση,Παν-Σπουδαιότατε" του απάντησε ενας απ τους φωτογράφους.
"Πολλά μαγαζιά έχουν βάλει λουκέτο Υπερ-Αναμορφωτηρότατε" συμπληρώνη ένας δεύτερος.
"Μα δεν έμαθαν για το Πρωτογενές Πλεόνασμα;" μένη απορημένος." Τέλος πάντων! Πάμε στο παρακάτω."

"Δεν είναι δυνατόν!" είπε φτάνοντας έξω από το μαγαζί. "Κι αυτό κλειστό είναι!  Να δείτε παιδιά πως ούτε αυτός θα έμαθε για το Πρωτογενές Πλεόνασμα!...Ρε, το βλάκα! Μην απελπιζόμαστε όμως. Συνεχίζουμε μέχρι να βρούμε κάποιο ανοιχτό. Η φωτογράφιση θα γίνει!"



"Και σ' αυτό λουκέτο, γαμώ το συκώτι μου, γαμώ;" φωνάζη έξαλλος στους φωτογράφους. 
 "Φοβάμαι πως ναί, Τερα-Κουτσαβακιότατε!" απαντάη ο φωτογράφος. "Δεν θα βρούμε κανένα ανοιχτο..."
"Τότε να ανοίξουν στο Ονομα Μου,που να πάρει ο διάολος! Είμαι ή δεν είμαι ο Πρωθυπουργός της χώρας; Στο επόμενο θα μπώ να ψωνίσω θέλουν δεν θέλουν! Στο κάτω κάτω έχουμε Πρωτογενές Πλεόνασμα!"
 "Τι είναι αυτό το  Πρωτογενές Πλεόνασμα που λέτε και ξαναλέτε, Χαι-Σπουδαιότατε;"
"Που θέλετε να ξέρω!!!!  Στην τελική ρωτήστε τον Στουρνάρα που το επινόησε!"


Κε έτσι, ο κακός χαλίφης Σαμαράς μαζί με τους πιστούς του φωτογράφους, σπάνε το λουκέτο του επόμενου σουπερμάκετ κε μπάινουν δια την πολυπόθετην  φωτογράφισην. 
" Μα τα ράφια είναι άδεια, Τρισ-Μεγιστο-Υπέρβλητε!"
"Δεν έχη σημασία! Πάω να βρω καρότσι!  Εσείς ετοιμάστε τις μηχανές σας!"


...


 "...Απειρο-Διαστημικότατε;...Τι έχετε στο καρότσι σας;"
"Σκασμός! Βγάλτε την φωτογραφία μα σας προειδοποιώ: Οποιος γελάση θα του χώσω το Πρωτογενές Πλεόνασμα εκει που ξέρει!!!"

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μουσείον Νέας Δημοκρατίας

Απο τον Περικλή εως τον Αντώνη Σαμαρά, η Καραγκιοζλάδα αποτελούσε αναμφισβήτητα το μέγιστον φάρον Πολιτισμού, Αξιών κε Ήθους (θυμηθείτε τα Βαλανίδια). Σήμερα όμως που η χώραν περνάη το τρίτο της μεγάλο πλήγμα ύστερα τα κουκλάκια Furby, τους Κομμουνιστάς κε τους Αναρχοσυμμορίται, βρίσκεται εις περίοδον χάριτος---εεε, χρέους,συγγνώμη! Ολοι μας πρέπη να βάλουμε το χέρι στην τσέπην δια να μην μας πάρουνε κι αυτό.

Η Νέα Δημοκρατία, ένα απο τα ιστορικότερα Κόμματα στην Ιστορίαν της Ανθρωπότητος με μια πολιτισμικήν κληρονομιάν που πηγαίνη από πατέρα σε γιό, από γιό σε θείο, από θείο σε ανιψιό, από ανιψιό σε πιτσαδόρο, δεν έμεινε αμέτοχη στο πρόβλημα της κρίσης εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο το δικό της μουσείο αισιοδοξώντας να φέρη μεγάλα έσοδα στο κράτος. Εκτός από σπάνια μουσειακά κομμάτια που βλέπουν πρώτην φοράν  το φώς της δημοσιότητας (τις παιδικές BEEJάμες του  Κυριάκου, τα SHOκολατάκια της Ντόρας, το τσεκουράκι του Βορίδη ή το σιρόπι λαιμού του Αδωνη) ανατρέχουμε στην ιστορία του κόμματος μέσα από σημαντικά εκθέματα που δεν είναι αλλά απ΄τα προσωπικά αντικείμενα των προέδρων της που πέρασαν στην Πρωθυπουργία της χώρας.
(Κλικάρετε τας εικόνας δια μεγένθυσιν).

Ξύλινην τσατσάραν φρυδιών του Γέρου Κωσταντίνου Καραμανλή. Κατασκευάσθην ύστερα ειδικήν απαίτησην του ιδίου από άγνωστο τρόφιμο του φρενοκομείου Η ΕΛΛΑΣ.

 Ιδιόχειρον σημείωμαν του Γεωργίου Ράλλη κατα την προσπάθειαν του να καταργήση τον φθόγγο "ΟΥ" απο την καραγκιοζελληνικήν γλώσσαν. Οι πολύ παλαιότεροι τον θυμούνται ίσως απ' την διάσημη φράσιν του "Δεν Θέλω Ου".

 Μοναδικόν Συμβόλαιον Μακροζοωίας του Επίτιμου της Νέας Δημοκρατίας, Κωσταντίνου Μητσοτάκη με τον Διάβολο  (υπογεγραμμένη με αίμα του ιδίου). Εδώ θα λυθούνε πολλάς από  σχέτικας απορίας που μπορή να είχατε. Χρονολογείται από το 1600 μχ.


Το Playstationν του Καταλληλότερου Κώστα Κάραμανλή (αλάδωτο, ατζατζίκωτο, σε καλή κατάσταση) με το αγαπημένο του παιχνίδι που έπαιζε όταν χρειαζόταν ένα διάλλειμα απο τας πρωθυπουργικάς του υποχραιώσεις στην ταβέρνα του Μπαϊρακτάρη (χορηγός Μουσείου Νέας Δημοκρατίας)


Κινητόν της νόκια (όπως λέμε "μου χρωστάς 10 νοίκια")  μέσω του οποίου ο Αντώνης Σαμαράς έχη απευθείας συνομιλίαν με τον Θεόν αλλα  κε δωρεάν Di-Fi (Divine Fidelity). Ακριβώς δίπλα του βρίσκεται κε το προσωπικόν του κομπολόγι το οποίο χρησιμοποιή όταν εργάζετω Κουτσαβάκι.