Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Το βιβλίο των Ιστολογικών Όντων, Κεφ.5


Το πλάσμαν με το μακρόσυσρτον όνομαν που θυμίζη Queen-ο-ελλινιστί το άσμαν "Αλλος ένας δαγκώνη την σκόνην" έχη σώμα χελώνας κε κεφάλι κουκουβάγιας. Επίσης έχη το μέγεθος ένός μικρού νησιού πράγμα που επιτρέπη να κατοική είς στο καβούκιον του μιαν ολόκληριν κοιτίς Πολιτισμου, Τέχνης κε Γραμμάτων. Αν κε πλάσμαν αργόν κε διακριτικόν δεν σημαίνη ότι δεν παρακολουθή την μπλογκόσφαιραν μας εφόσον διαθέτη το οξυδερκές βλέμμαν μιας κουκουβάγιας. Σπανίως δε, θα τον συναντήσετε να απαντάη είς τα σχόλιαν σας. Αυτό δια εσάς είναι καλόν. Διατί δέν σημαίνη πώς κε ο σχολιασμός του θα είναι το ίδιο πράος με την σεμνότητα του ιστολογίου του. Μόλις αποφασίση να σχολιάση ή να επιτεθή, είναι εις θέσιν να φέρη αναψοκοκκίνισματα ντροπής ακόμα κε στον ποιό βλάσφημον ιστολόγο κάνοντας ακόμη κε τον "Λέννυ τον Βρωμόστομον" να ομοιάζη με Πάπα. Μην σας τρομάζη όμως αυτό, καθότι το πλάσμαν δεν είναι σαρκοβόρα σχολιοφάγος. Επιθέσεις επιχειρή είς είς ύστατην ανάγκην κε μονο είς ξενοφοβικο-ομοφοβικο-κρετινο-ρατσιστάς προσφέροντας έτσι στην ευρύτερη οικολογικήν ισορροπίαν των ιστολογιών.

6 σχόλια:

  1. Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ της Τζατζουφίας, DrΦλάντζας

    Με κολακεύει που ένας πολιτικός μιας εξωπλασματικής χώρας της ελληνικής παραμεθορίου (και μάλιστα ο πρωθυπουργός της!) ασχολείται με το υποκείμενο που τολμά να σχολιάσει βδελυρώς εις τον ιερόν τούτο χώρον του ιστολογίου σας.

    Ο σεβασμός μου προς το Υψηλόν Φρόνημά Σας δεν μου επιτρέπει άλλο παρά μόνο να κολακευτώ δια την ανεκτίμητη αναφορά εις την χαμερπή προσωπικότητάν μου.

    Σας ευχαριστώ εκ βαθέων των σωθικών της Ιπτάμενου Νήσου.

    Άλλοι τε ποιούν τη Νήσσα εις τας εύστοχας κρίσεις Σας, ημείς εις την Νήσον μας πιστεύομεν ότι η Προσωπικότης Σας ορίζει αρτίως, κι ουχί περιττώς, την Αυθεντία Σας.

    Θα έχετε εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος επίσημος πρόσκλησις να επισκεφτείτε τη Νήσο μας.

    Μέχρι τότε, ο Θεός που περιφρουρεί την ακεραιότητα της Τζατζουφίας από τα σκοτεινάς δυνάμεις του φον Μπίχλερ να σας έχει καλά.

    Έρρωσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παραπάνω Κύριος ,έχει σώας τας φρένας...
    "περνάει" απ ΄τον έλενχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε JustAnotherGoneOff:

    Σας ευχαρισθώ που επισκευθήκατε το δικόν μας ιστολογικόν σπήλαιον όπως κε δια τα σοφάν σας λογιαν. Αντιθέτως από πολλούς άλλους δεν θεωρώ χαμερπή την προσφοράν σας εις το διαδυκτικό γίννεσθε τι κάνετσθε.

    Ευχή κε κατάρα σας δίνω να μην σας πιάνουν στο στόμαν τους,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

    Μας μπερδέψατε! Εσείς είσθε συνάδελφος ιατρός,φαναρτζής ή υπεύθνος επι των ΚΤΕΟ;

    Να ξέρομεν με οπόιον ομιλούμεν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαναρτζής είμαι, αλλά πρός το παρόν μπρίκια κολλάω®

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να σκεφθείτε αγαπητέ πωρθυπουργέ, ότι στην αρχή πίστευα ότι το Τζασταναδερουανγκονώφ ήτο όνομας Ρωσικόν τε κε κομμουνισθικόν.

    Μετά όμως ησύχασα όταν έμαθα ότι ο Τζ. ήτο συγγενής του Χελωνονιντζάκη που είναι από τον Ψηλορείτην, οπότε δεν ετίθετο θέμα γκομμονιστικής προπαγάνδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;