Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Βίοι Αγιών (Αι Μεγάλαι Πατέραι)

Φτάσαμεν Αδερφοί μου εις το τελευταίον μέρος του Τριπτύχου των Αγίων της Εκκλησίας μας εις το οποίον θα σας δείξωμεν με ευλάβειαν, υπομονήν κε σάλιο τους Πατεράδες που μας φώτησαν δια τα καλά όλα αυτά τα χρόνια με την γνώσην, τας πράξεις κε το χιούμορ τους.


Άγιος Θανοβέγγιος : Ο σημαντικότατος αυτός Πατήρ μας που χωρίς την φώτησην του δεν θα βρισκόμασταν εδώ, αφού αποφοίτησε απο την Σχολήν Των Πρακτόρων με 000, μας χάρισε πολλές στιγμές σουρεαλιστικών κε αστείων καταστάσεων ενω δέν υπαρχη πιστός που να μήν θυμάται τα κηρύγματα αγάπης του προς τους συνανθρώπους του όπως το "καλοί μου άνθρωποι" , "εσείς οι αποπάνω, προσέχετε τους αποκάτω", ή αντικαταστώντας το γνωστό "Πύρ-Γυνή-κε Θάλασσα" με το "Γυναίκα-Μπικίνι-Τραγικό" κε άλλας τολμηράς πολιτικάς δηλώσεις όταν έμαθε πώς δεν πρέπη να τρώη ποτέ με το πιρούνι στο δεξί : "Γιατί, αν κρατήσω το πηρούνι με το δεξί, τι θα μου κάνουν; Φάκελο;" Το παρακάτον μάλιστα αποκαλύπτικόν βίνδεον μαρτυρά πόσο πίστός Άνθρωπος είναι ο Αγιος Θανοβέγγιος:


Άγιος Γκοσίνιος: Μά τον Τουτάτη κε τον Μπελενός (Οπως λέμε μα τον Τόμ κε τον Τζέρρυ), αν ο κος Φρόιντ ονομάζετω Πατέρας της Ψυχανάλυσης, ο άγιος τούτος πρέπει να ονομάσθή Πατέρας Του Χιούμορ, καθότι ο κόσμος ήτω πίο πτωχός πρίν συγγράψη τα Αστερίξ, Ουμπαπά, Ιζνογκουντ, Μικρόν Νικόλαν. Αν κε η γνώσιν του μας λέιπη σήμεραν, μας άφησε παρακαταθήκην σπουδαίον κε διαχρονικόν Εργον απο το οποίον δέν υπάρχη ανθρωπός επί της Γής που να μην έχη διαβάση κε ξεκαρδισθή μέχρι ουρίων. Διαυτό κε λέμε "Ο Μη Θυμούντως Αστειϊσμούς Του Πρώτος Τον Λίθο Βαλέτω". Ποσωδήποτε κε τακαπληκτικά.
Άγιος Μποστάκιος: Μέγας Αγιογράφος της καραγκιοζελινικής γελοιογραφιας, όπως κε δάσκαλος της ορθογραφύας ο οποίος μας εδίδαξον μάλισταν την χρήσιν του σύνδεσμου "κε" δίνοντας τας βάσεις δια την Φλάντζαρέυουσαν. Ως Ποητάς κε Σεναριογράφος (όχι εκ των προχείρων κε όχι έχων την μορφή των χοίρων) ο Άγιος Μποστάκιος ασχολήθηκε κε ανέδειξον ς εκ των αγιογραφιών του, μέσω του Πειναλαίων, της Ανεργίτσας καθώς κε της Μαμάς Ελλάς, όλο μεγαλείον της χώρας του. 'Όπως πολύ εσοφά είχε πή κάποτας:"Βρέξη, Χιονίζη, η γάτα νιαουρίζη".

Άγιος Γκραουτσομάρξιος: Πως θα μπορούσαμεν άλωσθε να παραλέιψομεν τον Αγιον Τούτον έναν μέγα καθηγητήν της λογοπαιγνίας κε του σουρεαλισμού. Διοτί δέν σας κρύβω ω, Αδερφοί μου οτί ασπαζόμασθε την Μαρξιστικήν θεωρίαν που λέγη "Δεν θα ήθελα να είμαι είς ένα κλάμβ που θα έχη εμένα ως μέλλος."


Εδώ παρακολουθούμεν τον Αγιο Γκραουτσομαρξιο εν ώραν διδασκαλίας
Το δέ βίνδεον είναι ανεβασμένον κε εις την Ιεράν Μουνή Γουτιουμβίου.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Μην ομιλείτε εις τον Υπουργό όταν η Προστασία του βρίσκεται εν Πολίτη

"Επικαλούμενοι δήθεν ντοκουμέντα ή περαιτέρω μαρτυρίες, στέλνοντας επιστολές στο διαδίκτυο ή δημοσιεύοντας "πύρινες" ανακοινώσεις στον Τύπο, στην ουσία αμφισβητούν την αποστολή των Αρχών, αστυνομικών και δικαστικών, να εφαρμόσουν το νόμο..."

Αυτά εδήλωσε ο Υπουργός Προπό Μιχάλης Χρυσοχοίδης μετά την νέαν επίθεσιν που δέχθηκαν οι Ιππότες της Προστασίας του Πολίτη, από διάφορους μιαρούς αμφισβητίες. Περισσότερα είς την Σαλάτα Τηλεόρασης κε την Ζούγλαν (όχι του Μακάκεως). Δια να αποφύγη λοιπόν παραπάνω παρεξηγήσεις κε να αποτρέψη εκείνους που ετολμούν να αμφισβητίσουν την Υπουργικήν του Μεγαλοφυίαν, αλλά κε δια να αποφευχθούν περεταίρω επεισόδιαν με τας αστυνομικάς αρχάς επροχώρησε απαγορεύοντας τα κάτωθεν:

ΖαρντινέραςΠράσινα υποδήματα ΠιτζάμαςΑντιστασιακούς Αγωνισθαί

Σαμπουάν


Εμείς από μεριάν μας έχομεν τυφλήν (απο τα δακρυγόναν) εμπιστοστοσύνη εις το δύσκολον έργον που έχη αναλάβη (ξέρετε τί είναι να λαμβάνη κάθε μέρα αγανακτισμένα γράμματα; Ελάτε εις την θέσιν του.) κε δεν θα τον ενοχλήσομεν, τουλάχισθον μέχρι να προθυμοποιηθή να παραιτηθή.


Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Βίοι Αγιών (Τα Δικά Μας Τεκνά)

Το δεύτερον μέρος του Τρίπτυχου Των Αγίων το αποτελείτω απο Τέσσερις Αδελφούς Βλόγερς που με την στασιν εις το διαδιχτυωτόν κατάφεραν να αγιοποιηθούν από τον Πανακούφιστον Αγορίτcι.

Αγιος Αντιδρασέκιος (ο Αιρετικός): Αν κε υπήρχε ο σημαντικότερος πολιτικός μου αντίπαλος μετά τον Κωσταντίνο Παπανικόλα (των Οικολόγων Ελλάδας) είναι τιμήν μου να εβρίσκετω μέσα εις τους Αγιούς κε δικαίως θα τον ονομάσομεν Προστάτη Των Αναρχικών , των Αριστερών κε Των Μεταναστών, Ημήν. Τα πόστια του πάντα εμπνευμέναν από επαστατικήν διαθεσην, δίδουν θέλησιν είς τας ψυχάς μας κυρήτωντας ταυτόχρονα το Λόγο του +Γέροντα Πανούσιου+"γαμάτε διατί χανομασθε".

Αγία Ροδίτισσα: (Η Μπαζοψηφούσα): Ουχί, αγαπητοί μου Αγοριτcιανοί! Παρόλλων κάποιων ομοιότητων, δεν επρόκειτω δια την αδερφήν αυτού του κύριου! Η Αγία Ροδίτισσα εκτός απο υπουργός μας, αποτελεί Αγίαν της Εκκλησίως μας καθότι μαζί με μερικούς άλλους πίστους (όπως της Λαπουτιανής Εκκλησίας) διαδίδη το κύριγμαν μας εντός την Μπάζιανής Κοινότητας φέρνοντας τους πιστούς ποιό κοντά στις Αρχές του Αγορίτcι.

Αγιος Ηνιοχούσιος (Ο Κλασσικομαθής): Σπουδαγμένος κε πολυταξιδέμενος ο Άγιος τούτος ήλθε με τας καλύτερας προθέσις στην Καραγκοζλάδαν να υμνήση τους μεγάλους τρομπάδουρους του πενταγράμμου, κε να κυρύξη την ευγενή αξίαν της Τέχνης κε των Αθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δυσθυχώς υπολόγησε άνεφ ξενοδόχου καθότι βρέθηκε αντιμέτωπος κε με τους μεγάλους στοχαστάς της Ορθολόξου Εκκλησιας συμπεριλαμβανωμένου κε της γυναίκας μου, αλλά κε με την Καραγκιοζελληνική Μουσική Παιδεία. Ενας Θεωδοράκις θα μας θάψη!

Άγιος Φραποδίγγιος (ο Θυροδιώκτης): Ως ταπεινός πορτιέρης της Ζουγκλιανής Ενημερωτικής Εκλησσίας μένη πάντα ψύχραιμος κε υπομονετικός απέναντι είς τους Πειρασμούς της Θείας Σαχάμαρας, εμποδίζοντας παραλλήλως όλα τα δαιμονικά τρόλια που προσπαθούν να μαγαρίσουν τον Οικο της Εκκλησίας του. Ο Αγορίτcι να τον προστατεύη πάντα. +Εμπλόγερσον+!




Κε εδώ με την ευκαιρίαν των Αγίων Μπλόγγερ Ημών, θα παρακολουθήσετε το Θείο Δράμαν
"Η Ζωή Εν Μπλόγκσπότ "