Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το βιβλίο των Ιστολογικών Όντων, Κεφ.13


Ο Polsemannen όντας από τα αρχαιότεραν ιστολογικά όντα έχη κεφάλι Δαρβίνου, σώμα μαμούθ ενώ φέρη είς την πλάτην του όλο το βάρος ενός γαλαζοπράσινου μικρού πλανήτη που ακούη εις το γελοίον όνομα Γη. Μάλιστα, λόγω του πεταλωμορφου φωτοστεφάνου που έχη γύρω από την κεφαλήν του εχη θεωρηθή από πολλούς λαούς ως θεότητα του Ορθολογισμού λε της Αθείας. Κε παρόλλο που δουλέβει ως Επίσημος Πεταλωτής στο Ζ του Κενταύρου (εγγόνι του Δ του Κεντάυρου) ο Polsemannen φαίνεται πώς έχη μελετήση είς βάθος όλες τις διδαχές του Γαλαξιακού Οτοστοπατζή Νταγλασαντάμσιου γεγονός που του δίνη μεγάλη σοφία κε χιούμορ. (το τελευταίον αποδεικνείετω από το γεγονός πώς δέχθηκε να πάρη το αξιωμα Υπουργού Τριών Έργων Σαίκς είς την διακυβέρνισιν μου).

Βαθής γνώστης της αρχαίας γλώσσης των Σουιδικών την χρισιμοποή φέροντας πολές φορές εις αμηχανίαν εκείνους που θα προσπαθήσουν να ερμηνέυσουν το βαθύτερο νόημα του τίτλου στο πλουσιοπάροχα διακοσμημένο ιστολογιον του ενώ τα βίνδεο του (καθότι κε καναλάρχης στο Γουτιούμπιον) εμπεριέχουν τόσας πληροφορίας μέσω των ιπτάμενων γραμμάτων τους όσο κε αυτές που θα μπορούσαμε να ανακαλύψωμεν αν είχαμε ποτέ την δυνατόταν να διαβάσουμε σελίδας από Το Βιβλίο Των Μικρών Εξερευνητών.

Σε γενικάς γραμμάς το όν είναι καλοκαρδον, φιλόξενον κε ειρηνικόν που άμα μεθύση λίγον του αρέση να πειράζη λίγο τους διπλανούς του.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Georgie, The Magnificent Magician

Χθες όλοι μας κολλήσαμεν εις τους τηλεοπτικούς μας δέκτας να παρακολουθήσουμε τον μεγάλον μας ταχυδακτυλουργόν (ο οποίος να θυμίσουμε πως παλαιότερα είχε εξαφανίση λεφτά λέγοντας πως υπάρχουν, ανοίξε μαγαζιά κε επιχειρήσεις κλείνοντας τις , έδωσε δουλείες απολύοντας κόσμον κε εφέρε ανάπτυξην δημιουργώντας κρίσιν) στην καινούριαν του παράστασιν. Εις αυτήν όπως είχε δηλώση ύστερα από απαίτηση χιλίαδων θαυμαστών του που τον επευφημούν κάθε μέρα στους δρόμους κε στας πλατείας θα επιχειρούσε το ακατόρθωτον: Να βγάλη απο το καπέλο του την Εθνικήν Συναίνεσιν!



"Με το ένα, με το δύο, με το τρία, ιδού ο Ανασχηματισμός!"

Απλά βουλιάζομεν!

Εκτάτων γεγονότων περί μίας ακυρωμένης συναίνεσης εθνικής σωτηρίας κε ενός "ναυαγίου" δεν μπορούμε παρά να συγκινηθούμε κε να κλάψομεν με δάκρυ κορόμηλον.

Ήτω μεγάλον κρίμα τούτο το ναυάγιον.
Η Καραγκιοζλάδα έχασε την ευκαιρίαν να σωθή...

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι Invaders



Συμπέρασμαν Πρώτον:
Ο προηγούμενος Καταλληλότερος έπαιζε PlayStation με το πάσο του.
Ο σημερινός Ο τωρινός Ο πολύ τωρινός παίζη Arcade Games με τα νεύρα μας!

Συμπέρασμαν Δεύτερον:
Το Game Over έρχεται. Ο Γιωργάκης φεύγη!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η νήσος του Δρος Γαπώ

Θέλω να σας διηγηθώ ένα περίεργον όνειρο που είδα:
Ονειρεύθηκα πως μιαν μικρήν βάρκαν με έβγαλε εις μίαν παράξενην νήσον ολίγον δεξιοτέρως απο την ψιλοτάκουνην μπότα της Ιταλίας. Εκή, εις τα παράλια με υποδέχτηκαν δύο ανθρωπόμορφα πλάσματα. Μου κάναν πάρα πολύ μεγάλην εντύπωσιν καθότι είχαν πάνω τους κάτι από χοίρους .
"Φεύγα από δω! Απαγορεύεται το συνεβρίσκεστε!", είπαν.
"Μα είμαι μόνος μου",απάντησα.
"Δεν κατάλαβα; Κάνεις αντίσταση κατά της Αρχής;"
"Δια οποία αντίσθαση ομιλείτε;"
"Θες ξύλο; Έχουμε μάρτυρες! Θα σε πάμε μέσα για εξύβριση κε παρεμπόδιση δικαιοσύνης, ρε! Έλα μαζί μας!"


Χωρίς να είμαι ιδιαιτέρως πρόθυμος δέχθηκα να τους ακολουθήσω στα ενδότερα της νήσου δια να γνωρίσω όπως μου είπανε τον αφέντη τους. Αφού με οδήγησαν εις μιαν μεγάλην έπαυλην, με βάλανε σε μίαν αίθουσαν κε μου γρυλίσαν να περιμένω. Μετά από λίγο εμφανίστηκε ένας κύριος με χαρακτηρισθικά σοσιαλιστή συνοδευόμενος από δύο ανθρωπόμορφους σκύλους που με πλησιάσαν δια να μυρίσουν τα αχαμνά μου.
"Συγνώμη για την καθυστέρηση", είπε, "αλλά αφηνίασαν πάλι οι ανθρωποκότες με τα ανθρωποπρόβατα κε έπρεπε να πάω να τα καθησυχάσω. Ονομάζομαι Δρας Γαπώ. Κάλως ήρθατε στο νησί μου", μου πρότεινε την χείρα του.

"Εχω ακούση δια εσάς, συνάδερφε", είπα. "Πώς είσασθε ένας διακεκριμένος επιστήμων, όπως κε εγώ. Μόνο που δεν φαντάσθηκα ποτέ οτί θα σας συναντούσα ολομόναχον είς αυτήν την νήσον."
"Μα δεν είμαι ολομόναχος", απήντησε. "Έχω όλα αυτά τις δικά μου δημιουργήματα να με υπηρετούν και να με αγαπάνε", είπε χαϊδεύοντας τα σκυλόμορφα πλάσματα στο κεφάλι. "Θα καθήσετε να φάτε μαζί μας, δόκτορα;"
Πεινασμένος κε ταλαιπωρημένος από το ταξίδιον καθώς ήμουν, δέχθηκα. Το δείπνον ήτω πραγματικώς πλούσιοπαροχον . Ο Δόκτορ διέταξε μάλιστα τους σκυλόμορφους να φέρουν από μέσα την τηλεόρασιν δια να βλέπομεν όσην ώρα τρώμε την έγκυρη κε σωστήν ενημέρωσιν. Αριστερά της τηλεοπτικής οθόνης υπήρχε ένα πτηνόμορφο πλάσμα το οποίο κατέκρινε πώς η νέα επίθεση κουκουλοφόρων αιλουροειδών φέρνη το χάος εις στο νησί.

"Ο Νιαούριζα! Ο Νιαούριζα!", γάβγισε το μεγαλόσωμον σκυλόμορφον πλάσμαν. "Φέρτε μου να δαγκώσω έναν νιαουριζαίο!"
"Νιαούριζα! Νιαούριζα! Γίπ, γίπ, γίπ!", συμπλήρωσε χοροπηδώντας το μικρότερον σκυλόμορφον.

"Δυστυχώς" , είπε απογοητευμένος ο Δρ Γαπώ, "τα αιλουροειδή δεν εκπαιδεύονται εύκολα κε προκαλούν ακόμα προβλήματα στο νησί με την ανυπακοή τους. Θα πρέπη να στείλω πάλι τον Γαβγακωνστίνου να καθησυχάση τα ένστικτά τους."
"Καλά άκουσα προηγουμένως; Είπατε πώς δικά σας είναι αυτά τα δημιουργήματα; Ερωτώ απο καθαρά επιστημονικόν ενδιαφέρον καθότι μου φαίνεται απίστευτο που κατορθώσατε. Να πάρετε δηλαδή τα ζώα του νησιού κε να τα μετατρέψετε είς ανθρώπινα όντα."
Ο Δρας Γαπώ έμεινε ολίγον σκεπτικός.
"Χμμ, αγαπητέ, συνάδερφε...δεν έγινε κε ακριβώς έτσι", απάντησε. "Αλλά μετά από αυτά που είδατε δικαιούσθε να ακούσετε όλη την ιστορία από την αρχή."
"Θα μου έκανε μεγάλην τιμήν!"
"Ακούστε λοιπόν. Αηδιασμένος από τον πολιτισμό που δεν μπορούσε να δεχτεί τις σοσιαλιστικές μου ιδέες, έφτασα σε αυτό το νησί να συνεχίσω τα πειράματα μου. Πολύ σύντομα όμως ανακάλυψα πώς το νησί είχε δυστυχώς λιγότερα ζώα από ανθρώπους. Κε οι άνθρωποι όπως γνωρίζετε δεν γίνονται εύκολα πειραματόζωα, ούτε μπορούν να σε υπακούσουν τόσο εύκολα όσο τα ζώα. Όμως δεν το έβαλα κάτω. Δούλεψα πολύ, πειραματίστηκα με το γενετικό υλικό του ΔΝΤ, πέρασα νόμους, επέβαλα σκληρά μέτρα μέχρι που τελικά κατάφερα να έχω όσα ζώα χρειαζόμουν! "
"θέλετε να πείτε", απάντησα σοκαρισμένος, "πώς όλα αυτά τα πλάσματα που βλέπω ήταν κάποτε άνθρωποι κε όχι ζώα;"
"Ακριβώς! ", απάντησε ενθουσιασμένος. "Δεν είναι καταπληκτικό; Ενώ αρχικά ήταν άνθρωποι που συζήταγαν, μοίραζαν ιδέες κε απόψεις οι οποίες πολλές φορές ήταν επικίνδυνες ή ζημιογόνες για μένα, τώρα που τους ξαναγύρισα σε ζώα είναι ποιο εύκολο να με υπακούσουν! Κοιτάξτε από παράθυρο τι κατάφερα όλα αυτά τα χρόνια! Οι μισοί να είναι πρόβατα κε οι άλλοι μισοί κότες. Σοσιαλισμός στην πράξη!"

"Βλέπω όμως κε καποιούς που δεν είναι πρόβατα ή κότες που ομοιάζουν περισσότερο με όνους", απάντησα.
"Αυτοί είναι διάφοροι ξένοι που ήρθαν στο νησί μας! Τους μετέτρεψα σε υπάκουα γαϊδουράκια να τους φορτώνω τις σκληρές δουλείες, να αντέχουν το ξύλο, ενώ άμα κάτι γίνη στραβά να ρίχνω πάνω τους όλη την ευθύνη!"
"Μα είναι φοβερά όλα αυτά!", φώναξα εκνευρισμένος.
"Καθόλου! Τώρα όλα λειτουργούνε τέλεια! Θυμάστε τους γουρουνόμορφους που σας φέρανε εδώ; Αυτοί κρατάνε την Τάξη. Δέν θα μπορούσαν να το κάνουν τόσο εύκολα αν ήταν άνθρωποι κε προβληματιζόνταν αν κάθε φορά κάνανε το σωστό ή το λάθος. Όπως κε οι σκυλόμορφοι που έχω στην υπηρεσία μου. Κάποτε ήταν υπουργοί. Φέρναν αντιρρήσεις. Δημιουργούσαν διχόνοιες. Ενώ τώρα είναι υπάκουοι του αφεντικού τους σαν σκυλιά. Μπόρεσα να ελέγξω τα Μέσα Μαζικής Ενημερωσης κε τους δημοσιογράφους μετατρέποντας τους από "τέταρτη εξουσία" που μπορή να ρίξη κυβερνήσεις, σε πτηνά που μεταφέρουν στον κόσμο αυτό που θέλω εγώ να ακούση!"
Έκανε μια πάυσις. "Θέλετε κε άλλο κρασί, συναδερφε;", είπε γεμίζοντας το ποτήρι μου συνεχίζοντας την διήγηση ανεξαρτήτως αν εγώ είχα αρχίση να θυμώνω.
"Αυτά που δεν κατάφερα να ελέγξω ακόμα είναι τα πλάσματα που ενώ αρχικά προοριζόταν για κότες ή πρόβατα άρχισαν να εξελίσσονται από μόνα τους σε αιλουροειδή χωρίς να επέμβω. Κε αυτό είναι πολύ επικίνδυνο γιατί αρχίσαν να πολλαπλασιάζονται από μόνα τους! Φοβάμαι μήπως μου ορμήξουν καμία μέρα να με κατασπαράξουν μαζί με τα σκυλιά μου."
Τότε άρχισα πραγματικά να μην νιώθω καλά. "Το κρασί" ,είπα "μάλλον με ζάλισε το κρασί..."
"Όχι, φίλτατε συνάδερφε", μου απάντησε σαρκαστικά. "Το κρασί είναι εντάξει. Για να είμαι ειλικρινής, πράγμα που δεν συνηθίζω, αυτό που σας ζάλησε κε θα σας κοιμήση σε λίγο είναι το υπνωτικό που έριξα μέσα!"
"Γιατί;" είπα κε λιποθύμησα.
'Οταν συνήθλα διαπίσθωσα εβρισκόμουν δεμένος εις κάποιο έδρανον ενώ δίπλα μου βρισκόταν ο Δρ.Γαπώ κρατώντας πάνω από το κεφάλι μου διάφορα χειρουργικάν εργαλείαν.


"Που εβρίσκομαι;", ρώτησα ταραγμένος.
"Το ονομάζουμε Βουλή του Πόνου-Εκεί Που Παίρνονται Οι Αποφάσεις, αγαπητέ συνάδερφε. Βλέπετε έμαθα τα πάντα για σας. Έμαθα οτι δεν ήρθατε τυχαία στο νησί. Πως είσαστε ένας από αυτούς τους ανώνυμους μπλογκερ που μόνος σας σκοπός είναι να συκοφαντείτε, να βρίζετε κε να γράφετε εναντίον μου. Αυτό δεν μου αρέσει."
"Μα...τι θα μου κάνετε;"
"Θα σας κάνω μία εγχείρηση πάνω από τα ρούχα! Δηλαδή με μια τροπολογία που θα περάσω θα σας μετατρέψω σε επώνυμο ψάρι. Έτσι θα ξέρω κάθε στιγμή ποιος είστε και τι γράφετε ώστε να να μπορώ να σας ψαρέψω με τους γουρουνόμορφους άμα μείνω δυσαρεστημένος."
"Αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε!", φώναξα."Έχουμε δικαίωμα να εκφραζόμαστε ανώνυμα!"
"Όχι πλέον, αγαπητέ συνάδερφε, όχι πλέον!"

...

Κε εις αυτο το σημείον εξύπνησα καταιδρωμένος από τον εφιάλτη προσπαθώντας να αναλογισθώ τι σημαίναν όλα αυτά τα σημεία κε τέρατα που ονειρεύθηκα. Μέχρι αυτήν την στιγμήν όμως αδυνατώ να βρώ κάποιαν ερμηνίαν. Κε ίσως θα είναι η πρώτη φορά που εγώ, "Ο Dr.Φλάντζας Συμβουλεύη" θα χρειαστή να ζητήσω τας δικάς σας συμβουλας ή ερμηνιάς.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κεφάλαιον 5: SEX & Χιούμορ

Εδώ φτάσαμε αισίως εις το τελευταίο κεφάλαιον δια το SEX στο οποίο μένη να ερευνήσομεν μιαν κρυμένην πτυχήν του θέματος όπως είναι αυτή του χιούμορ. Διοτί το SEX όπως ακριβώς κε το χιούμορ είναι το συστατικό εκείνο της ζωής μας που μπορή να μας λυτρώση κε να μας απελευθερώση από τα δεσμά του άγχους κε της ανασφάλειας, μπορή να είναι από απλά εκτονωτικό εως ψυχαγωγικό ή εγκεφαλικό κε φυσικά καλιεργείτω στον άνθρωπο όπως ακριβώς κε το χιούμορ. Διαφορετικά φέρεσαι δηλαδή ως πρωτάρης/α απέναντί στο SEX από το να έχης μαθη να το βιώνης σε καθημερινή βάση. Κε αν επι παραδείγματος σε ένα έρημονήσι που θα ζούσες εκή το υπόλοιπο της ζωής σου,έπρεπε να αποφασίσεις αν θές να πάρης μαζί σου τον απόλυτο σεξουαλικό σου πόθο ή όλα τα τεύχη του Αστερίξ, τα διλήμματα από πολλές πλευρές είναι μεγάλα, ας καθήση ο καθένας να τα αναλογισθή. Να κάνομεν το τέστ;

web survey


ΤΟ SEX ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ

Το SEX μπορή να προκαλέση τον γέλωτα, κυρίως σε αυτόν' έξω από το χορό. Οφείλομεν να παραδεχθούμε (κε ας μην το θέλωμεν) πώς ένα ζευγάρωμα είναι από μόνη της μια πολύ αστεία εικόνα (αν φυσικά δεν ταυτιστούμε με τους προταγωνισθές του). Λάθος; Κλείσθε τα μάτια σας κε φαντασθήτε δύο κύνες εν ώρα ζευγαρώματος. Απ! Σας είδα! Μιδιάσατε! Τώρα, φαντασθείτε όχι δύο τυχαίους κύνες αλλά ο αρσενικός να είναι τσιουάουα κε ο θηλυκός μολοσσός! Είδατε τι εννοώ; Κάπου μας αρέση να γελάμε με τας περιπέτειας ή τας καψούρας των άλλων. Πρόσφατο δείγμα το σεξουαλικό σκάνδαλον του Στρος Καν με την καμαριέραν. Πρίν εξεταθή ή μαθευθή αν ήτω σεξουαλικήν παρενόχλησις, βιασμός ή συκοφαντία κυκλοφόρησαν είδη τα πρώτα ανέκδοτα. Θα κυκλοφορούσαν έτσι ταχύτατα αν το σκάνδαλον ήτω οικονομικής φύσεως κε ουχί σεξουαλικής ; Φοβούμαι πως ουχί (κε πάλι). Καθόλου τυχαίο δε πώς κε τα περισσότερα ανέκδοτα που είναι ευρέως διαδεδομένα ή πετυχημένα βασίζονται πάνω σε κάτι "σεξουαλικό" (οπως λεγή κε ο δάσκαλος Γκουσγκούνης).

ΤΟ ΠΙΑΣΜΕΝΟΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟΝ ΚΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟΝ

Διατί μας προκαλή άραγες περισσότερο τον γέλωτα μίαν περιγραφήν σεξουαλικής πράξεως απο έναν σεξολόγον σαν τον Θάνο Ασκητή από εκείνη που θα μπορούσε να περιγράψη ο Στάθης Ψάλτης είς μίαν επιθεώρησην; Διατί ασχέτως αν το νούμερο της επιθεωρήσεως είναι καλό ή κακό, ο κύριος Ψάλτης, αντίθετως του κου Ασκητή χρησιμοποιεί ένα λεξιλόγιον που ουχί μόνον μας είναι οικείον είς τα ωτά μας, αλλά δεν προσπαθή να κρύψη την σημασία των αστείων αυτών πράξεων πίσω από καθοσπρεπισμούς ή επιστημονικάς ορολογίας. Ετσι τελικώς ένας Ασκητής καταλήγη να γίνεται πιο αστείος από τον Ψάλτη μέσα στην σοβαροφάνεια του καθότι είναι σαν να προσπαθή να αποκρύψη έναν ελεφαντα που έχη εισβάλη μες το σαλόνι. Το Γαμίσι, η Καύλα, το Μουνί κε ο Πούτσος δεν κρύβονται όπως κε να τα ονομάσης. Δέν εξευγενίζης την πράξη διατί η πράξη είναι καθ' αυτή ζωώδης κε οχι ευγενής. Δεν περνάς εκλεπτισμένα την πράξη σε αυτούς που φοβούνται ή "δεν κάνη"να ακούσουνε τις λέξεις διατί στο μυαλό του καθενός οι λέξεις αυτές έχουν ήδη σχηματίση μια προσωπική εικόνα του αντικειμένου, άρα το να πείς "πέος" αντι "πούτσα" δεν θα αλλάξης αυτό που έχη σχηματίση πχ ο Άνθιμος δια το υποφαινόμενο (ή οποία μάλισθα θα είναι κε τελείως διαφορετική από αυτή που έχη σχηματίσει πχ ο κος Βαλιανάτος ή η κα Τζούλια.) Κε αν δεν έχουν σχηματίση, θα σχηματίσουν αργότερα ανεξαρτήτως πώς το είχε σερβίρη ο κάθε Ασκητής. Το αν εμείς εδώ τις χρησμοποιούμε δε, το κάνουμε πάντα εις αντιστοιχίαν με τις άλλες λέξεις ακριβώς δια να δημιουργήσομεν τον γέλωτα.

ΕΙΜΑΙ Ο DR.ΦΛΑΝΤΖΑΣ ΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ

Ένας μικρός επίλογος στο "Ας Μιλήσουμε Για Το SEX". Το SEX όπως ακριβώς πολύ σοφά ελέχθη απο τον Αποστόλη της ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας είναι κάτι το οποίο δεν είναι δια να μιλάς αλλά δια να το κάνης! Και αν δεν το κάνης ψάξε διατί. Κε επειδή είμαι σίγουρος πως θα υπήρχε ένα αναγνωστικόν κοινόν το οποίο μπορή να προσεβλήθη απο την διάλεξιν με τον έναν ή τον άλλον τρόπον, καλά κάνη κε προσεβλήθη. Αυτό σημαίνη πως όλες αυτές οι άχρηστες λεξούλες περί SEX δεν πήγαν χαμένες, αλλά του ερέθισαν κάποια εγκεφαλικά κύτταρα ανακατεύοντας του πράγματα που τα είχε διαφορετικώς ταξινομημένα, οπότε είναι η ευκαρίαν να τα ξαναταξινομήση (αν θέλη βεβαίως βεβαίως). Οι υπόλοιποι που όντως με κατανοήσατε, άντε γαμηθείτε! (Κε με τις ευχές μου).

Ευχαρισθώ, Dr.Φλάντζας