Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Τα μπάνια του Φλάντζα




ΚΑΛΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΝ,
ΚΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΑΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝΔΡΑ!

(Μπορή να μας συμπεριφέρονται ωσάν φυτά, αλλά τα έχομεν ανάγκην)
Ευχαρισθώ,
Dr.Φλάντζας

=ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΝ=
(Εν 24/ 7/08)
Καθώς φίλτατοι, εκολυμπούσα εις τα καταγάλανα ύδατα της Τζατζουφιάς βλέπω μια υδρόβια τζατζουφοχελωνίς να εξέρχετω κε να εισέρχετω από ένα υποβρύχιον πέρασμαν, ένα σπήλαιον που δεν είχα ακόμη ανακαλύψη. Ευθύς φοράω την στολήν του δύτη που κουβαλώ μαζί μου δια παν ενδεχόμενον, κε την ακολουθώ είς το σπήλαιον. Κε τότε έκανα μίαν συγκλονιστικήν ανακάλυψην που θα αλλάξη το ρου της Ιστορίας δια πάνταν!

62 σχόλια:

  1. Καλόν καλοκαίριον και καλά να περάσετε εις τα εξοχάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Υπουργε Τριτών Εργων Σαίκς:

    Καλόν καλοκαίριον κε δια εισάς, αλλά να προσέχετε τας τσούχτρας που κυκλοφορούν είς μέγεθός Μανωλάκη.

    Ποτέ δεν ξέρης που θα βρεθούν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Dr. Φλάντζα,

    Σας εύχομαι καλές διακοπές, καλά μπάνια, καλή ξεκούραση.
    Σας παρακαλώ κάντε μια βουτιά και για μας που θα μείνουμε στην πόλη.
    Να μου φιλήσετε τον κύριο Λεώ.
    Ελπίζω να γυρίσετε από τις διακοπές σας ανανεωμένος.

    Ο Αστραχάν man.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Αστραχάν man:

    Οσες βουτιές θα χρείασθεί δια να δροσισθείτε να εσείς κε τα υπόλοιπα των μουλαριών να είσθε βεβαιος οτι θα κάνουμε. Μίαν σύμβουλίν μόνον: Κλωτσήστε το αφεντικόν σας με τα πισινά σας πόδια είς τους καπουλαίους του , κε σκάσθε είς τας εξοχας. Γκαρίξθε του κε λίγο κε θα καταλάβη.

    Ο κός Λεώ σας ευχαρισθή,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λατρεμένε Δόκτωρα, οφείλω να ομολογήσω ότι με τ γυαλιά ηλίου τα συγκεκριμένα και το γυμνό σας κορμί στη θάλασσα, φούντωσα πολύ. Οφείλω λοιπόν να σας ομολογήσω ότι με ανάψατε (και έχω αρχίσει να έχω φαντασιώσεις με τους δυο μας χέρι χέρι στην παραλία όπως στις ταινίες-χωρίς το παπαγάλο βέβαια)!
    Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Υπουργού Πηδείας:

    Μακάρι να μπορούσα να εκπληρώσω την φαντασιωσίν σας με την κατάλληλη μουσικήν υπόκρουσιν ,αλλά δύθυχώς όχι μόνο είμαι παντρεμένος με εναν πρωταθλητή του πλάστη μα διαθέτω δύο Φλάντζάκια κε εναν παπαγάλον τους οποίος πρεπη να θρέυσω.

    Πάνε αι εποχέ που είμουνα ωσάν πολί πετάμενον,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητότατέ μου δόκτορα, τέως Στρατάρχα,

    σας εύχομαι καλόν καλοκαίριον ομοίως και ελπίζω να έχετε και διακοπάς από τας αδιάκοπας δραστηριότητάς σας. Ο πόλεμος σας εκούρασε, το ξέρω και δια τούτον ομολογώ ότι τας διακοπάς τας κερδίσατε κυριολεκτικώς με το σπαθίν σας.

    Προσοχή εις τους αχινούς που έχουν την ακατανόητον τάσιν να εισχωρούν εις ανθρώπινες πτέρνες.

    Θα μας λείψετε, δι'αυτό παρακαλώ ιδιαιτέρως να μας στέλνετε κάποιον ταχυδρομικόν δελτάριον από τας καλοκαιρινάς εξορμήσεις σας.

    Τα χαιρετίσματά μου στην κερα-φλάτζενα και τα φλατζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Συκιά

    Μαρή Συκιά δεν ντρέπεσαι να ξελογιάζεις παντρεμένο γιατρό άνθρωπο;;;

    @Φλάντζας:

    Μου θυμίσατε το "κάποτε ήμουνα πουλί και μ'αγαπούσανε πολλοί". ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλο καλοκαιρι ντοκτερ μας .
    ουχι εις τα βαθεα ...
    σας κερνω εσας και ολη την οικογενεια το "αναψυκικο" σας.


    προς "θεου" , σε σφηνακια , τι φανταστηκατε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητη Υπ.Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Καλόν Καλοκαίριον είς την εξευγενισμένως εξέχουσα εξοχότηταν σας κε δια τας αιχινούς προσέχουμε για να εχουμε (φτέρνας). "Οταν θα' ρθεί το Καλοκαίρι, εγώ δεν θα' χω πλέον χέρι", γνωρίζετε υποθέτω το άσμα, κάτι ανάλογον θα προσπαθήσομεν να αποφύγομεν.

    Να σας παρακαλέσω να μην τα βάζετε με την φίλτατην κυρία Συκία καθ' οτι ουδείς είναι υπέυθυνός δια τας φαντασιώσεις που παράγη ο ένγέφαλλός του.

    Καλας βουτιάς, αλλα μην πάτε είς τα βαθιά κε σας χάσομεν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ κύριε Φράκτη:

    Ευχαρισθούμεν. Θα το χρείασθούμε δροσιστικώς είς σφηνίακια, τακάκια η ψηνάκια.

    Ελπίζω να βρήκατε σουρσελίκια είς τους θερινούς τούτους μήνας κε να επέτυχε η συνταγίν σας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΧΑΧΑ Καλά μακροβούτια αγαπητέ Dr. Φλάντζα και πολλούς χαιρετισμούς και στην αξιαγάπητη κυρά σας. Αλλά το μήνυμα δεν το λάβατε ορθώς. Δεν κινδυνεύουμε από αλβανούς και τούρκους μεταμφιεσμένους σε λυθρίνια και συναγρίδες. Κινδυνεύουμε από καρχαρίες μεταμφιεσμένους σε τούρκους και αλβανούς. Δεν δαγκάνουν όλοι τους αλλά πολλοί από αυτούς είναι άκρως επικίνδυνοι. Προσοχή λοιπόν και τα μάτια σας ανοικτά και ελληνικά.

    ΥΓ. Προσέξτε μη σας χέσει το πουλί στο κεφάλι σας. Τα πουλιά δεν τα βάζουμε στο κεφάλι μας. Το χέσιμο τους είναι άκρως τοξικό και φαντάζομαι ότι και αυτός είναι ο λόγος που μείνατε καραφλός. Κακές συνήθειες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κύριε Ιματζινε:

    Μην ανησυχείτε. Ως καρχαριολόγος σας εγγυώμαι πώς δεν εχω συναντήση ούτε εναν καρχαρίαν μεταμφιεσμένον είς Τούρκον ή Αλβανον που να φοβούμαι δια την σωματικήν μου ακαιροτητα. Η δε φαλακρίς μου δέν επιτεύθη λόγω παπαγαλού (εξ' αλλου τον έχω εκπεδέυση να αφοδεύη είς άλλας κεφαλάς) αλλά λόγω ξυρίσματος (εαν είχατε παρακολουθήση παλαιωτέρας αναρτησεις μου) ωστε να γίνομεν περισσότερο τρέντυ.

    Λέτε ο κός Πατακός να το επάθε απο παπαγαλον,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μμμμ...Το τρέντυ σε μάρανε, Δωρόθεε!

    Αντε βγές απο το νερό επιτέλους! Θα παπαριάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. XAXAXAXA Είστε άπαιχτοι!

    Άμα γουστάρετε come to Κάρυστος. Κοντά είναι και θα περάσουμε φίνα. Άμα είναι να έλθετε στείλε email στο hygropyr@freemail.gr Φέρτε και τον URF και όποιους άλλους θέλετε από τους αντίχριστους θολοκουλτουριάριδες χαχαχα!

    ΥΓ. Μη φοβάστε δεν έχει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ούτε καρχαρίες στην Κάρυστο. Έτσι νομίζω δηλαδή... Και να έχει πάντως θα καθαρίσω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ κύριε Ιμάτζινε:

    Θέλετε να μας πείτε πώς η Κάρυστος εδιαθέτη τα μαγικά νερά είς τα οποία όλες οι θολοκουλτουριοπολιτικές μας διαφοραι θα εξαφανισθούν με μόνο κάτω απο τα νερα του; Αυτό ξέρετε μπορη να είνα η λύσις είς το πρόβλημα των πολέμων, διτί πολλας φοράς ξερετε μία βουτιά αξίζη [ερισσότερο απο ενα καλό σέξ που επίσης ενοποιή ανθρώπους κε έθνη.

    Θα σκευθούμε σοβάραν την πρόσκλησιν σας αν κε εσέις μας αφήσετε να κάνουμεν μίαν πατητήν είς τον κύριο Καρατζαφερη σας που τόσο καιρόν επιθυμούμε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλτατε Δόκτωρ Φλάντζα.

    Οι τυχόν ιδεολογικοπολιτικές διαφορές δεν έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις και φιλίες μεταξύ των ανθρώπων. Αυτή είναι και η πεποίθηση που ανέκαθεν ακολουθούσα και ακολουθώ. Μη περιμένετε λοιπόν να υπάρξει κάποιου είδους "κάθαρσης" υπό παντός είδους υδάτων. Δεν τίθεται θέμα ουδεμίας προκατάληψης ή κάθαρσης. Εξάλλου όλο το χειμώνα έχουμε το χρόνο να τρώμε τα μουστάκια μας άνετα χαχαχα

    ΥΓ Ο Πρόεδρος δε θα είναι μαζί μας δυστυχώς, οπότε εν αμφιβολίαν πράξασα εστίν η πατητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαλο καλοκαιρι δεν θα Σας ευχηθω Αγαπητε μου .Θα σας ευχηθω καλλη δυναμη να εχεται εκει που παραθεριζεται και παιρνεται τα λουτρα Σας ,μιας και αποφασισατε να παρεται μαζι σας την συζηγο.Κατανοω το δραμα σας , διοτι παρουσης της συμβοιας Σας , η μονη τρυπα που θα απολαυσεται θα ειναι αυτη του οζοντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Δρ. Φλάντζα,

    Σας εύχομαι καλά μπάνια εις την περιοχήν που αποφασίσατε να περάσετε τας διακοπάς σας αυτό το έτος. Ημείς ευρισκόμαστε εις αναγκαστικά σεμινάρια εξειδίκευσης εις την καινούργιαν μουσικήν γλώσσαν με την χρήσιν Κυπριακών λέξεων και ήχων. Έχομεν γίνει εξπέρ εις την χρήσην των και ετοιμαζόμαστε να καταπλήξομεν τα αλαλλάζοντα πλήθη...
    Καλά μπάνια και ραντεβού τον Σεπτέμβριον. Σας περιμένω μαυρισμένον. Κάνετε και γυμνισμόν; Το επιτρέπει η Κύρα-Φλάτζενα;

    Υ.Γ. Ο κύριος Καρατζαφέρης πολλούς φίλους έχει εδώ μέσα. Τι κρίμα που δυστυχώς γι αυτόν έχει πολύ λιγότερους φίλους έξω και περιορίζεται εις το αξοθρήνητον ποσοστόν του 4%... Είναι αληθές ότι αι φασιστικαί νεολαίαι έχουν όλαι σπεύσει προς αρωγήν του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βαθιές και μακριές βουτιές Sgt.εύχομαι. Μετά τη μάχη, μετά τον πόλεμο χρωστάτε ξεκούραση στον εαυτό σας.

    Καλού κακού, αποφύγετε τα κοσμικά μέρη γιατί κυκλοφορούν κάμερες και κάμαρες. Προτείνω τη μέση του Λιβυκού πελάγους αφού κανείς δεν πατώνει εκεί.

    Απείχα για πολύ καιρό από τη δικτυακή ενασχόληση και διαπίστωσα πως το κατοικίδιο της ζούγκλας μας, άφησε τη μυρωδιά του και σε σας. Γρήγορα απολύμανση και βάλτε φάκες παντού.

    Καλά μπάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aγαπητέ κύριε Ιμάτζινε:

    Δυσθυχώς εχετε απόλυτο δίκαιο. Φάινετω πώς θα περάσομεν το υπόλοιπο της ζωής μας τρώγοντας τα μουστάκια μας. Κε αντιστρέφοντας αυτό που έχη πει ο αϊμνησθος Σταυρίδης, επειδή φαίνετω πώς επειδή εσείς δεν διαθέτε μουστάκια, οτι φάμε θα φάμε απο τα δικά μου, διατί όσο φορά τας διαπροσωπικάς μας σχέσεις φοβούμαι πώς αν ακόμα περάσουμε μαζί ενα καλοκάιρι Ειρηνής, Έρωτος κε Μουσικής οσάν τους μαλλίαδας είς το Γούντστοκ, σύντομα θα βρεθούμε είς μαλιοτραβήγματος οπου εκή θα έχω πια το πλεονέκτημα της τρέντυ πολικής πράξης. Εν ολίγις, κατανοήθσε το πρόβλημα των μεταναστών, των ομοφυλλοφύλων, κε αλλων μειονοτήτων κε ίσως τότε τα πούμε απο κόντα. Σε λαβί που λένε κε οι Ούγκροι.

    Καλό καλοκάιρι,
    -=Dr.Φλάντζας=-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ κύριε Χάμπιλις:

    Σας ευχαρισθούμε δια τα κάλα σας λόγια (πραγμα σπάνιον ως επίσημος επικριτης των πραξεων μου πού είσθε),κε σας ευχόμεθα καλόν τσαλαβουτήγμα είς τα πρωτόγονα νερά στην διπλανή πηγή σας.

    Να σας ενημερώσω πώς η Κυρα-Φλάντζενα θεωρή το αλμυρό νερό αμαρτία, οπότε σπανίως με ακολουθη είς τας θαλάσσης ενώ η επικοινωνία μας γίνεται μεσω γιουόκι-τόκι.

    Δια την τρύπαν το όζεχνος εφωνάξαμε μάστορα να την κλείση,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ κύριε Ινίοχε:

    Η Κυπριακήν είναι μίαν ενδιαφέρουσα γλώσση κυριώς διατί δειχνη πώς εχουνε χιουμορ, αλλα ας μή γινόμεν περισσότερο ρατσιστέ κρίνοντας τους φθόγκους των.

    Δια να το επιτύχομεν αυτό, μετά τας διακοπάς θα επιστρέψομεν απο το πολύ μαύρισμαν οσάν αράπηδας ακόμα κε είς το μέρος κάτω απο την γραμμή του μπικίνι. (Εδώ απαντώ πλαγίως κε είς δέυτερην ερωτησιν σας), τιμώντας ετσι την πεπείθηση πώς οι Αρχαιοι Τζατζουφιώτες ητω μαύροι.

    Δια τον κύριον Καρατζαφερη προσπαθούμε να το ανορθώσομεν το ηθικόν κάνοντας τον συμπαθή ωσάν τους κλόουν (του πετάμε τούρτες, τον βαζουμε να βουτήξη σε ενα βαρελι απο τα 10 μέτρα, κλπ) αλλά οι κακαί παρέες που φαίνετω πως εχη μπλέξη δεν τον αφήνουν να αγιάση. Ακομα κε οταν το περιστέρι είχε καθήση πάνω είς την γκλαβα του.

    Καλας διακοπάς, ραντεβού τον Σεπτεμβρη,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητε Υπουργε Μετεορολογίας Κε Ανεμοδαρμενων Υψών:

    Δεν φοβόμασθε τας κάμερες κε τας κάμαρες καθ'οτι το μόνο που μπορούν να αποδείξουν είναι την εκ γεννετήν μου φωτομούσιαν.
    Οσο δια το κατοικίδιον της ζουγλός σας, η κυρα-Φλάντζενα απέδειξε είς την κεφαλήν του τον άρισθον χειρισμόν του πλάστεος της αφήνοντας το να φύγη τρέχοντας με επτά καρούμπαλα κε ενα μαυρισμένο μάτι, εφωνάζοντας "κάϊ-κάϊ-κάϊ". Απολύμαθήκαμε αμέσως.

    Σας ενημερώνω πώς απο την στιγμην που τελειωσε ο πόλεμος επιστρέψαμε υπο την ιδιότητα του Δόκτωρος, αρα λοιπόν η πρόσφώνησις "Sgt." είναι ολίγον πεπελαιωμένη.

    Να σας δωσω ενα παράδειγμα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ιατρε μου,

    σας γραφω συναχωμενη. Χθες ειχα και πυρετο αλλα δε θελησα να σας ενοχλησω. Πολυ φοβουμαι οτι η παρακληση σας για τις φωτιες δεν επιασε τοπο.Σημερα πηγαινοντας προς τα κτελ ειδα τον Υμητο να καπνιζει. Κριμα γιατρε μου, κριμα. Κατα τ'αλλα σας ευχομαι καλα μπανια και περιμενω να δω περισσοτερες φωτογραφιες απο τας διακοπας σας!

    Η μονιμως αρρωστη,

    σ.λ.ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατρέ μου!
    Με συγχωρείτε που σας ενοχλώ στίς διακοπές σας.

    Είμαι καινούργιος ασθενής σας, και ζητάω τη βοήθειά σας.
    Πάσχω απ΄τη χολή μου (χολολιθίαση μετα φλεγμονής)
    Πήγα στο νοσοκομείο της Λαμίας (εκεί μένω) και ζήτησα να με εγχειρίσουν.
    Αφού πέρασα πρώτα απ΄το εκκλησάκι και άναψα κερί-ειναι υποχρεωτικό- μετα μπήκα στο νοσοκομείο και μου φάνηκε πώς βρισκόμουνα ακόμα μέσα στήν εκκλησία..Εικόνες παντου.. Πολλές εικόνες γιατρέ μου..
    [ Ρίχτε μια ματιά ΕΔΩ. κάντε σκρολλ-οι φωτογραφίες βρίσκονται στο τέλος της σελίδας.]
    Θέλω να σας ρωτήσω τώρα, Μπορείτε να με εγχειρίσετε Εσείς γιατρέ μου στο Νοσοκομείο σας;;;(να μου αφαιρέσετε τη χολή δηλαδή)
    Εχετε εικόνες στό χειρουργείο σας;;
    Τί εικόνες έχετε;;
    Παναγίες, Χριστούς, Αγίους..
    Εγώ χρειάζομαι μια ειδική εικόνα..:

    Την Παναγία την κοψωχολιάστρα, τήν έχετε;;

    Ευχαριστώ εκ τών πρωτέρων,για την απάντησή σας.

    Ασθενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υ.Γ.

    Γιατρέ μου!

    Είμαστε συγγενείς με την - πιό πάνω-Sanity Loss Era (μονίμως άρρωστη -προφανώς χρειάζεται κι αυτή εγχείριση..)

    Άν έρθουμε μαζύ, θά μας κάνετε έκπτωση;;

    Θα μας βάλετε καί στό ίδιο κρεββάτι;;

    Και πάλι ευχαριστώ

    Ασθενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο /Η Dr.Φλάντζας είπε:

    Αγαπητέ μου Ασθενή

    Μόλις έρθετε στο Ιατρείο μου και δείτε την Κυρά-Φλάτζενα, θα σας κοπεί η χολή απο μόνη της..

    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ Dr.Φλάντζας!

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..!
    Φυσικά αστειεύεστε...έ;;
    Εγώ πάντως πιστεύω μόνο στο νυστέρι..
    Με την εκαιρία αυτή να σας πώ, πώς σήμερα διάβασα κάτι ,για την πατρίδα σας τη Σουηδία:
    Σ΄ενα μπλόγ κάποιου άλλου Doctor, ένα σχόλιο κάποιου μπλόγερ γράφει κάτι, για κάποιο FRA.. στη Σουηδία.
    Μήπως μπορείτε να μας πείτε κάτι;;

    Ευχαριστώ

    Ασθενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητή Περιoχή Χαμενης Λογικής:

    Είναι σύνηθες το φαινόμενο είς την Καραγκιοζλλαδα όταν περικαλείς δια κάτι να σε γραφουν είς τα παλαιά τους βατραχοπεδιλα. Αυτό το έχουν καταλάβη οπότε κε δεν θα δείς πουθενα την λέξη "παρακαλώ" ενγεγραμένη. Αντιθέτως οσάν μικρά τεκνά μας υπαγορέυουν "ΟΧΙ", "ΜΗ","ΔΕΝ", "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ" κλπ.

    Δια τον πυρετόν σας να πάρετε αμέσως δύο FLANTZPIRIN κε θα σας περαση αμέσως,
    Dr.Φλάντζας

    Καθυστερόγραφο:
    Οσο δια περισσότερας φωτοφραφίας περιμένομεν τον κύριο Λέο να επιστρέψη με καινούριο φίλμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ μου πολλαπλέ Ασθενή (ξέρω διατί σας λέγω έτσι, ξέρω):

    Ελάτε είς το ιατρείον μου παρέα με την χολήν σας κε ημείς θα σας ιατρέψουμεν οχι μόνο με την Παναγία την Κοψοχολίαστρα, αλλά κε με την είκόναν του Αγιού Σαφρακιασμένου Του Χωλεριασμένου. Μόνο τα χέρια σας κονδά απο την δεσποινίς Περιοχή (πονηρούλη) κάθως θα έρθη δια να αναρρώση.

    Να σας παρακαλέσω να μην ακούτε αλλους ντόκτορες καθώς κυκλοφορούν απομιμήσεις κε my mouδες.

    Τι νας υπώ δια την Σουιδίαν; Ισως να λάβομεν κε ημείς τα μέτρα μας ωσθε να παρακαλοθούμε αυτούς που δεν μας παρακολουθούν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητέ μου Κλώνε:

    Λίγο έλειψα απο τας επάλξας δια μίαν βουτιάν κε βρήξατε πάλι την ευκαιρίαν να μου δράξετε την πολυθρόναν.

    Υπάρχουν ειδικευμέναν ιστολόγια δια Κλώνους ,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αργησα λιγουλακι - ήθελα να κάνω είσοδο! Σας ευχομαι και εγώ καλά μακροβούτια!
    Να προσέχετε στο ψαροτούφεκο που κάμνετε τις μπουκάλες, να προσέχετε να ψεκάζεστε με υψηλό δείκτη προστασίας ειδικά στο γυμνό σας κεφάλι και να φοράτε και καπέλο (οχι εκεινα που εχουν μονο γείσο)

    Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητή κε Λύρική Πετρούλα:

    Κυρία μου, οι κολυμβητικάς σας ικανότητας καθώς κε ο τρόπος με τον οπόιον εισχωρήσατε είς το νερόν μας ξαφιάσανε!
    Σας ευχαρισθώ δε δια τας συμβουλάς σας επι της τρυπατουοζοντοθεραπείας τις οποίες κξε θα ακολουθήσω καθώ η φαλακρίς μου είναι μίας κάποιας ηλικίας.

    Τι αλλα;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Dr Φλάντζας!
    Ο μεγάλος ζωγράφος της Αναγέννησις Michael-Diabolo, ειναι αυτός που έχει ζωραφίσει τον γνωστό πίνακα-εικόνα «Παναγία η Πουλακιώτισσα» που βρίσκεται στήν πινακοθήκη της Κυρα-Φλωρεντίας.
    Παριστάνει την Παναγία,και στα γόνατά Της κρατάει τον Χριστούλη, που είναι τελείως γυμνός, και παίζει με το Πουλάκι Του.Και η Παναγία του λέει :"πτού κακά".
    Αντίγραφο αυτής της εικόνας,έχω ακριβώς πάνω απ ΄το κομπιούτερ μου, όταν γράφω τα σχόλιά μου..
    Αυτά για σήμερα.
    Δέν θα συνεχύσω ..

    Ασθενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητέ μου πολλαπλέ Ασθενή:

    Ως γνωστός Εικονομολόγος που είμαι έχων γνωσιν του πίνακος που αναφέρεσθε, μάλιστα ιστορικά απο εκή βγηκε κε η ρίσις " Ου Μαστρουβαδίζης Τον Φαλλόν Σου Επί Ματαίω."

    Μην συνεχύσθε σας παρακαλούμεν. Περιμένετε τον Σεπτέμβρην που θα είμασθε ποιό γόνιμοι,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. γιατρέ μου, καλές διακοπές. Πέρασα από το ιατρείο σας για να με δείτε, αλλά βρήκα μόνο τις καθαρίστριες και για να με εξυπηρετήσουν, με εξέτασαν αυτές. Θα σας στείλω την αμοιβή σας με το ταχυδρομικό σας πιτσούνι.

    Εκτός από συνταγή για φάρμακα, μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε και συνταγή για φασολάκια "λαδερά", γιατί είχα ένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητέ μου Αρχοντα:

    Δυσθυχώς περάσατε είς περίοδον διακοπών οπότας μόνον καθαρίστριας θα βρίσκατε. Ελπίζω να καθαρίσανε το γραφείον κε να σας προμηθέυσν τα κατάληλα φάρμακα.

    Οσο δια τα λαδερά κατάληλη ειναι η γυναίκα μου.

    Καλά κλαρίνα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κυριε μου:

    Τό μυστικό είναι να ψαρέψετε τα φασολάκια απο την θάλλασα και τα βάλετε να σπαρταρανε στο λάδι όσο είνα ακομα ζωντανά. Κλεινετε το καπάκι και μετα σε χαμηλή φωτιά παίζετε πάνω απο την καταρόλα με το κλαρινο σας την Φραγκοσυριανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φανταζομαι οτι δεν ειχατε πονηρας σκεψεις δια την χελωνα ,δια να την περεται και απο πισω , και να την παρακολουθειτε .Χμμμμ . Εχω τας επιφυλαξεις μου , τας οποιας και κρατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κύριε habilis, μήπως εσύ είσαι γεμάτος πονηράδες;
    Τί ναυτά πού λές;;
    « την πείρατε κι απο πίσω Δρ Φλάντζας;»

    Σάν δέν ντρέπεσαι κύριε habilis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Aγαπητε μου ανωνυμε ,δεν ξερω και πως σας φωναζει η μαμα σας ? μ'αυτα που τραβάνε οι χελώνες ,τι να πω? Δεν σας ετυχε οικολογικολογουντες να κανουν λιάρδα μια αμουδια με τα 4χ4 δια μια φωτογραφια με μια χελωνα.Αυτο ενοουσα και δεν κατανοω τα σεξουαλικα υπονοουμενα τα οποια και σας απασχολουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητέ Κύριε habilis !
    Η Μαμα μου με φωναζει «αχαΐρευτο»!
    Λοιπόν δεν μιλαμε για σεξ, αλλα για μεγάλη κονόμα..Πολλά λεφτά σου λέω..
    Απο τί νομίζεις θα είναι φιαγμένα τα μικροτσίπ που θα εμφυτευθούν στά ανθρώπινα σώματα;;
    Ακριβώς, απο χελώνες..
    Οι Γιαπωνέζοι, βρίσκονται τώρα στο στάδιο της εξερεύνησης..
    Ηδη μερικοί εθελοντές,"φοράνε" τέτοια τσίπ..
    Βέβαια αρχή είναι, τα τσιπάκια ειναι κάπως βαρειά,(ζυγίζουν 120 κιλά) αλλά ή θα γίνουν μικρότερα,ή θα τα συνηθισουμε..
    Πούλησα ένα οικόπεδο τής μαμάς για ένα εκατομμύριο €υρώ, και αγόρασα μετοχές της "Turtle and win"

    Μεγάλη κονόμα σου λέω Κύριε habilis

    αχαΐρευτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Υ.Γ
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τίς εν λόγω μετοχές,εδώ:

    日本語私のろばに接吻しなさい


    αχαΐρευτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητέ κύριε Χάμπιλις:

    Μπορή να αγαπάμε τας τζατζουφοχελώνας, αλλά να την πάρομεν απο πίσων με πονηράς σκοπούς δεν είναι είς τας βλέψεις μας. Δια μίαν καλησπέραν επεράσαμε.

    Ούτε 4Χ4 χρησιμοποιήσαμεν ούτε 8Χ8, ούτε τους 12 Αποστόλους,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγαπητέ κύριε Αχαίρευτε:

    Κσθότι φαίνετω αι Ιαπώνε είναι πάντα πολύ ποιό μπροσθάν. Απο σίγουράς πηγάς έμαθον οτι θα φτίαξομεν μικροτσίπ απο σαρδέλας με τα οποιά θα μπορούμε να εντοπίζομεν την βλακείαν.

    Οι μετοχαί σας ανέβησαν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δρ Φλάντζας!
    Ο νεαρός και πλούσιος σχολιαστής σας,προφανώς,αναφαίρεται σε Ιαπωνικές έρευνες του 1939.

    Σήμερα, (2008), υπάρχει το verichip

    Δυστυχώς,ούτε η βλακεία, μήτε η μ@λ@κία θεαπεύονται σήμερα..

    Καλημέρα σας

    Error 404a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγαπητό μου Τεσσαρακοστό Τέταρτο Αλφα Λάθος:

    Η βλ@κίς κε η μ@λ@κίς θεραπέυονται μόνον με την μέθοδον της ομοιθεραπίας.

    Απόδειξίς οτι πολλοί την χρησιμοποιούν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αγαπητή κυρία Παιδίσκη:

    Ανθρωποι δεν υπαρχουν δυσθηχώς!

    Αυτοί κε άν είναι ενα είδος πρός εξαφανισίν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αγαπητέ κύριε Νοσφεράτου:

    Να κάνομεν ένα"ντού" λοιπόν;

    Ας κάνουμε πρώτα όμως ενα ντούς,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. αγαπητέ συνάδελφε υποβάλω τα σέβη μου.

    μετά μεγίστης χαράς είδον επιτέλους ότι υπάρχει βλόγκερ τις, όστις είναι γηραιότερος εμού του ιδίου, διαθέτει δε πλουσίους - σε σχέση πάντα με τους δικούς μου - βοστρύχους.

    σας εύχομαι ευτυχισμένα μπάνια και καλόν να έρθει δι΄ όλους φθινόπωρον.

    Τέλος, χίλια συγνώμην έυχομαι που σας απασχόλησα

    υστερόγραφον: ποία η ειδικότης σας; αν σας στείλω τους των ασθενών μου υπεραρίθμους, μίζαν δίδετε; μπας δεν είστε ιατροφιλόσοφος - ως η αφεντομουτσουνάρα μου - παρά μόνον κάτοχος διδακτορικού τινός; μήπως κακώς σας εξετίμησα ο ψευδοσυνουσιαζόμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αγαπητέ συνάδελφε υποβάλω τα σέβη μου.

    μετά μεγίστης χαράς είδον επιτέλους ότι υπάρχει βλόγκερ τις, όστις είναι γηραιότερος εμού του ιδίου, διαθέτει δε πλουσίους - σε σχέση πάντα με τους δικούς μου - βοστρύχους.

    σας εύχομαι ευτυχισμένα μπάνια και καλόν να έρθει δι΄ όλους φθινόπωρον.

    Τέλος, χίλια συγνώμην έυχομαι που σας απασχόλησα

    υστερόγραφον: ποία η ειδικότης σας; αν σας στείλω τους των ασθενών μου υπεραρίθμους, μίζαν δίδετε; μπας δεν είστε ιατροφιλόσοφος - ως η αφεντομουτσουνάρα μου - παρά μόνον κάτοχος διδακτορικού τινός; μήπως κακώς σας εξετίμησα ο ψευδοσυνουσιαζόμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τα χαιρετισματα μου στην Διδα Παιδισκη ...
    Συμπεριελαβα μια ερεθιστικήν ιστοριαν της στο Μπλογκ μου :
    Η Σπηλια του Νοσφεράτου

    Σας ασπαζομαι
    Δρ ΝοσφεραΝτους(στον ιδρωτα τωρα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δόχτορα καλά τα λές, μόνο να θυμηθείς να κάνεις μήνυση στον άλλο δόχτορα τον απαράδεχτο. Δεν έχει δίπλωμα και το παίζει ιατροφιλόσοφος ο παλιο μπαγάσας.

    Α ναι!
    Δήλωση προς την κυρία Φλάτζαινα.
    Τον άντρα σας κυρία μου δεν τον γνωρίζω.

    (έτσι για να μην έχουμε δράματα που ένα κουτάκι σαν και εμένα απευθύνεται σ΄ ένα δόχτορα σαν τον Φλάτζα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για δες που το τέτοιο της Πανδώρας με κυνηγάει σε ξένους τόπους.

    Κύριε συνάδελφε, αν γνωρίζετε εσείς αυτή την πανδώρα πείτε της παρακαλώ να μαζέψει το τέτοιο της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αγαπητέ συνάδερφε κε δόκτωρα είς την Απαραδεκτικήν:

    Πολάκις αναρωτήθην δια το εις διπλούν σχόλιον σας κε φοβούμαι οτι πάσχετε απο πιθανον αληθωρισμόν ο οποίος σας εξαναγκαζη να γραφετε τα πάντα είς διπλούν. Κάντε ολίγες γαργάρες με αλατόνερον κε θα σας περάση.

    Οσο δια των ειδικοτήτων μου είς τας οποίας έχω διαπρέψη αρκή να ανοίξετε ενα λεξικον ειδικοτήτων και να κοιτάξετε απο το Ω εως το Α.

    Υποβάλω τα σκέβη μου,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αγαπητή κυριά Πανδωρα (μετα του απαυτού σας ή το κουτάκι σας τέλος πάντων):

    Δεν ειδήναμαι να προβούμε είς μύνησην του δοκτωρος Α. καθως ο καθής έχη δικαιωμαν να πιστέυει κε να δηλώνη ότι τον ευχαρισθεί είς τας σεξουαλικάς του όργανας. Ας μην ξεχνούμε δηλαδή τι δηλώνη κε τι πραγματικά είναι ο σεβαστός κύριος Κωστάκης.

    Καλάς βροχάς,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. αγαπητέ κύριε συνάδελφε ΩΑ. ευχαριστώ διά την διάγνωσις όστις πολύ καλόν μου έκαμνε. το όντι ήτο αληθωρισμός μα τώρα είμαι καλά χάριν των γνώσεων των οποίων είστε κάτοχος.
    απόδειξις τούτου, η μοναδικότης του παρόντος σοχλίου εεε σχοίλου εεε σχολίου. (για τον δισλεξισμό και τον ανορθωγραφιτισμω έχετε τίποτις να μου προτείνετε?`)

    τι χρωστώ δια την παροχήν υπηρεσιών σας;


    υ.γ.
    τα σκέβη σας τα έλαβα. μερικά ήτο χρήσιμα, άλλα πάλιν όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αγαπητέ συνάδερφε κε δόκτωρα είς την Απαραδεκτικήν:

    Δια τας αναγραματισμούς σας, έχω να σας προτείνω μίαν μπλατέταν Ασρινίπην, ρισόπι δια τον χήβαν κε φυσικάν ζεβούντες με ραφιγαλόλεον.

    Καλήν Αράνωσην,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. εκεινα τα χρονια η χρονικό της μεγαλης κρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;