Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Λεπτομερής έκθεσιν ποινολογίου δια τας κουκούλας

Πολλάς οι ελληψεις όσο αφορα την ποινήν του κουκουλοφόρου.Κυρίως ασαφείς. Δηλαδή πόσο είναι το πόσοστο που πρέπει ο κατηγορούμενος να συλληφθή κουκουλομένος κε πώς ακριβώς αξιολογήτω δια να του δοθή η κατάλληλιν ποινή; Ύστερα απο σύσκεψην που είχα στην Καραγκιοζλάδα με τον Υπ. Ατσαλωσίνης κο Δένδια,καταλήξαμε είς τας παρακάτω διατάξεις:

Ως ενημέρωσιν του, ο φέρελπις κουκουλοφόρος μπορή να δη το ποινόλογιον μεγενθυμένον πατώντας πάνω εις την εκόναν που σχεδίασεν ταλαντούχος σκιτσογράφος της Αστυνομίας.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Κυρρήτωμεν υποχρεωτικήν ενδυμασίαν κουκούλας




















Λόγω αναγκαίων μέτρων της Τζατζουφιάς, από 1ης Απριλίου μέχρι 20 Απριλίου ,κηρύσσεται νέος έκτακτος νόμος υποχρεωτικής κουκουλοφορίας. Παρακαλούνται οι κάτοχοι όπως παραλλάβουνε τα νέαν τους κουκουλολάβαταρ τους που τοποθετήσαντε δε εκτοτε είς τα ιστολόγιαν τους. Αι υπολοιποι που δεν λάβατω τα έκτατα κουκουλάβαραρ παρακαλείσθε εντός των 20 μερών του Απριλίου να ράψατε κουκούλαν ιδιοχείρως.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Οι Μεγάλοι Κόπανοι






Πάρτε μέρος στον μεγάλον διαγωνισμόν μας κε ψηφίσθε επιλέγοντας κε βάζοντας είς τα σαιντμπαριάν σας ένα από τα παραπάνω μπάνέρια.

ΑΝΑΝΕΩΣΙΣ
Μετά παράκλησης πολλών αναγνωστών ανανεώσαμε την λίσταν με καινούριους φρεσκότατους Κόπανους.


Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Πούν' τα νίατα, πούν' τα κάλη...

Η χρονοβόραν απουσίαν μου από το ιστολογικόν μου πόστον δεν ήτω άνεφ σημασίας, μήτε άνεφ ανθρακικού. Εις την μυστικήν φλαντζοσπηλίαν μου κατασκεύασα μίαν χρονομηχανήν ικανήν να με μεταφέρη είς πενήκοντα χρόνια μετά κε να φέρω απτάς φωτογραφικάς αποδείξεις πώς δείχνουνε μερικά σημαντικά πρόσωπα που σήμερα τα γνωρίζομε ως νεανίες είς το προσεχές μέλλον.

Ο γνωστός είς όλους τροβαδούρος Γιώργος Τσαλίκης άφησε το πεντάγραμμον κε διατηρή γυροβολείον εκ της πλατείας Ομονοίας. Το όνειρο του πλέον είναι να αφήση ενα "βρωμικάδικο" είς τα εγγόνιαν του.



Ο επίσης εθνικός μας τραγουδοποιός Σάκης Ρουβάς μετά απο τις συνεχείς του αποτυχίες να αναδειχθεί ως ο εθνικός μας πίθηκας είς την Γιουροβίζον απεφάσισε να αφήση τας δόξας κε τα πλούτη κε να ζήση ως χοιροβοσκός είς την πανεμορφην πόλην των Φάρσαλων.
Ο σεβαστός μας είς όλους βιβλιοπώλης πολιτικός (όπως λέμε Καραγκιόζης φούρναρης) 'Αδωνης (Μπουμπούκος) Γεωργίαδης κατάφερε επιτέλους να γίνη Καρατζαφέρης είς την θέσην του Καρατζαφέρη. Επίσης μετά απο πολλά μαθήματα ορθοφωνίας κατάφερε να βελτιώση την φωνήν του ωστε να ομοιάζη πλεον βελούδινη σαν αυτή του Ταμπάκη.

Τέλος, ο Θανασάκης Πλέυρης αφού έπαιξε πετυχημένα δια 6 συνεχείς σεζόν τον Λαγόν είς γνωστήν παιδικήν σειράν απεφάσισε πως ηλθε πλεον το κάλεσμαν του χρόνου ωσθε να αποσυρθή κε να ακουλουθήση τα βήματα του πατήρ του συγγράφοντας το γνωστό δια την εποχή του έπος "Κογκολέζοι, όλη η αλήθεια".