Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Πώς να κάνετε ένα επετυχημένο ρεβεγιόν


Υπο Dr.Φλάντζα

Επιτέλους, τα Χριστούγεννα ήλθανε εις την ωραίαν κε φανταχτερίν πόλιν μας κε όλοι ανυπομονούμε να δώσομεν τον καλύτερον ρεβεγιόν είς τους δρόμους ,να εντυπωσιάσομεν την κυβέρνισιν κε τους σκατίμπατσους.
Πρώτο μέλημα μας είναι φυσικά η κατάλληλή ένδυσιν. Ένα απλό τζίν που θα σας επιτρέψει ελευθερίαν εις τις κινήσεις σε περίτωσιν επεισοδίων, ενώ ένα απλό μαύρο φούτερ με κουκούλα (αποφύγετε τα φανταχτερά χρώματα ) είναι ένα χρώμα κλασσικόν κε διακριτικόν. Μην ξεχάσετε το μαντίλι αραβικού τύπου (osama style). Όχι μόνον θα σας δώση ένα χαρούμενο τόνον αντιεξουσιαστή, αλλά θα σας φανή ιδιαίτερως χρήσιμον είς περίπτωσην πτώσεως δακρυγόνων.

Εξοπλισμός:
Όλοι θα έχετε έναν γνωστόν είς κάποιαν ανθυγιεινήν εργασίαν δια να του δανειστείτε μάσκα οξυγόνου κε μερικά φιλτράκια, πόσο μάλισθα τώρα που είναι είς άδειαν οπότε δεν την χρειάζετω. Οι υπόλοιποι μπορείτε να την προμηθείτε από το κοντινό σας χρωματοπωλέιον μόνο με 20-25 Ευρώ. Πολύ trendy επίσης ενδείκνυνται κε γυαλιά κολυμβήσεως. Απαραίτητα αξεσουάρ είναι επίσης ΜALOX αραίωμένο με νερό, πούδρα ή ταλκ. Bαζελίνη δεν είναι trendy κε δεν ενδείκνυτω να βοηθήση είς το ρεβεγιόν. Το ποτό της βραδιάς είναι το γάλα. Θυμηθείτε: NO MILK, NO PARTY!


Αποθανατίστε τις καλύτερες στιγμές σας:
Επιτέλους, το πάρτυ έχη δια τα καλά ανάψη κε η αστυνομίαν μας καλώς ενδεδυμένη με ρόπαλα, χημικά ,δακρυγόνα κε ύβρεις, στέλνη τις ευχές της προς κάθε επιλαχών καλεσμένο Δεν είναι ρατσιστική, δεν κάνη διακρίσεις! Ηλθε λοιπόν η στιγμή να κρατήσομεν δια πάντα αυτές τις υπέροχες στιγμές κε να τις ανεβάσομεν είς το διαδύκτιον. Εφοδιασθήτε με μικρού μεγέθους βιντεοκάμαρας ή φωτογραφικήν μηχανήν, ακόμα κε από το κινητόν σας. Αποφύγετε τις μεγάλου μεγέθους διοτί υπάρχη πάντα η πιθανότις κάποιο από τα συμπαθή τετράποδα να σας εντοπίση εξ αποστάσεως κε να σας την ζητήση ευγενικά. Με το ίδιο σκεπτικόν καλό είναι να αποφύγομεν κε εκείνες με δισκία των 30 λεπτών.

Είσθε έτοιμοι! Εφοδιάζεσθε καλού κακού την αστυνομικίν σας ταυτότητα κε βγαίνετε από το σπίτι σας έχοντας στο στόμα σας μίαν ευχήν:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΩΝΕΙ,
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ανοιχτή Επιστολήν στον Πρωθυπουργό της Καταγκιοζλαδος

Αγαπητέ κύριε, Καραμανλή:

Μέσα απο την καρδιά χιλιάδων Γνωστών Άγνωστων Κουκουλοφόρων, Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην παρεκτρέπεσθε εκ των ελαφρών επεισοδίων που λαμβάνουν θέσην είς την χώραν σας αφήνοντας την οργήν σας να σας κυριεύση καθώς κε να μην προχωρείτε εις συλλήψεις αυτών που τις προκαλούν. Πρέπη η κυβερνισίν σας να επιτέλους να καταλάβη κε να κατανοήση πως οι ελάχισθες ζημιές που προκάλεσαν εκ του ενθουσιώδη ζήλου τους δεν είναι παρά μεμονομένα περιστατικά παρόμοιας φύσεως με την εν ψυχρώ δολοφονιάν ενός 15 χρονου απο αστυνομικόν όργανον Ανήθικων Δυνάμεων, την ώρα που εκείνος γυρνούσε εκ της διασκεδάσως του κε με είπε μίαν κουβένταν παραπάνω είς τας Αρχάς, κάτι που είμαι σίγουρος πώς θα εκφράζτε κε εσείς αν είχατε την έπαρσιν των νεανικών του χρόνου. Επιτρέψθε μου να παραπέμψω κε είς παλαιότερα μεμονομέναν περιστατικά της αδικοχτυπημενης Αστυνομίας σας.
Με όλο το σέβας που τρέφω είς την Πρωθκυπουρικήν σας ιδιότητα κε ώς πατέρας δίδυμων τεκνών όπως εσείς, πιστεύω να καταλάβετε πώς κε οι Γνωστοί Άγνωστοι Κουκουλοφόροι είναι άνθρωποι οικογενειάρχες που μπορή να έχουν να θρέψουν ακόμη κε τρία παιδιά. Διατί να σαπίσουν είς την φυλακήν λόγω του ζήλου τους που δείξανε έναντι μίας τζαμαρίας ταχυφαγείου; Ακολουθώντας την πολιτικήν σας ως Πρωθυπουργός της Τζατζουφιάς, κατακρίνω το μεμονωμένο περιστατικόν τους κε υπόσχομαι να αποδοθούν ευθύνας εκη που χρείαζετω. Δεν θα δεχθώ φυσικά την παραίτησιν που μου υποβάλε ο Υπ.Γνωστων Αγνώστων, αλλά ήδη αυτήν την στιγμήν καταγράφω συγγράμματα συγνώμης είς τους κύριους ιδιοκτήτας των ταχυφαγείων, αντιπροσωπιών αυτοκινήτων,τραπεζών, κε Αστυνομικών Τμημάτων που υπέστησαν ελαφράς ζημιάς. Ελπίζω αυτό δια εσάς να είναι αρκετόν καθότι είδα πώς ενεργήσατε με τον ίδιον γενναίον τρόπον εις την περίπτωσιν Αλέξη.
Πρωθυπουργός της Τζατζουφιάς, Dr.Φλάντζας

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Μας συνχωρείτε, εξωστρακισμός σφαίρας

Λόγω εθνικού πένθους κε λόγω γενικών ανωμαλιών στην Ελληνική Καραγκιοζοκυβέρνησιν η εκπομπήν αναβάλετω δια την επόμενην Τρίτην, ιδίαν ώραν. ..

Διοτί η αλήθεια δέν βρίσκετω μόνο στους Σεξ Πίστολς


Καθε Τριτη στίς 21:30 (δηλ. μετά μεσημβρίας οταν ο μικρός δέικτης εβρίσκετω είς στο 9 κε ο μεγάλος στο 6), είμεθα ακόμα ζωντανοί είς το TaperTV σε μίαν εκπομπήν Λόγου Κε Πάραλλόγου. Ντομάτας , αυγά κε βελουτέλας, προαιρετικώς φέροντες.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Το βιβλίο των Ιστολογικών Όντων, Κεφ.5


Το πλάσμαν με το μακρόσυσρτον όνομαν που θυμίζη Queen-ο-ελλινιστί το άσμαν "Αλλος ένας δαγκώνη την σκόνην" έχη σώμα χελώνας κε κεφάλι κουκουβάγιας. Επίσης έχη το μέγεθος ένός μικρού νησιού πράγμα που επιτρέπη να κατοική είς στο καβούκιον του μιαν ολόκληριν κοιτίς Πολιτισμου, Τέχνης κε Γραμμάτων. Αν κε πλάσμαν αργόν κε διακριτικόν δεν σημαίνη ότι δεν παρακολουθή την μπλογκόσφαιραν μας εφόσον διαθέτη το οξυδερκές βλέμμαν μιας κουκουβάγιας. Σπανίως δε, θα τον συναντήσετε να απαντάη είς τα σχόλιαν σας. Αυτό δια εσάς είναι καλόν. Διατί δέν σημαίνη πώς κε ο σχολιασμός του θα είναι το ίδιο πράος με την σεμνότητα του ιστολογίου του. Μόλις αποφασίση να σχολιάση ή να επιτεθή, είναι εις θέσιν να φέρη αναψοκοκκίνισματα ντροπής ακόμα κε στον ποιό βλάσφημον ιστολόγο κάνοντας ακόμη κε τον "Λέννυ τον Βρωμόστομον" να ομοιάζη με Πάπα. Μην σας τρομάζη όμως αυτό, καθότι το πλάσμαν δεν είναι σαρκοβόρα σχολιοφάγος. Επιθέσεις επιχειρή είς είς ύστατην ανάγκην κε μονο είς ξενοφοβικο-ομοφοβικο-κρετινο-ρατσιστάς προσφέροντας έτσι στην ευρύτερη οικολογικήν ισορροπίαν των ιστολογιών.