Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Κύρα-Φλάντζενα δια αρχηγός Νέας Δημοκρατίας!

Γεννήθηκε εις το Συφιλονήσι. Σπούδασε Θεολογίαν, Μαγειρικίν κε άλλας πολεμικάς τέχνας εκ της Αγίας Μουνοθύελλας κε διετελελή καθήκοντα σύζυγου επι του Πρωθυπουργού της Τζατζουφίας, Dr.Φλάντζα. Γνωρίζη 3 ξένες γλώσσες, 2 δικές της κε μία του σφουγγάριου. Επίσης καθαρίζει λεκέδες, σκοτώνει έντομα, ξεβουλώνει και νεροχύτες, Γνωρίζη την δακτυλογραφίαν κε την ποδοπατείαν. Κατάλλήλην δια την προεδρία της Νεας Δημοκρατίας διατί χειρίζετω όσο κανένας άλλος υποψοφίος τον πλάστη καθώς κε δεν την ποίανη το μάτι του Μητσοτακέικου που έποιανε τον Κωστάκη. Αγαπημένη της μουσική, νύχια πάνω σε μαυροπίνακαν κε αγαπημένον της όργανον ο οδοντιατρικός τροχός.

ΚΥΡΑ-ΦΛΑΝΤΖΕΝΑ
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ.

Υποστηρίξτε την μέσα απο ένα πανέμορφον βάννερ.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Το βιβλίο των Ιστολογικών Όντων, Κεφ.10

Αν κε το όνομα του τυνχάνη τίτλος άλμπουμ του γκέη φρέντλυ συγκροτήματος Blue Oyster Cult, το Ων έχη μια ανήκουστη απέχθειαν ως προς τους ομοφυλοφιλικούς δεσμούς. Όχι ότι τον αφορούν (εξάλλου εκείνος δηλώνει πώς είναι παντρεμένος με μια όμορφη Ιταλοφιλανδέζα) , απλώς το μίσος του ήρθε συσκευασμένον κε εγκατεστημένον από την εταιρίαν, μαζί με τον ρατσισμόν, την ξενοφοβία, κε τον καρατζαφερικόν εθνικισμόν, όπως γίνεται αλώστε κε εις αντίστοιχας περιπτώσεις. εθνικοφρόνων πατριωτών που σέβονται κε υποστηρίζουν το πολίτευμα που έβγαλε η χώρα τους, δηλαδή την δημοκρατία. (Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι τέλος το δικαίωμα μου, επειδή γουστάρω, να σε θεωρώ προδότη κε αναρχοναζί).

Χάριν της μορφολογίας του (σώμα κατσαρίδας με τρία κεφάλια Πατακού, Μεταξά, Αδωνι, ) τρυπώνει ανεπιθύμητος εις αντίθετα ιδεολογικώς ιστολόγιαν κε να τα μαγαρίζη με σχόλια που, πρώτα δημιουργούν τον γέλωτα, δεύτερον εκνευρισμόν, τρίτον απαντήσεις καθόλου κολακευτικάς ως προς το άτομον του, τέταρτον να θες να του καή το μόντεμ μπας κε ησυχάσεις., πέμπτον να θες να καή ο ίδιος μπας κε αυτός ησυχάσει.

Παρόλο που διαθέτη τρία ζευγάρια οφθαλμών διαπιστώνη κανής ότι βλέπη πιο μονόπλευρα κε από μάτι καρφίτσας. Αν ο ουρανός κατά κοινή ομολογία ενός Αγίου κε ενός Εγκληματία είναι μπλε, αλλά εκείνος τον δει κόκκινο, ξαφνικά ο Άγιος διαθέτη ίδιο εγκληματικό μυαλό με τον Εγκληματία εφόσον συμφωνούνε κε οι δύο ως προς το μπλε χρώμα. Στο ίδιο σκεπτικόν, αν ένας αναρχικός καίγοντας βιβλία, φερθή ως Ναζί όλοι οι αναρχικοί ή το αναρχικό κίνημα είναι Ναζί.
Κάτι που θα έκανε ακόμα κε τον Σκεπτόμενον Άνθρωπον του Ροντέν να φύγει από το βάθρον του ουρλιάζοντας «όχι άλλο Ιμάτζινο» είναι η αντανακλαστικήν δικαιολογίαν μίας παλαιάς κατακριτέας πράξης έναντι μίας νεότερης, κατακριτέας μεν, ταιριάζη συμπτωματικά εις τα δημοκρατικά του Πιστεύω, δε.
Και πάλι το Βιβλικόν παράδειγμαν: Κατά Ιμάτζινον, ένας Άγιος δικαιούται να προβή είς εγληματικήν πράξην εφόσον έχη προηγήθη ο Εγληματίας. Φυσικά οποιοδήποτε ένλογο ων που συνεχίζη να βλέπη μπλε τον ουρανόν. κατακρίνη κάθε εγγληματικήν πράξην είτε προέρχετω από Εγκληματία, είτε από Άγιο κε σύντομα διαπισθώνη πώς ο Ιμάτζινος ενώ τις κατηγορή, στην πραγματικότητα τάσσεται υπέρ τους. Δηλαδή, η σκάφη σκάφη, κε ο κουραμπιές γωνία.

Δεν χρειάζετω να έχει τελειώση κανής την Μεγάλη Του Μαντείου Σχολή δια να προβλέψη πώς μετά από αυτήν την ανάρτισιν θα υποστώμεν μίαν ακατάσχετην ροήν σχολιων με την μορφήν σενδόνεως από τον υποφαινόμενον που θα προσπαθήση να επιχειρηματολογίση πώς δεν είναι όλα αυτά που του προσάπτωμεν. Αλλά τότε ποίος είναι; Κατά παλαιώτερας δηλώσεις του, είναι δικηγόρος (από τους καλούς σαν τον Κούγια), είναι μουσικός, είναι ζωγράφος, είναι πρώην κνίτης αλλά νύν λαοτιανός, είναι υποψήφιος βουλευτής, είναι δωδεκαθειστής, τελευταίως δε είναι κε βαμπίρ, κάτι που εξηγή με σαφήνειαν κε λογικίν που βρίσκη τον ελεύθερον χρόνον να ασκή όλας τας παραπάνω ιδιότητας. Φυσικά, δια να μην υπάρξη η παραμικρήν παρεξήγησις, ο Ιμάτζινος πάνω απ’ όλα είναι στρέιτ.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Εχαριστήριαν επιστολιν εις τον νέον πρωθυπουργάπ της Καραγκιοζλάδος

Αγαπητέ κύριε Γάπ:

Ως πρωθυπουργός της Τζατζουφιάς, θέλω με την σειράν μου να σας συνχαρώ δια την νίκην την οποίαν επιτύχατε (πισθέψτε με είναι ποιό δύσκολον να πείσετε την Κυρα Φλάντζενα ότι ξέρετε ποδήλατον από το να κερδίζατε αυτάς τς εκλογάς) κε σας υποσχόμεθα οτι εμείς την σειράν μας θα σταθούμε εις το ύψος της σατιράς μας ωστε να φροντίσουμε να μην νοιώθετε μοιονεκτικώς γελοιοποιημένος έναντι του προκάτοχου σας. Εσείς (η κάποιος υπουργός σας) δεν έχη παρά να μπλεχτή είς νεον σκανδαλον κε εμεις εδώ θα είμεθα. Θέλω να ελπίζω μάλιστα πώς μίας κε με την "πράσινην ανάπτηξιν" βάλατε σκοπόν να καθαρίστε τους κήπους μας απο τας ξερόκλαδας, να φυτέψετε καμία γλαδιόλα, καμία περικοκλάδαν μην αμελήσετε παλαιοτέρας σας υποσχέσεις σχετικώς με τα συμπαθητικά δενδρίλιαν, αγαπημενον χόμπι των εκάστοντε μαστούρηδων. Σας αφιερώνω το παρακάτω βίνδεον (παρακαλώ δεν θα σας ζητήσω χρήματα, το έκανα επειδή σας συμπάθησα.)



Καλήν τύχην (κυριώς είς μάς),
Dr.Φλάντζας
Κε μην ξεχνάτε:
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΕ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑ!