Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

The Kaklamanator


Παρακολουθήτε το τρεϊλέριον της νέας μου ταινίας την οποίαν θα σκηνοθετήσω αλλά δεν θα πρωταγωνισθήσω ούτε κε θα κάνω την παραγωγήν. Είς τας αρμοδιότητας αυτάς υπεύθυνος είναι ο κύριος
Νικήτας -mr.plastiko dentro-Κακλαμάνης.

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Αργήσαμε κε σας περιμένουμε


Αγαπητοί μου λέκτορες, το Φλαντζιο Πανεπιστήμιο άνοιξε τας πύλας του κε σας καλώσορίζη! Σκοπός του ιδρύματος τούτου είναι με την δικήν σας συμμετοχήν να δημιουργήση μιαν κοιτίδαν πολιτισμού τέχνης, θετικών επιστημών, δια πάσαν νόσον κε πάσαν μαλακίαν. Εις το πανεπιστήμιον τούτον σας ελευθερως να αναρτάτε ότι θέλετε κε όποτε θέλετε, ακόμα κε αναρτήσεις ήδη καταχωρημένες είς το ιστολόγιον σας. Ωσαν Πρωτοχρονιάτικον δώρον, εστείλαμεν ήδη Kinder έκπληξι προσκλήσεις δια συμμετοχήν είς τους περισσοτέρους από τους φίλτατους αναγνώστας μας που κατέχουνσι μιαν ξεχωρσιθήν θέσην είς τα δρώμενα του πολιτισμού της Τζατζουφιάς.

Υπόλοιποι που επιθυμήτε να συμμετάσχετε είς τα δρώμενα τούτα, στείλτε σας παρακαλώ το βιογραφικόν σας, μιαν ηλεκτρονικήν ταχυδιεύθυνσην εις τα σχόλια ή στο dr.flantzas@gmail.com κε ημείς θα σας ενημερόσομεν τάχυσταν με τον παπαγάλον μας.

Ευχαρισθώ,
Dr.Φλάντζας